» »

Hišni kino

Hišni kino

Vipi ::

Lep pozdrav vsem na forumu....

Kupujem hišni kino pa me zanima če mi lahko kdo pri tem svetuje..Dnevni prostor dobrih 30m2...Cena 3000/4000€ brez TV-LCD..

Hvala Lp Vipi

Karen ::

Za to ceno? Letni zakup Kolosejeve dvorane na dan po želji, zaloga kokic in taksist? Stavim da če imaš toliko $ za vreči v tehniko nimaš časa več kot 1 film na mesec pogledat, zato je pa zgoranj varianta najboljša. Sicer ti pa svetujem da stopiš do big banga, harveya ali podobno, kjer imajo demo sobe za take reči. Prepričan sem da ti bodo znali svetovati kako zapraviti take šiške. Sam bi pa sicer pogledal za kako Yamaho v kombinaciji s kakimi solidnimi zvočniki. Aja, pa upam da imaš v stenah po zgornjih kotih sobe cevi za kable že vzidane(kot sem jih dal narediti jaz ob prenovi), sicer zgleda ful češko tisto kablovje do satelitov speljat nekje po koncih sobe...

kr en ::

Povprašaj tukaj

LapD ::

Receiver - Pioneer LX81 ( http://www.pioneer.eu/eur/products/42/9... )
Zvočniki - B&W 685 ( http://www.bowers-wilkins.com/display.a... )

~3500€

To bo jst kupu k bom mel namen tolk dnarja zagont za HoumSinema :))
web&motion designer

Trancedeejay ::

HI
Ne omenjat HI-FI pa Pioneer. Pioneer je kvečjem za odlično sliko. Vprašaj na portalu Audio Kontakt, kjer boš lahko vprašal kar želiš, tam se večinoma gibljem, kjer sem admin. Sam imam trenutno NAD-ov receiver, kmal bom pa verjetno šel na procesor in monobloke za vsak kanal. Monobloke že imam, za procesor pa bom uporabil obstoječe pre oute na receiverju. Sam imam vse od System Audio. Sprednja sta SA2K, zadnja SA 1110, aktivna subwooferja sta Audiovector in Mirage, monobloki so Nuforce, DVD je Onkyo...
Oglasi se na portalu pa bomo videli.
Have a nice Day

Matt
Music is the key

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki in receiver (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8321432 (19142) car100
»

Nakup A/V Receiverja (strani: 1 2 3 4 5 )

23549042 (30507) Anney
»

Ozvočenje kompletnega stanovanja

213710 (2570) Fun x
»

Ali je 5.1 sistem res samo za filme in ne za glasbo?

306648 (6090) Arntor
»

Pomoč pri nakupu HI-FI sistema

131847 (1662) Poldi112

Več podobnih tem