» »

Xtreamer - media player

Xtreamer - media player

««
90 / 105
»»

svejk ::

ja drek v vindowsih pa dela...sam kdo pa gleda to v winsih...xtreamer rools + velik sony tv...sam ko tega ne playa ;)

gregyk ::

svejk je izjavil:

ja drek v vindowsih pa dela...sam kdo pa gleda to v winsih...xtreamer rools + velik sony tv...sam ko tega ne playa ;)

Xtreamer po uradnih podatkih ne podpira FLV-jev, v taki ločljivosti, citat iz podatkov:
.FLV
Video - AVC up-to MP@L5.0 | VP6 up-to 640x480 pixels |
Audio - AAC (LC/HE/PS) | MP2 | MP3 |
Subtitles - Not Supported |
Chapters - Not Supported |

svejk ::

gregyk je izjavil:

svejk je izjavil:

Xtreamer po uradnih podatkih ne podpira FLV-jev, v taki ločljivosti, citat iz podatkov:
.FLV

hah...kak predlog kaj narediti?

gregyk ::

svejk je izjavil:

gregyk je izjavil:

svejk je izjavil:

.FLV

hah...kak predlog kaj narediti?

Možnost je, da uporabiš kak program za konvertiranje video posnetkov (npr. Total Video Converter) in konvertiraš te FLV-je v npr. DivX ali Xvid AVI format.

GSHBP ::

OK kako pa vi prenašate filme na disk od xt ? Iz compa direkt gor in je comp in xt prižgan, ali na comp začasno potem ko se prenese gre avtomatsko na xt disk (če je takrat prižgan ) ali pa mate recimo eno mašinco ki samo prenaša in filmske datoteke sproti gor daje al tista varjanta da začasno in se po končanju prenese na xt disk ?? Ko se prenese mora tudi sejat kako ?

kmetek ::

meni pa zadnje čase štekajo filmi, serije itd preko wlana....nov firmware gor?

pa un krogec se nonstop vrti, jeboga.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

ha zgleda da tukaj na tem forumu o xtremerju poteka samo debata enih parih uporabnikov,ko eden kaj napiše se razpričajo takoj z eno celo stranjo,da bi pa kaj vprašal,te pa ne jebe nobeden !

misek ::

GSHBP, jaz jih downloadam na enem PC-ju, ko pa je vse končano jih z zunanjim USB diskom odnesem domov. Potem pa določene zadeve skopiram na interni disk, nekatere pa pustim na zunanjem.
Doma prenašam preko mreže. Če pa potrebuješ hitrost pa priključiš Xtreamer preko USB-ja na PC in se Xtreamer obnaša kot USB disk.

astras ::

pa tudi take pripombe niso ravno na mestu, ker se mi zdi da smo ze ogromno uporabnikom -> VKLJUCNO s tabo podali zelo veliko uporabnih informacij...
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***

telexdell ::

GSHBP je izjavil:

ha zgleda da tukaj na tem forumu o xtremerju poteka samo debata enih parih uporabnikov,ko eden kaj napiše se razpričajo takoj z eno celo stranjo,da bi pa kaj vprašal,te pa ne jebe nobeden !

Če boš imel težavo ali postavil vprašanje, na katero ni bilo že najmanj 10x odgovorjeno lahko verjameš, da ti bo precej uporabnikov priskočilo na pomoč. Torej, najprej uporabi izbiro "brskaj" na levi strani ekrana, če z najdenim ne boš zadovoljen, pa vprašaj.
Glede tvojega prejšnjega vprašanja o prenosu datotek, ga pa odkrito povedano nisem razumel. Kako misliš prenašati datoteke, če Xt ni prižgan? Kakšno vezo ima sejanje?
Če si mislil na prenos datotek iz računalnika na Xt lahko uporabiš FTP prenos, USB kabel, prenosni disk ali mrežni prenos. Najhitrejši je USB kabel in nato FTP.
Če si mislil na torrente potem ti odsvetujem, da za to uporabljaš Xt. Xt se namreč zelo greje in ob veliko sočasnih povezavah se filmi "zatikajo".
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

hvala za odgovore,sem prebrskal precej foruma pa je težko kaj najdet. Torej glede na to da downloadam večje filme hd bi bilo najbolše z usb kablom iz računalnika na xtreamer in bi xtreamer samo takrat deloval ko lavfa utorent al kako ?? In še to a se da v tega xtremerja ta prva verzija inštalerat utorent,da potem iz kompa samo pošljem torent in pol lavfa samo xtremer ??Trenutno mi zdawnloada na comp pol se pa prenese na xt in adijo sejanje.In glede na povedano je najbolš met posebej škatlo povezano na xt z usb(PREK MREŽE SO SE MI ZATIKALI FULL HD-JI)in shranjevat vse filme na tisto škatlo (comp)nekatere pa poslat na xt disk ? Hvala za odgovore.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GSHBP ()

monaco ::

Jaz jih dl na računalniku, ko pa je prenos končan jih preko mreže kopiram na xtreamerja. Če se mi mudi in hočem takoj gledat, jih predvajam direkt preko mreže (še nisem imel problemov z zatikanjem). Na računalniku jih pustim še par dni za seedanje, potem brišem.
www.ramsak.si

Preko kabelske mrežne povezave se lahko predvaja velika večina filmov. Le kakšni zelo obsežni BlueRay posnetki lahko delajo težave.Preko brezžične povezave pa delajo brez zatikanja praktično vsi filmi 720p in nekateri 1080p. Torej bi moral na disk Xt prenesti le nekatere filme, ostale pa lahko deliš in gledaš sočasno preko računalnika.
Drugače pa pusti času čas in ti bo praksa pokazala, kaj ti najbolj ustreza. Poskusi različne kvalitete filmov in oceni, ali je razlika tolikšna, da ti opravičuje telovadbo s prenosi iz računalnika na Xt. Če lahko en 720p preko mreže gledaš takoj, en extra BlueRay pa boš prenašal pol dneva in šele nato gledal (ne rečem za kakšen posebej ljub film)...

frenkb ::

Eno vprašanje glede skinov za XT.
A imate naložen zadnji FW (2.6.0)in kakšen drugačen skin, kot je default. Imam sicer FW 2.4.2 in zelo dober skin - ojačevalec, pa me zanima , ali ta now FW podpira tudi različne skine?

laguna1 ::

Pozdravljeni

V xlive slo, pod uporabniško priljubjeno, Lagunas favorites, nova.tv in pod risani filmi 2010 sem dal res mislim da vse uspešnice risanih filmov sinhroniziranih v slovenski jezik leta 2010. Tako je mogoče najti: Avtomobili (cars), Garfield 1, Ledena doba 3, Kako izuriti svojega zmaja, Kung fu panda, Madagascar escape 2, Alvin in veverička 1, Alvin in veverička 2, Bolt, Casper, Mali pišček, Svet igrač 3, Shrek za vedno, V višave, Wall E, Božična pesem, Jelenček Rudolf, Lenkine božične sanje, Želimo vam srečen božič, ..

Mislim da so zgoraj omenjene risanke zaznamovale kinodvorane v lanskem letu.

Uživajte ob gledanju risanih filmov, tako otroci, malo večji otroci, kot tudi mi starši.

LP

frenkb, podpira ja.

Pozdravljeni

Zanima me, če kdo uporablja musik jukebox, podrobni opis

http://forum.xtreamer.net/topic/19642-m...

Jaz sem ga naložil, lahko poiščem pesem, vendar mi dalje ne dela, ne morem predvajat ..

Ima kdo iste težave?

LP

novitibo ::

GrooveShark men ful dobr dela 8-)

odpri si username in nared kkšno playlisto.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: novitibo ()

dsapac ::

Novi ( New ) xLive ver1.4

Whats new:
~graficni del IPTV
~m3u to rss
~Nemški feeds-i
~Repoman feeds-i

lp, dsapac

P.S.
Najdete ga na http://forum.xtreamer.net/topic/18778-n...

ali lahko še enkrat nekdo pove kako naložim iptv siol in xlive prilagojen na Slovenijo,če se da na klik povezavo, hvala

OK.d ::

a bo šlo?
LPOK.d

odlično hvala bom naredu:)

tako radio sem našel al je še kaj druzga ? Zdej se ubadam z iptv,kolkor sem prebral je treba v swich vtaknit mrežni kabel in kabel od tv modema pol pa ven v xt in modem siol.... a je vredu:)

zadeva je takšna stoji pa tko... a kdo rabi stb od siola8-),ker ga zdej ne rabim več:)) dela mi siol lista in tudi DD zvok na HBO ko ga oddajajo za razliko na sagemu ki ni delal !!:) jupi ja ja jupi jupi ja...tralalalalalaa bemti8-)

Ima mogoče kdo podatke da bi dodal slo radijske postaje?
www.ramsak.si

ali kdo ve kako povezat xt prek swicha al kako da imam internet in siol tv po kablu

goyts ::

zadnjič sem za hec namestil fw 2.5.4 in mi že takoj ni bilo všeč, ker je očitno počasen, včeraj pa mi je začel blokirati predvajanje, najprej sem mislil, da so pokvarjene datoteke, potem mi je potegnilo in sem namestil nazaj fw 2.3.1, ki dela vseskozi brez problema in je bilo res to!!!

refosk ::

monaco je izjavil:

Ima mogoče kdo podatke da bi dodal slo radijske postaje?

Tukaj:
http://forum.xtreamer.net/topic/18778-n...

Mislil sem da bi jih dodal kar na obsoječ sistem, zraven obstoječih, ne da moram xLive modificirat.

A pri tem xLive lahko gledaš IPTV tudi če nimaš IPTV preko kakega slo ponudnika ampak samo klasičen internetni dostop?
www.ramsak.si

Naročnik moraš biti.

Kaj pa možnost gledanja raznih internet TV?
www.ramsak.si

ja fora je v tem da vklopiš kabel od interneta,če pa vklopiš od iptv če si naročnik katere tv pa lahko gledaš televizijo v polni programski shemi z dd zvokom za razliko pri siolu na segemu ne moraš ! Samo kako združiti ta dva kabla da ne preklapljam,torej od interneta in iptv ?

laguna ::

@gshbp, na tem naslovu imaš samo temo o iptv za extreamerju, mislim, da je bila v tej temi celo narisana shema in obrazloženo kako in kaj.

Link: http://slo-tech.com/forum/t386857/399

Jaz kaj dosti ne gledam iptv, ko pa si zaželim pa kot ti menjam kabel iz interneta na video in to je to.

LP
lagunaaaa

laguna je izjavil:

@gshbp, na tem naslovu imaš samo temo o iptv za extreamerju, mislim, da je bila v tej temi celo narisana shema in obrazloženo kako in kaj.

Link: http://slo-tech.com/forum/t386857/399

Jaz kaj dosti ne gledam iptv, ko pa si zaželim pa kot ti menjam kabel iz interneta na video in to je to.

LP

Ta stvar ne "špila" več, ker je SIOL vgradil neko zaščito v svoje modeme.
Sam uporabljam kombinacijo WiFi in kabla. SIOL TV, internet, youtube, feeds... dela brez problemov. Večino filmov in serij pa imam na NAS disku itak v 720p. Če pa kateri zares preveč "šteka" ga pač prenesem na notranji disk ali USB ključek.

joze67 ::

Špila, če je Siol modem tudi rourer.

Pri nas je Siol modem zgolj modem, router je pa za njim: DATA na WLAN in VIDEO na LANx. Dela.

Mogoče me še niso upgrejdal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: joze67 ()

joze67 je izjavil:

Špila, če je Siol modem tudi rourer.

Pri nas je Siol modem zgolj modem, router je pa za njim: DATA na WLAN in VIDEO na LANx. Dela.

Mogoče me še niso upgrejdal.

Če imaš za njim svoj router in ti dela imaš pač srečo (če seveda nisi kako preprogmiral routerja kar je baje izvedljivo a še nisem našel kakšnega vodiča za moj router WL500gp). Precej nam je namreč v zadnji tretjini prejšnjega leta takšna vezava nehala delati.

eno hitro vprašanje,ali imate xt sidewinter prižgan non stop al ni nič narobe ? ker jaz sem namestu sedaj obojestranske hladilnike

Lahko je prižgan 24/7.

GasoIT ::

laguna1 je izjavil:

Pozdravljeni

Zanima me, če kdo uporablja musik jukebox, podrobni opis

http://forum.xtreamer.net/topic/19642-m...

Jaz sem ga naložil, lahko poiščem pesem, vendar mi dalje ne dela, ne morem predvajat ..

Ima kdo iste težave?

LP

Jaz imam enak problem, ne morem predvajati nobene datoteke

ok ga ne bom potem veliko izklaplal,glede jukeboxsa pa sploh ne vem kako se dodaja datoteke ? Aja mišek hvala za play listo sem šel na osnovni paket8-)

laguna ::

@gshbp in @gasoit

Jaz sem sedaj usposobil jukebox, najprej morata na računalniku iti na njihovo stran:
http://listen.grooveshark.com/#/

tam iti pod "postanite član", se tam prijavit (geslo, password), ko se pravilno prijaviš, lahko oblikuješ svojo playlisto ali na računalniku in strani
http://listen.grooveshark.com/#/
kot priljubljeno, seznami, ali pa greš na xtreamer,greš na jukebox, tam imaš prvo mislim da login, greš tja in se dodaš kot nov uporabnik (profil) z passwordom in geslom, kot ga imaš ustvarjenega na računalniku. Potem ta profil shraniš in naslednjič, ko greš v jukebox moraš vedno na prijavo (prva izbira), tam imaš možnost izbire tvojega profila in mislim da xtreamer, in tam izbereš svoj profil. To kaj pišem pišem tako po spominu. Sedaj lahko oblikuješ svoje playliste tudi na extreamerju (glej spodnjo vrsto z gumbi .. dodaj v playlisto, dodaj v priljubljeno....).

Lahko pa celotno playlisto ustvariš na računalniku in bo le ta vidna tudi na xtreamerju in seveda tudi obratno, playlista ustvarejena z extreamerjem je vidna tudi na računalniku (seveda če si logiran z istim loginom!).

Upam da vama bo to pomagalo.

LP
lagunaaaa

@laguna

problem je da sem se prijavil z gmail računom v grooveshark, ko kreiram profil v XT, pa ne morem napisati @ za moj username in se ne morem prijaviti na moj račin z XT.
Nikakor pa mi ni uspelo ugotoviti, kako sedaj v groovesharku spremeniti username v nekaj drugega nesto gmail računa, lahko spreminjam v nastavitvah profila le moje podatke in pwd, ne pa username, XT pa v sovojih znakih nima opcije za znak @, da bi lahko zapisal v polje moj email naslov kot username.

Bom kreiral nek drug grooveshark račun in poskusil.

GasoIt

@ dobiš na tipkovnici za grooveshark če pritisniš ŠIFT (spodaj na sredini) in tam imaš več drugih znakov, tudi @>:D

LP

@laguna

hvala, shift je pomagal glede @ :)

Je pa drug problem, ki sem ga rešil nato se je pojavil še en nov :8) :
če se prijaviš v grooveshark preko gmail računa, v XT -ju email@gmail in pwd, kod ga uporabljaš na gmail ne deluje, tudi če se loginaš ročno preko browserja, tako da v login okno vpišeš email in pwd, nato sem oddal zahtevo za pozabljeno geslo in nato vpisal nov pwd ki je enak kot ga uporabljam za gmail, sedaj se lahko prijavim preko browserja tako da ročno napišem username(email) in pwd, prijava deluje sedaj tudi preko XT.

Glasbo sem lahko predvajal, vendar imam sedaj problem pri ponovni prijavi z XT, javi napako 404 Not Found. Sedaj ne morem več priti do okna z profili.

Ko sem predvajal pesem mi je občasno popačilo zvok, vsake 4-5s, se sliši kot nek klik.

@gasoit, v grooveshark se prijavi običajno, ne kot gmail npr. kot imaš tukaj gasoit in pasword pač nekaj.

Jaz imam dve enostavni login s 7 črkami, pasword pa je tudi samo 6 črk, tako, da ne kompliciraj preveč s loginom in paswordom.

Če se ti je "sesul" jukebox, pojdi na extreamer, scripts, in izbriši xgrooveshark direktorij, pojdni nazaj na xtreamer, v menuju izberi xtreamering, postavi se na musicjukebox, stistni 1 ter na novo naloži musicjukebox.

LP

Se uredil in ponovno namestil xgrooveshark in zadeva dela ODLIČNO, glede tistega pokanja, ki sem ga opisal je bil problem v slabem MP3-ju ne v groovesharku, ostale pesmi delajo brezhibno.
Zadeva je res zakon, moslim da je s tem konec z downloadanjem muzike :)

V XT-ju gre tudi login z emailom od gmaila, le da je treba v groove sharku(preko browserja) ročno spremeniti password, tako kot sem zgoraj napisal. Če bi pa prej vedel za te probleme, bi si kreiral enostaven usrname in pwd, lahko pa potrdim da se zadevo da zrihtati tudi z gmail računom da se logina XT kar z gmail emailom in pwd, verjetno je podobno s facebook računom, malo telovadbe ampak gre.

Edina stvar, ki me moti je da se v XT pri music jukeboxu ne vklopi screensaver, ne bi rad plazme pekel s statično sliko.

@laguna
ali tebi predvaja po vrsnem redu kot v playlisti, ali zaporedno ali shuffle, meni se ustavi na koncu pesmi, pa imam vklopljen A->B in Shuffle

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GasoIT ()

OK.d ::

kadar imaš zaprto playlisto se pravi izbereš seznam in samo klikneš nanj-takrat delujejo funkc. shuffle in A-B
LPOK.d

ali mogoče kdo ve zakaj se mi xt on zagonu ne postavi na začetno stran ?? al sem kje kaj prenastavu al kaj ?

refosk ::

Tudi pri meni se je to dogajalo dokler nisem dal autoplay (playlist) na OFF.

refosk je izjavil:

Tudi pri meni se je to dogajalo dokler nisem dal autoplay (playlist) na OFF.

ja ja na playlisto me postavi to bo to hvala
««
90 / 105
»»