Forum » Pomoč in nasveti » Windows Live messenger contact list problem
Windows Live messenger contact list problem
SaXsIm ::
Namestil sem nov messenger, kateri mi sicer deluje, vendar pa v samem programu ne vidim liste s stiki, poskusil sem z reinštalacijo, inštaliral sem IE8, vendar ne pomaga nič.
Ima kdo kakšno idejo?
Hvala
Ima kdo kakšno idejo?
Hvala
SaXsIm
darkolord ::
Tukaj se prijavi, potem pa na vrhu klikni Ljudje/People in preveri, če tam vidiš kontakte.
Če jih vidiš, v Messengerju preveri, ali se prijavljaš z istim naslovom in ali imaš v nastavitvah izbrano opcijo, da ti ne prikazuje kontaktov, ki trenutno niso online.
Če jih NE vidiš, preveri, ali se prijavljaš s pravim naslovom.
Če jih vidiš, v Messengerju preveri, ali se prijavljaš z istim naslovom in ali imaš v nastavitvah izbrano opcijo, da ti ne prikazuje kontaktov, ki trenutno niso online.
Če jih NE vidiš, preveri, ali se prijavljaš s pravim naslovom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vdor v Gmail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4251 (3359) | shintaro |
» | Anonimizacija mobilnih komunikacij (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 29495 (27167) | SmeskoSnezak |
» | Kreativen življenjepis (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16638 (14557) | SeMiNeSanja |
» | Facebook - virus v uporabniškem profiluOddelek: Pomoč in nasveti | 3830 (3152) | GTX970 |
» | Microsoft zasegel domene No-IP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19145 (14815) | antonija |