Forum » Zvok in slika » Xtreamer - media player
Xtreamer - media player
misek ::
zojaminea, iz TV ne, saj je Xtreamer samo predvajalnik. Na pol pa se da (oz. se še bo) snemati IPTV. Glej temo o IPTV na Xtreamerju.
Entity ::
Pozdrav!
Danes sem usposobil router in wireless point. Lepo se konektam preko kabla z PCja, preko Wlan z notesnikom, tudi na XT mi je uspelo narediti connection. Ko naredi test, napiše ok, connected, tudi pri routerju vidim da je connectan... potem pa.. what now??
Odprem Internet Radio, ne igra nic. Pri nekaterih napiše Connecting Server pa v 5-10sekundah ikono, pri drugih takoj ikonco precrtanega mikrofona.
Kliknem Internet opcijo, se odpre nek Movie Library, notri ni nicesar..
Skratka, nikjer ne vidim nic, dostopa ni do nicesar. Pa gledam v manual in piše youtube in picasa, pa kaj jaz vem kaj še vse.. jaz ne vidim nikjer nic.
Manual in help od XT je pa katastrofalna. Vse izredno špartansko napisano, na forumu na ducate ljudi samo sprašuje kako se kaj nastavi, requesti za step-by-step guide, odgovora pa nobenega. Res tak problem enega študenta, ki to obvlada placat (oz. mu free player dat), da spiše par dokumentov.. zalostno.
Skratka, sem na mrtvi tocki. XT pravi, da se connecta, dela pa nic, jaz pa ne vem kam.. :/
LpM
Podobna stvar se naredi, če vpišeš IP ročno (192.168.xxx.yyy) in ne preko auto-DHCP (s firmwarom 2.2 bi na bilo to odpravljeno??). Torej, pri povezavah nastaviš na WiFi in nato samodejno in vse potrdiš (ne rabiš nič vpisovati!!).
Sam sem si zagotovil fiksni IP tako, da sem v router vpisal MAC od Xtreamerja in mu dodelil IP.
Imam nastavljen fiksni IP. Z auto DHCP moznostjo se sploh noce connectad. 30 sekund melje, potem me vrze nazaj na settings.
Tako sem v routerju MAC od XT nastavil na en IP znotraj DHCP ranga, v XT dam manual IP in vpišem ta IP (subnet, gateway in dns pustim kot je), test connection... napiše OK and show net info..
Mi pod wireless settings piše: ON (in IP ki sem ga dolocil). Tudi na HOME strani od XT je spodaj napisan ta IP, prizgane pa so ikonce web, upnp in ftp.
Na PCju naredim ping na ta IP od XT, dobim reply v 1-2ms.
V router wireless statistiki imam napisan XT MAC address kot connected..
Torej po moji kmecki logiki, je XT connectan.
Ko pa grem v meni Internet ali Internet Radio, se pa ustavi.. oz tam ni nic, ne zgodi se nic. Radio ne deluje, Video Library nima vsebin...
:S
EDIT: Tudi ce v browserju napišem IP od XT, dobim default login stran za UPnP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Entity ()
A imaš vpisan DNS strežnik? Morda ga nimaš in ti zato ne najde ničesar na internetu. Poglej kaj imaš vpisano na PC-ju in prepiši vse v Xtreamer, samo IP naj bo drugi. IP raje vpiši enega takoj na začetku subneta (npr. 192.168.1.5). Tisti za DHCP se dinamično dodeljujejo in so ponavadi od 100 naprej.
Če vpišeš IP od Xtreamerja v brskalnik na PCju dobiš rdečo stran?
PS: Se opravičujem, ker sem prej pozabil odgovoriti. ZS sem prebral, vendar takoj nisem imel časa odgvoriti, nato pa... Očitno je spet čas za TODO listo.
Če vpišeš IP od Xtreamerja v brskalnik na PCju dobiš rdečo stran?
PS: Se opravičujem, ker sem prej pozabil odgovoriti. ZS sem prebral, vendar takoj nisem imel časa odgvoriti, nato pa... Očitno je spet čas za TODO listo.
DELA!! DNS sem vpisal kot si predlagal in dela. Thx!!
Mi je sicer ze 2x zmrznil, samo sem lahko par postaj slišal in tudi en trailer pogledal :)
Zdaj pa naj en pove, zakaj tega ni napisano v manualu??? Na strani 21 je vse kar je kar se tice Wireless settings in piše samo za vnos gesla, še za ip ni nic omenjeno, kaj šele za dns.
In ja, ce vpišem IP dobim rdeco stran.. tudi pred vpisom dns sem jo. Samo tam nisem še nic caral :/
Zdaj pa na naslednji korak.. custom RSS.. :)
Hvala misek in ostali!
Small step for IT pros, big one... well, for me :D
Mi je sicer ze 2x zmrznil, samo sem lahko par postaj slišal in tudi en trailer pogledal :)
Zdaj pa naj en pove, zakaj tega ni napisano v manualu??? Na strani 21 je vse kar je kar se tice Wireless settings in piše samo za vnos gesla, še za ip ni nic omenjeno, kaj šele za dns.
In ja, ce vpišem IP dobim rdeco stran.. tudi pred vpisom dns sem jo. Samo tam nisem še nic caral :/
Zdaj pa na naslednji korak.. custom RSS.. :)
Hvala misek in ostali!
Small step for IT pros, big one... well, for me :D
Mhm, za dostop neke naprave na internet so potrebni štirje podatki: IP naslov, maska, gateway in DNS server. No, DNS server je potreben da prevaja imena v IP naslove. Zato ti je ping delal, ostalo pa ne.
Bo to pač šola za drugič. Očitno se pač še ne spoznaš na takšne zadeve. Drugič bo šlo hitreje in boš takšne stvari kar naredil v ozadju. Zato je zelo težko pomagati nekomu, če nimaš vseh (popolnoma vseh) podatkov.
Bo to pač šola za drugič. Očitno se pač še ne spoznaš na takšne zadeve. Drugič bo šlo hitreje in boš takšne stvari kar naredil v ozadju. Zato je zelo težko pomagati nekomu, če nimaš vseh (popolnoma vseh) podatkov.
Hmm.. to veš ti :P
Ne, o mrezah res nimam pojma. Sicer imam preko routerja dva PCja in wireless dva notesnika, samo je bilo tisto cist easy. Ko sem notesnik priklapljal ni bilo nobenih tezav, 30s in je delalo. Tule pa.. :/
Ko sem bral navodila za XT, enostavno pravi samo za izbiro ssid in vpis gesla.. that's all. Ce bi bilo vsaj omenjeno glede drugih podatkov, bi ze brskal, ampak ne, je pretezko še 10 stavkov napisat. :/
No ja samo, da dela. Geslo sem ze spremenil, ssid skril, pa še vedno dela :)
Bo zdaj zanimivo, ko grem za RSS brskat.. :S :) I'll be back!
Ne, o mrezah res nimam pojma. Sicer imam preko routerja dva PCja in wireless dva notesnika, samo je bilo tisto cist easy. Ko sem notesnik priklapljal ni bilo nobenih tezav, 30s in je delalo. Tule pa.. :/
Ko sem bral navodila za XT, enostavno pravi samo za izbiro ssid in vpis gesla.. that's all. Ce bi bilo vsaj omenjeno glede drugih podatkov, bi ze brskal, ampak ne, je pretezko še 10 stavkov napisat. :/
No ja samo, da dela. Geslo sem ze spremenil, ssid skril, pa še vedno dela :)
Bo zdaj zanimivo, ko grem za RSS brskat.. :S :) I'll be back!
Vprašanje: ali je normalno pri teh internet vsebinah (RSS feedih), da ni thumbnail slik pri posamezni novici? Gledam npr CNN feed in je kup novic, samo imajo vse enako ikono.
Gledam Movie Trailers, jih je prek 300 v mapi, vse enak thumbnail. Vsebino (trailer) mi normalno igra, samo thumbnaila ni. Ce pa pogledam rss link od Movie Trailers na PCju v browserju, vidim pri vsakem filmu svojo ikono, kar se mi zdi logicno. Zakaj tega ni na XT?
Potem bi vprašal tudi glede boot casa naprave.. traja cca 30-40 sekund od pritiska gumba ON na XT remotu, da se prikaze meni. Je to normalno..?
TIA, M.
EDIT: Pri nekaterih kanalih je par thumbnailov, ceprav zelo malo :S
Je pa vecji problem, ker mi povezava nenehno pada. Se connecta, grem nekam na net, 2-3min kasneje povezava pade. Se probam connectad preko Settings, ne gre, rebootam XT in se spet takoj poveze.
Z notesnikom na isti lokaciji imam 70% moc signala, notesnik deluje bp tudi par ur.
Obcasno se tudi med gledanjem enega posnetka enostavno reboota.
Hmm.. mogoce bo treba dowgradat firmware.. :/
Gledam Movie Trailers, jih je prek 300 v mapi, vse enak thumbnail. Vsebino (trailer) mi normalno igra, samo thumbnaila ni. Ce pa pogledam rss link od Movie Trailers na PCju v browserju, vidim pri vsakem filmu svojo ikono, kar se mi zdi logicno. Zakaj tega ni na XT?
Potem bi vprašal tudi glede boot casa naprave.. traja cca 30-40 sekund od pritiska gumba ON na XT remotu, da se prikaze meni. Je to normalno..?
TIA, M.
EDIT: Pri nekaterih kanalih je par thumbnailov, ceprav zelo malo :S
Je pa vecji problem, ker mi povezava nenehno pada. Se connecta, grem nekam na net, 2-3min kasneje povezava pade. Se probam connectad preko Settings, ne gre, rebootam XT in se spet takoj poveze.
Z notesnikom na isti lokaciji imam 70% moc signala, notesnik deluje bp tudi par ur.
Obcasno se tudi med gledanjem enega posnetka enostavno reboota.
Hmm.. mogoce bo treba dowgradat firmware.. :/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Entity ()
mayhem ::
Zanima me ali se da spremeniti na xtreamerju ozadje,da bi dal drugo sliko namest tistega rdečega X-a.
Ali je možno,kje to zamenjati ali urediti kako drugače.
Hvala vnaprej
Ali je možno,kje to zamenjati ali urediti kako drugače.
Hvala vnaprej
Lep pozdrav.....
toni-slo ::
Naložil sem ver 2.2. in vse deluje super, edino nobenega youtebe videa ne morem zagnati ... sicer mi lepo pokaže spisek video filie-ov (thumbnails) (recimo pod recently added), a ko kateregakoli hočem zagnati, napiše "Cannot play this media"
Vam youtube dela?
Vam youtube dela?
krenkič1 ::
Jaz pa imam še en problem. Torej, hotel sem namestiti ta modification pack. Vse sem se lepo povezal prek browserja tja, ga instaliral, vendar je sedaj tako, da na Xtreamrju pokaže, kot da nisem nič naredil. Kako pa zaženem ta modification pack potem na xtreamerju, mogoče sem naredil tu napako...
malix ::
Naložil sem ver 2.2. in vse deluje super, edino nobenega youtebe videa ne morem zagnati ... sicer mi lepo pokaže spisek video filie-ov (thumbnails) (recimo pod recently added), a ko kateregakoli hočem zagnati, napiše "Cannot play this media"
Vam youtube dela?
V kolikor je mani kaj znano se je Youtube umaknil iz projekta Extreamer
ŽAL
www.malix.si
laguna ::
Meni dela you tube, vendar ne vsi fajli - če dela ali ne dela je pač odvisno, kako je film kodiran, mislim da so sedaj novejši filmčki kodirani kot VP6, katere pa xtreamer ne podpira. Drugače pa bi moralo delovati. Poskusi več filmčkov in to starejše, pa boš videl ali je narobe xtreamer ali pa je problem kodiranja.
LP
LP
lagunaaaa
ja, drži, starejši filmčki delajo, medtem ko novejši pač ne ... ahhh škoda ...
... tudi sam sem bral, da youtube-a ne bo več v uradni verziji xtreamerja, ampak tale vmesnik ne narejen na novo in je res HUD ... samo še codec, pa bo :)
... tudi sam sem bral, da youtube-a ne bo več v uradni verziji xtreamerja, ampak tale vmesnik ne narejen na novo in je res HUD ... samo še codec, pa bo :)
laguna ::
Toni-slo
Kateri vmesnik uporabljaš za youtube? Pišeš "ampak tale vmesnik ne narejen na novo in je res HUD "
LP
Kateri vmesnik uporabljaš za youtube? Pišeš "ampak tale vmesnik ne narejen na novo in je res HUD "
LP
lagunaaaa
No to pač kar je že "vgrajeno" v firmware 2.2. ... sam se mi zdi, da je bil za "vmesnik" v prejšnji verziji bl bogi, pa video je bil čisto majčken... si ga sicer lahko pozoomov, sam je blo čisto negledljivo ...
rs1975 ::
rossi ::
šurde
http://forum.xtreamer.net/mediawiki-1.1...
@mayhem
Seveda, da se da. nad menoj maš link.
Sta pa dva moja skina not :)
hmmm
Tudi jest sem se lotil tega, ampak me zanima kako se to naredi po korakih.
Meni nikakor ne rata, sem delal po navodilih, ampak na koncu ko izbereš kateri skin želiš imeti mi xtreamer zmrzne
Hvala za pomoč
LP r
rossi ::
jest sem si naredil takole
najprej sem si dowloadal skin iz linka par postov nazaj, pol pa še xml.
Pol sem si uredil mape na svojem disku. Pol sem jih kopiral v Myxreamer/xtreamer.
Pol sem šel pa v xmp in preko net-a v to mapo s skini.
Pol mi je pa vse skupi zmrznlo.
najprej sem si dowloadal skin iz linka par postov nazaj, pol pa še xml.
Pol sem si uredil mape na svojem disku. Pol sem jih kopiral v Myxreamer/xtreamer.
Pol sem šel pa v xmp in preko net-a v to mapo s skini.
Pol mi je pa vse skupi zmrznlo.
RuN ::
katero verzijo XMP pa maš? Najnovejša je milsim r132. A maš XT-ja povezanega na internet?
Če imaš XT-ja povezanega na internet (preko routerja):
-> potegni si dol verzijo XMP 132, odraraj in celo mapo XMP skopiraj na disk katerega imaš priključenega na XT. Potem greš na http://myxtreamer in nato izbereš SKINS in počakaj, da se poveže na net in si potegne dol skine.
Klikneš na skin, počakaš, da ti napiše DONE in to je to.
Če imaš XT-ja povezanega na internet (preko routerja):
-> potegni si dol verzijo XMP 132, odraraj in celo mapo XMP skopiraj na disk katerega imaš priključenega na XT. Potem greš na http://myxtreamer in nato izbereš SKINS in počakaj, da se poveže na net in si potegne dol skine.
Klikneš na skin, počakaš, da ti napiše DONE in to je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RuN ()
mayhem ::
@mayhem
Seveda, da se da. nad menoj maš link.
Sta pa dva moja skina not :)
Aha hvala:) lepi so................. kako se pa to zamenja v xtreamerju te skine ???
Ali lahko dam jast poljubno sliko??
Hvala vnaprej
Lep pozdrav.....
novitibo ::
folk, mal pejte prej na http://forum.xtreamer.net, preden tukaj sprašujete vsake 2 uri iste zadeve again and again...
Blazz ::
ima morda kdo iz tu odgovor za moje vprašanje ki se nahaja v tej temi:
DTS zvok iz xtreamer prek LCD tv na home theater
vem da ni čisto on topic, je pa vezano tudi na xtreamer in DTS, ki ga predvaja.
telexdell ::
ima morda kdo iz tu odgovor za moje vprašanje ki se nahaja v tej temi:
In kje v televizorju dobiš DTS zvok? Ni namreč dovolj, da zvok npr. iz RTV SLO1 spelješ preko optike na ojačevalec pa že uživaš v večkanalnem digitalnem zvoku.
Lepo poveže Xtreamer preko optike na ojačevalec, TV pa npr. preko HDMI na ojačevalec.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
RudeBw ::
Sem se že veselil, da mi z novim routerjem vsi 1080p filmi preko wi.fi povezave delujejo tekoče, zdaj pa ob gledanju opažam, da nekateri prav grdo štekajo in to na mestih, kjer je bitrate prenosa zelo visok. Ali lahko kdo potrdi, da 1080p deluje v primeru n routerja tekoče, razem tam kjer je morda vzrok kodiranje. Prodajalci namreč trdijo, da vkolikor ne deluje kot je treba, je večinom vzrok slaba antena, ki jo je treba zamenjat. Ali to vse drži ali pa nas samo farbajo?
kaka ::
Težko verjamem , da bodo filmi 1080p preko N routerja šli tekoče... imam N router, in je razdalja med XT-ju in routerju slab meter in pri določenih efektih film šteka , vse pa je odvisno , kako je film kodiran..
Poskusi v routerju nastavit kanal, ker včasih tudi to pomaga ne pa 100%...
Poskusi v routerju nastavit kanal, ker včasih tudi to pomaga ne pa 100%...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kaka ()
Vse opisano sem že zdavnaj probal, pa še marsikaj več. Na kratko; nastavljen kanal 9, ki ga nobeno wifi omrežje v mojem dometu ne uporablja, celotno pasowno širino sem rezerviral za multimedia streaming (QOS), WMM enabled, probal tudi dd-wrt in tomato, ki jih vsi tako hvalijo in tudi tam nastavil vse potrebno. S podaljškom rešil tako, da se antene routerja in XT-ja vidijo, med njima ni nobene ovire, kar je za nekoliko zmanjšalo zatikanje, pa še vedno 1080p ni za gledat. Sicer patudi če bi pod takšnimi pogoji delovalo to ne bi bilo to, ker mi sedaj internet sploh ne deluje, saj si je multimedia vzela vso širino. Bom verjetno kar anteno nazaj poslal, da jo preverijo, ker bojda bi to moralo delat. Talo pravijo prodajalci.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RudeBw ()
badabim ::
Preko wireless mi prenaša na extreamer s hitrostjo 2.7MB/s, preko kabla pa začne z 4 nato pa hitrost pada in je po 10 minutah 1MB/s. Imam Windows 7 64 in Asus p5k pa Sinope568+ Home Gateway.
Pa še to - velikokrat (1 od 5) se extreamer noče zagnati iz stanja mirovanja. Pomaga le izklop iz napajanja. Imam zadnji firmware. Je pri vas podobno ?
Pa še to - velikokrat (1 od 5) se extreamer noče zagnati iz stanja mirovanja. Pomaga le izklop iz napajanja. Imam zadnji firmware. Je pri vas podobno ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: badabim ()
gregyk ::
Znana težava (tudi pri meni) s ti. "HDMI handshaking"-om. Meni pomaga če vedno najprej prižgem Xtreamer-ja, počakam kakih 10 sekund in potem prižgem še televizijo.
telexdell
problem je v tem ker Home theater ima samo 1 'digital audio in' ter samo hdmi out. Torej ne morem speljati iz tv na HT drugače kt prek optike...
mislim pa da nisi najbolje zastopil. Zanima me če iz xtreamerja rolam film z dts zvokom preko hdmi do TVja ta pa je povezan prek 'digital audio out' (optika) na 'digital audio in' na domači kino ali potem domači kino dobi tak zvok kot je treba al bo TV pokvaril kvaliteto in večkanalnost?
problem je v tem ker Home theater ima samo 1 'digital audio in' ter samo hdmi out. Torej ne morem speljati iz tv na HT drugače kt prek optike...
mislim pa da nisi najbolje zastopil. Zanima me če iz xtreamerja rolam film z dts zvokom preko hdmi do TVja ta pa je povezan prek 'digital audio out' (optika) na 'digital audio in' na domači kino ali potem domači kino dobi tak zvok kot je treba al bo TV pokvaril kvaliteto in večkanalnost?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blazz ()
Tudi sam imam win7 64bit, žična povezava deluje OK, brezžično pa šteka.
Badabim, kje pa si izmeril te hitrosti? Pri meni težav s stanjem mirovanja še ni bilo.
El-Toro, bi imel to povezavo preko žice ampak imam na žico vezan IPTV, sharing pa preko wifi. Ali se res da oboje speljat preko iste žice? Po mojem ne.
Badabim, kje pa si izmeril te hitrosti? Pri meni težav s stanjem mirovanja še ni bilo.
El-Toro, bi imel to povezavo preko žice ampak imam na žico vezan IPTV, sharing pa preko wifi. Ali se res da oboje speljat preko iste žice? Po mojem ne.
emm jaz sploh 1080p prek WI-FI nočem probat, men že 1080p prek lana na določenih mestih malce šteka (recimo Planet earth 1080p mkv, k recimo kaže miljon rac k letijo prek zaslona - torej tam kjer je veliko premikanja in to na celotnem ekranu)
telexdell ::
telexdell
Koliko vem Xtreamer preko HDMI prekodira DTS zvok (downmix). Torej preko HDMI-TV-HT ne boš dobil zvoka enake kvalitete kot direktno XTreamer-HT ne glede na to, kaj naredi še TV.
TV kanali ti prenašajo stereo zvok. Če imaš slučajno kakšen HD potem imaš le tam 5.1 zvok vendar je ta še daleč od DTS. Torej boš na HT prenašal praktično enako kvaliteto zvoka preko npr. SCART kabla na HT, kot pa preko optičnega.
Upam, da tvoj HT ima vsaj kakšen analogni vhod, da lahko nanj povežeš TV. Če pa tega nima, potem pa TV poslušaj preko vgrajenih zvočnikov v TV, Xtreamer in HT pa preko zvočnikov na HT.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
telexdell hvala za odgovor. Sem xtreamerja dal direktno na HT in mi HT sedaj lepo napiše da je DTS zaznal. Zvok je nor! :) Sm pa tud prek izhoda za slusalke na TV spravil zvok v HT, ko gledam TV kanale :)
Zgodovina sprememb…
LEDuser ::
Mene pa zanima kateri disk naj kupim SATA ali SATA-II ? Kaj je razlika (razen v ceni ;) )?
ni pomembno katerega vzameš. Xtreamer podpira oba oz. katerkoli sata kontroler podpira vse SATA mode-e (1,2 in 3). Ker če imaš disk z sata 2 je kompatibilen za nazaj s sata 1 priklopi.
Tudi v ceni nebi smelo biti med sata 2 in sata 1 razlike...
Tudi v ceni nebi smelo biti med sata 2 in sata 1 razlike...
Zgodovina sprememb…
zee ::
V mojem Xtreamerju zdi SATA-II disk in dela brez tezav (sploh od 2.2 firmware-a naprej).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Jaz sem danes v Avstriji kupil Samsung Sata 2 500 GB za 63EUR
Disk je popolnoma tih in dela BP
Disk je popolnoma tih in dela BP
www.malix.si
No, ker sem že večkrat v tem postu vprašal ali je možno spravit IPTV in deljene datoteke na PC-ju preko istega mrežnega kabla, lahko zdaj potrdim, da to vresnici deluje. V mojem primeru je konfiguracija podobna kot pri mnogih na tem forumu (T-2 na optiki). Povezava pa je sledeča: Iz Milana (t-2 switch) gre direktna žična povezava V 4 portni switch pri TV sprejemniku. Iz tega switcha gresta potem dve žični povezavi na STB in XT. Druga povezava je žična povezava Milana in routerja na katerega je žično povezan PC. Iz njega potem share-am filme na XT-ja.
Na XT-ju pa manualno nastavljen omrežni IP in sicer nekaj takšnega kot npr.
IP 10.120.1.2
Subnetmask 255.0.0.0
Default Getaway 10.120.0.1
DNS 10.120.0.1
Pri meni je potem bilo potrebno ugasniti in ponovno štartati XT-ja in delalo je oboje. IPTV in deljene datotek iz PC-ja. seveda je prej bilo potrebno inštalirat misekovo IPTV. vse to deluje brez antene (je šla nazaj prodalcu, da mi jo zamenjajo, ker je delovala katastrofalno slabo).
Upam, da bo komu pomagalo?!
Na XT-ju pa manualno nastavljen omrežni IP in sicer nekaj takšnega kot npr.
IP 10.120.1.2
Subnetmask 255.0.0.0
Default Getaway 10.120.0.1
DNS 10.120.0.1
Pri meni je potem bilo potrebno ugasniti in ponovno štartati XT-ja in delalo je oboje. IPTV in deljene datotek iz PC-ja. seveda je prej bilo potrebno inštalirat misekovo IPTV. vse to deluje brez antene (je šla nazaj prodalcu, da mi jo zamenjajo, ker je delovala katastrofalno slabo).
Upam, da bo komu pomagalo?!
Uporabljam XT z notranjim diskom in FW2.2
Do diska mi je za 1x uspelo dostopiti s pomočjo mapirane mape. (zelo počasen prenos datotek na disk)
Ftp mi še iz ne vem katerega razloga ne dela???
Zanima me ali lahko do diska na XT dostopam preko USB kabla, in bi XT na PC-ju videl kot USB disk.
Ko XT povežem preko USB na PC - mi na PC-ju ne zazna nobene nove USB naprave
Uporabljam Win7
Do diska mi je za 1x uspelo dostopiti s pomočjo mapirane mape. (zelo počasen prenos datotek na disk)
Ftp mi še iz ne vem katerega razloga ne dela???
Zanima me ali lahko do diska na XT dostopam preko USB kabla, in bi XT na PC-ju videl kot USB disk.
Ko XT povežem preko USB na PC - mi na PC-ju ne zazna nobene nove USB naprave
Uporabljam Win7
www.malix.si