Forum » Zvok in slika » Ktera kamera za domačo uporabo CANON FS200 al PRAKTICA DVC 5.4 FHD
Ktera kamera za domačo uporabo CANON FS200 al PRAKTICA DVC 5.4 FHD
easyrider3 ::
Prosil bi za kakšen nasvet katero kamero naj kupim in to bi rabil samo za domačo uporabo nič kaj posebnega. CANON ali PRAKTICA ali je še morda katera druga za približno isto ceno.
- spremenil: easyrider3 ()
JayKay ::
FS200 je SD (standard definition z 720x576 pixlov v 16:9 načinu), Praktica pa snema HD (1080p in 720p). Na papirju je Praktica boljša izbira. Poglej si posnetke na www.vimeo.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
nightman ::
Ali Praktica DVC 5.4 podpira streamanje preko USB-ja ali kakorkoli, da bi lahko shranjeval podatke direktno na računalnik.
Yoxi ::
Jaz sem pred časom prodal svojo kamero Canon FS100 pa kokr sm jst zasledil dela HD posnetke. Meni osebno je bila kamerca superca, lepa slika, dolga avtonomija baterije ( 3 ure )zelo pomembno, velik zoom razpon. Skratka sem bil za domačo uporabo super zadovolen, ampak smo jo prodali ker pač kamera je kamera in smo rajši kupili bolši fotkič.
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
ravny ::
Zakaj pa rajsi ne pogledas PRAKTICA DVC 10.1 HDMI
Ali pa nov model PRAKTICA DVC 10.2 HDMI
Cene se pa giblje okoli 170EUR
Digital camcorder with photo function, full HD resolution (1920x1080), SDHC support, 10,0 Mega pixels, 5x optical zoom, HDMI, internal memory for firmware only, MP4 H.264, touchscreen, image stabilization, 3 seconds pre-recording (you'll never miss a moment) -> the camera automatically records 3 seconds in advance and adds it to the beginning of the actual recording
Ali pa nov model PRAKTICA DVC 10.2 HDMI
Digital camcorder with photo function, full HD resolution (1920x1080p), SDHC support, 10,0 Mega pixels, 5x optical zoom, HDMI, 128 MB internal memory, touchscreen, image stabilization, motion detection
Cene se pa giblje okoli 170EUR
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Low budget kamera...Oddelek: Kaj kupiti | 1496 (1370) | dmk |
» | Nakup VIDEOKAMERE - z zapisovanjem na...?Oddelek: Kaj kupiti | 3759 (3070) | franci |
» | PRAKTICA DVC 5.2 FHDOddelek: Zvok in slika | 3511 (2479) | blackbfm |
» | digitalna kameraOddelek: Kaj kupiti | 4922 (3253) | Dead_Meat |
» | Nakup digitalne video kamereOddelek: Kaj kupiti | 3484 (2731) | Calligula |