Forum » Omrežja in internet » Težave z Wi-Fi na visti
Težave z Wi-Fi na visti
burin ::
Pred dvema dnevoma mi je internet totalno crklnil..povezan je samo lokalno z omrežjem..ne duha ne sluha o internetu..slišal sem da se je to zgodilo veliko ljudem, da je vista dobila posodobitve katere blokirajo Wi-Fi.. prosim če mi lahko pomagate!
lp.
lp.
jan01 ::
POzabi na zastarele priložene driverje. Poglej kater čip imaš na wirelessu(intel, broadcom, atheros, realtek, ralink,...) in zloadej najnovejše.
Vice ::
POzabi na zastarele priložene driverje. Poglej kater čip imaš na wirelessu(intel, broadcom, atheros, realtek, ralink,...) in zloadej najnovejše.
Ponavadi s novimi popravki ne deluje mreža tako da če imaš recept kako priti v takem primeru, če nimaš v žepu 10PCjev, na net se priporočam.
Seveda ko ti pa net z original gonilniki deluje si pa snemi novejše tudi za druge kose opreme
Ponavadi s novimi popravki ne deluje mreža tako da če imaš recept kako priti v takem primeru, če nimaš v žepu 10PCjev, na net se priporočam.
Seveda ko ti pa net z original gonilniki deluje si pa snemi novejše tudi za druge kose opreme
burin ::
evo..nevem sicer če je to logično vendar sem naredil še en uporabniški račun in od takrat naprej mi dela internet normalno..vista je nepredvidljiva:S..:D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIFI sprejemnik RalinkOddelek: Omrežja in internet | 2342 (2259) | krop |
» | Težave s povezavo na internet-omrežne karticeOddelek: Omrežja in internet | 1907 (1823) | rejven |
» | Wireless - Windows 7 ne zazna ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 1394 (1257) | jan01 |
» | težave z internetom na vistiOddelek: Omrežja in internet | 626 (581) | jan01 |
» | 802.11g PCI Wireless Network adapterOddelek: Strojna oprema | 1113 (1034) | PrimozR |