» »

Xtreamer - media player

Xtreamer - media player

««
61 / 105
»»

Tarzan ::

Uf, tega pa nisem vedel! Hvala, tole bi znalo rešiti problem. To bi bilo fino kar kot opcijo dodati, da ti filma sploh ne zaustavlja. :)
Hvala!

kaka ::

Tarzan , opazil sem ,da imaš router dlink dir 655... kako se ti obnese pri novem FW 2.2 filmi HD oziroma filmi visoke ločljivosti...
Tudi jaz imam omenjeni router in mi pri novem FW veliko bolje laufajo... s tem , da imam na routerju nastavljen kanal na 4.

Tarzan ::

Nimam tega routerja. Imam linux računalnik kot router, za wifi posrbi pa Liksys wrt54gl. 720p je že do zdaj večinoma deloval ok tudi preko wlan povezave, je pa včasih, tudi preko navadnega LAN omrežja (1Gbit->xtreamer) celo pri 720p štekalo. 1080p preko brezžične povezave ne bom niti preverjal, ker dvomim, da bo delovalo preko nekaj sten dovolj dobro. Glede na to, da je kabelska infrastruktura vsepovsod po hiši napeljana, niti ni večje potrebe. :)

clancy ::

EGreat EG-R1B + USB DVD
Najboljša kombinacija:
Ohišje za DVD 25,31€ link:http://www.nakupovanje.net/ohije-lc-pow...

EG-R1B 113€ + kašen DVD ROM ki se ti valja doma po hiši in evo imaš the best buy

Se oproščam za ta post,neki sem se zmotil, ADMIN prosim če zbrišeš HVALA

zbrisan je pa moj post LOL

silvom1a ::

novitibo ::

Custom RSS dela odlično (samo PODCAST.MP4 zaenkrat)

misek ::

Tudi jaz sem se malce igral včeraj zvečer. Naredil sem eno skripto s katero nastaviš čas, ko naj se Xtreamer ugasne (5, 10, 15, ... minut). Ko se čas izteče se ugasne. Kdo zainteresiran? Ni sicer še končano, ampak...

Sem pa poskusil tudi prikaz TV programa s SIOL-a. Dobljen HTML bi bilo potrebno malce predelati in bi prikaz bil enak kot na spletni strani (2 stolpca). Žal mi to ne bo uspelo podrobneje pogledati.

misek, daj da probamo :)

valiant ::

Internetne radie sem imel v svoji mapi na int.disku (končnica plsx), po upgrade na 2.2 jih XT ne prikaže več....a je komu kaj jasno?

Sem ga restiral, pa še vedno ne prikaže fajlov. Ostalo dela vse.

[playlist]
numberofentries=1
File1=http://65.99.205.7:7018
Title1=(#1 - 245/750) At Work 104 (Powered by Star104.net and AAC+ audio!)
Length1=-1
Version=2

valiant,
sej ni panike, daš to isto mapo pod Favorites in dela

laguna ::

Novitibo, kaj maš narejon z RSS, ali lahko sprobamo.

Jaz sem se tudi malo igral in sem naredil RSS novice za 24UR.com, mislim pa da ni problema naredit novice RSS za RTVSLO in ŽURNAL24UR. Kaj ko bi dali narejene lastne RSS-e na to stran, da bi lahko sprobali.

Meni pa prav video z RSS nekako ne uspe usposobiti, za novice (text) mi gre, ne prikazuje pa video.

Torej, kako in na katero povezavo si uspel narediti RSS video povezavo?

LP
lagunaaaa

novitibo je izjavil:

valiant,
sej ni panike, daš to isto mapo pod Favorites in dela

Ma ni to....mam že zdaj celo mapo "\radio" pod favorites. Problem je, ko se postavim v mapo "\radio" ne vidim plsx datotek (mojradio.plsx). Če jih preimenujem v končnico "pls" jih vidim, vendar ne špila.

Fizikalko ::

Se da (kot pri drugih NMTjih) prevrtet naprej zvezno, ne pa samo v skokih po 30 sekund?

Ampak ne tisto hitro predvajanje, še vedno "skok", samo da bi (kot pri egreatu) držal tipko za naprej in bi šel timer lepo zvezno, doklerne izpustiš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Fizikalko ()

RudeBw ::

Glede na to, da nekatere zanima, kateri routerji dobro delajo z XT-jem, še posebej preko Wi-Fi povezave, naj povem, da sem danes dobil Asus RT-N16 in dela, kot je treba (celo z baje zelo hroščatim FW-jem). Obstajajo pa tudi že Tomato in dd-WRT firmware-i za ta router, ki rešijo večino problemov in mu dajo dodatno kvaliteto.

telexdell ::

Fizikalko je izjavil:

Se da (kot pri drugih NMTjih) prevrtet naprej zvezno, ne pa samo v skokih po 30 sekund?

Ampak ne tisto hitro predvajanje, še vedno "skok", samo da bi (kot pri egreatu) držal tipko za naprej in bi šel timer lepo zvezno, doklerne izpustiš.

Z s pritiskom na tipko GoTo se ti odpre časovnik in lahko določiš čas do sekunde natančno.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Fizikalko ::

@Z s pritiskom na tipko GoTo se ti odpre časovnik in lahko določiš čas do sekunde natančno.

Ja, vem, samo to ni to... Zelo nepriročno...

Če hoče kdo probati sleep funkcijo preko RSS: http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php...

easyrider3 ::

Komaj sem se znebu-prodal čist novega Philipsa Dvd playerja in to zato,ker je zanič imel podnapise in firm ware še ni bilo,zato bi rabu eno dobro stvar za gledanje Dvix,Dvd,Mkv Full Hd in me zelo vleče da bi kupil XTREMER a bi to normalno vse prikazovalo in vse serije ali filme bi vrtel iz zunajnega trdega diska,bi vse to delalo brez problemov. Kako je pa kaj z zvokom a podpira tudi DTS HD........ Sem pa tudi malo gledal na Blu-Ray predvajalnik LG-BD 390 in zgleda tud uredu vendar še vedno me bolj drži za Xtremer,ker bom uporabljal samo zato,film iz neta dol na trdi disk in potem gledat. Kaj pravite vi. Imam televizor Sony KDL-W 4500 in mislim sedaj nabavit tudi ozvočenje,ker do sedaj sem imel neki Genisu 5.1 sistem vendar ni to tisto kar bi moralo biti.

laguna je izjavil:

Novitibo, kaj maš narejon z RSS, ali lahko sprobamo.

Jaz sem se tudi malo igral in sem naredil RSS novice za 24UR.com, mislim pa da ni problema naredit novice RSS za RTVSLO in ŽURNAL24UR. Kaj ko bi dali narejene lastne RSS-e na to stran, da bi lahko sprobali.

Meni pa prav video z RSS nekako ne uspe usposobiti, za novice (text) mi gre, ne prikazuje pa video.

Torej, kako in na katero povezavo si uspel narediti RSS video povezavo?

LP

za Tednik RTVSLO podcast sem dodal v datoteki news_video1.rss (lahko daš drugam) nov item:

http://www.rtvslo.si/podcasts/tednik.xml

zaenkrat delajo samo podcasti .mp4

Pred časom je nekdo spraševal o predvajanju internetnih radijev z ogg streamom Radio NET FM in Radio Plus (iščem pa ne najdem...). No, lahko potrdim da še vedno ne predvaja >:D

AMPAK, ker se ravno nekaj igram z RSS sem za hec dal noter ta oba streama in glej ga zlomka: zadevo predvaja. Obe! :D Radio PLUS je sedaj nekaj hruščat, ampak je enako tudi na PC, torej ni kriv Xtreamer.

Streama pa sta:
http://93.103.130.123:8008/test.ogg
http://213.161.22.12:9000/raplus.ogg

<?xml version='1.0' ?>
<rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
<channel>
   <title>Xtreamer OGG radio</title>

<item>
      <title>Radio NET FM</title>
      <link>http://93.103.130.123:8008/test.ogg</link>
      <media:thumbnail url="/tmp/media/sample.jpg" />
      <enclosure type="audio/ogg" url="http://93.103.130.123:8008/test.ogg" />
   </item>

<item>
      <title>Radio Plus</title>
      <link>http://213.161.22.12:9000/raplus.ogg</link>
      <media:thumbnail url="/tmp/media/sample.jpg" />
      <enclosure type="audio/ogg" url="http://213.161.22.12:9000/raplus.ogg" />
   </item>

</channel>
</rss>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: misek ()

Fizikalko je izjavil:

@Z s pritiskom na tipko GoTo se ti odpre časovnik in lahko določiš čas do sekunde natančno.

Ja, vem, samo to ni to... Zelo nepriročno...

maš fast forward/rewind po po stopnjah od 1.1x, 1.5x, 2x, ... do 32x

krenkič1 ::

Torej dobil sem Xtreamer, naložil Firmware 2.2 in probal naložiti modification pack, ampak tukaj se mi pa zalomi. Torej potegnil sem si ga dol z tiste strani, ga prekopiral na Notranji trdi disk z Win Zipom, in ga poskušal zagnati v xtreameru, vendar se tukaj pojavi problem. Mapak XMP na Xtreameru, se pokaže kot da je prazna. Kako lahko zaženem te programe, če sem postopke pred tem naredil prav?

RuN ::

@krenkič

Preko računalnika IE ali FF dostopaš do XT-ja in tam v mapi XMP zaženeš index.html.

Kaj na to spletno stran moram iti s svojim računalnikom? - http://www.myxtreamer.com/media/sda1/xmp

Če ja, kaj pa potem?

Na to: http://myxtreamer/media/sda1/xmp/ - pazi da ni www. in pa .com

Tam imaš potem navodila, programe itd.

Pri tej strani pa mi potem napiše: Strežnika ni mogoče najti. Kaj pa naj sedaj naredim?

kaj pa če daš samo http://myxtreamer ??

zee ::

Če imaš prazno mapo xmp, potem se ne bo nič zgodilo. Kako si kopiral mapo xmp iz računalnika na Xtreamerja?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zdaj mi je to uspelo. Samo zaj je problem, da ni nobene datoteke index.html, vse so index.php
Tja sem prekopiral s 7-zipom

jl ::

Ce v host file nimas vpisanega myxtreamer, potem raje vpisi IP naslov od xtreamerja. Nato lahko preko vmesnika dostopas do diska/diskov.

mayhem ::

Pozdravljeni imam težavo z shheranimi mapami.

Nareč sem potegnil kabel iz roterja--LINKSYS WRT54G-- na xtreamer in ne vidim sheranih map.
Verzijo FW v xtreamerju pa imam 2.1.3.
Uporabljam Win.Vista 64bit.

A mi lahko gdo prosim pove kako to stvar skonfiguriram,da bom videl mape na xtreamerju.

Hvala vnaprej
Lep pozdrav.....

marS ::

končno mi je uspelo najt čas za nadfradnjo na 2.2 FW. OK, to dela. Ker nimam nobenga diska sem potem za RSS skopiral in razpakiral scripts.zip na usb. Dodal sem še eno datoteko RSS, lastno, nardil jo iz ene druge ki je bla tam. Zdej, USB ključ mi vidi in folderje, ne vid mi pa RSS datotek.
A so kje na XTR forumu kaka navodila, a bi rabu še kej nardit...vse sm delal po spominu. Je še kaj tukaj?
Ja če grem na link Internet na xtreamerju vidim vse tiste datoteke z USB ključa razen moje. Al pa so ti feedi že v xtrewamerju? ker če je mauntal pol bi moral tut tistega mojega????
Neki sm naredu narobe....le kaj?
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: marS ()

josst ::

misek je izjavil:

@josst: radijske postaje so shranjene v /usr/local/Live_Radio. Če bi tam zbrisal vse te direktorije in dodal svoje plsx datoteke potem bi imel samo to kar želiš imeti. btw: tisti MyRadio na internem disku pa več ne deluje. Morda je povezano s tem, da je moj disk EXT3 formatiran?
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 50s60sPop
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 70s80sPop
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Alternative
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Ambient
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Classical_Music
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Classic_Rock
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Country
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Dance
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Electronic
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Folk
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 HipHop
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 International_Music
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Japanese
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Jazz
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Korea
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Pop
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Public
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2010-02-09 15:38 Rock

@d0rK: uporabi navaden mrežni kabel (Mrežni kabel UTP patch 2m). Naj te tisti patch ne moti.

@marS: no super. Potem pa bomo orali ledino :D Ta nova varianta deluje bp. In precej enostavneje. Morda ti pomaga tudi tole: SDK for custom RSS

misek: Kako lahko to naredim? Hvala in LP

To narediš v telnetu. Sledi navodilom http://www.mavvy.net/reviews/xtreamer/h... za namestitev.
Potem greš v mapo /usr/local/Live_Radio, tam zbrišeš vse mape in iz ključa/diska skopiraš svoje mape oz. plsx fajle.

~ # cd /usr/local/Live_Radio
/usr/local/Live_Radio # ls -al
drwxr-xr-x    1 500      501          2048 Feb  9 13:05 .
drwxr-xr-x    1 500      501          2048 May  9  2000 ..
drwxr-xr-x    1 500      501          2048 Feb  9 13:05 50s60sPop
drwxr-xr-x    1 500      501          2048 Feb  9 13:05 70s80sPop
drwxr-xr-x    1 500      501          2048 Feb  9 13:05 Alternative
drwxr-xr-x    1 500      501          2048 Feb  9 13:05 Ambient
drwxr-xr-x    1 500      501          2048 Feb  9 13:05 Classic_Rock
drwxr-xr-x    1 500      501          2048 Feb  9 13:05 Classical_Music
drwxr-xr-x    1 500      501          2048 Feb  9 13:05 Country
.....................
/usr/local/Live_Radio # rm -fr *
/usr/local/Live_Radio # cp /tmp/usbmounts/sda1/tvoj_radio1.plsx .
/usr/local/Live_Radio # ls -al *
-rwxr-xr-x    1 500      501           121 Feb  9 13:05 tvoj_radio1.plsx

mayhem je izjavil:

Pozdravljeni imam težavo z shheranimi mapami.

Nareč sem potegnil kabel iz roterja--LINKSYS WRT54G-- na xtreamer in ne vidim sheranih map.
Verzijo FW v xtreamerju pa imam 2.1.3.
Uporabljam Win.Vista 64bit.

A mi lahko gdo prosim pove kako to stvar skonfiguriram,da bom videl mape na xtreamerju.

Hvala vnaprej

Kakšna pomoč??
Lep pozdrav.....

M@re ::

Lep pozdrav!

Potrebujem pomoč pri dodajanju network folderjev pov Favorites".

Če grem na določeno mapo npr. "računalnik/filmi" in pritisnem 8 se ne zgodi nič...
Če grem na določeno datoteko in pritisnem 8 pa mi ponudi možnost add to favorites, ampak je zatemnjena in je ne morem pritisniti.

Torej zanima me, kako dodam pod favorites mapo (tukaj pritisk na 8 ne naredi nič)
in kako dodam posamezno datoteko (tukaj je možnost "add to favorites zatemnjena")

moj firmware je 2.2

Hvala lepa za pomoč!
..:Do, or do not. There is no try:..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M@re ()

Entity ::

Pozdrav!

Danes sem usposobil router in wireless point. Lepo se konektam preko kabla z PCja, preko Wlan z notesnikom, tudi na XT mi je uspelo narediti connection. Ko naredi test, napiše ok, connected, tudi pri routerju vidim da je connectan... potem pa.. what now??
Odprem Internet Radio, ne igra nic. Pri nekaterih napiše Connecting Server pa v 5-10sekundah ikono, pri drugih takoj ikonco precrtanega mikrofona.
Kliknem Internet opcijo, se odpre nek Movie Library, notri ni nicesar..

Skratka, nikjer ne vidim nic, dostopa ni do nicesar. Pa gledam v manual in piše youtube in picasa, pa kaj jaz vem kaj še vse.. jaz ne vidim nikjer nic.

Manual in help od XT je pa katastrofalna. Vse izredno špartansko napisano, na forumu na ducate ljudi samo sprašuje kako se kaj nastavi, requesti za step-by-step guide, odgovora pa nobenega. Res tak problem enega študenta, ki to obvlada placat (oz. mu free player dat), da spiše par dokumentov.. zalostno.

Skratka, sem na mrtvi tocki. XT pravi, da se connecta, dela pa nic, jaz pa ne vem kam.. :/

LpM

A je gdo sploh usposobil in šera mape iz PC-ja,na extreamer.
In,če je naj prosim napiše postopek?

Hvala
Lep pozdrav.....

Law_Enforcer ::

Mayhem, poskusi v Properties/Sharing/Advanced Sharing/permissions dodati ANONYMOUS LOGON in mu dati "full control". Meni je na tak način usposobilo zadevo z Win 7 64bit. Čeprav še vedno občasno Xtreamer "izgubi" shareane mape, a nimam pojma zakaj. Ko se to zgodi pomaga reboot Win 7 mašine.

josst ::

M@re: mislim da omrežnih virov ne moreš dodat v favorites, vsaj jaz kar imam na lokalnem disku lahko dodam, do česar dostopam preko mreže pa ne morem..mogoče obstaja kakšna nastavitev/rešitev?

Mayhem: naloži si fw 2.2 če ga še nisi, meni je pomagalo, tako da mi sedaj deluje vse tako kot si želim :)

misek: hvala za vse informacije, če se kdaj kje srečamo častim pivo :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: josst ()

Za dostop do PC-ja morda lahko uporabite tudi NFS s programom Hanewin NFS server.

telexdell ::

Entity je izjavil:

Pozdrav!

Danes sem usposobil router in wireless point. Lepo se konektam preko kabla z PCja, preko Wlan z notesnikom, tudi na XT mi je uspelo narediti connection. Ko naredi test, napiše ok, connected, tudi pri routerju vidim da je connectan... potem pa.. what now??
Odprem Internet Radio, ne igra nic. Pri nekaterih napiše Connecting Server pa v 5-10sekundah ikono, pri drugih takoj ikonco precrtanega mikrofona.
Kliknem Internet opcijo, se odpre nek Movie Library, notri ni nicesar..

Skratka, nikjer ne vidim nic, dostopa ni do nicesar. Pa gledam v manual in piše youtube in picasa, pa kaj jaz vem kaj še vse.. jaz ne vidim nikjer nic.

Manual in help od XT je pa katastrofalna. Vse izredno špartansko napisano, na forumu na ducate ljudi samo sprašuje kako se kaj nastavi, requesti za step-by-step guide, odgovora pa nobenega. Res tak problem enega študenta, ki to obvlada placat (oz. mu free player dat), da spiše par dokumentov.. zalostno.

Skratka, sem na mrtvi tocki. XT pravi, da se connecta, dela pa nic, jaz pa ne vem kam.. :/

LpM

Podobna stvar se naredi, če vpišeš IP ročno (192.168.xxx.yyy) in ne preko auto-DHCP (s firmwarom 2.2 bi na bilo to odpravljeno??). Torej, pri povezavah nastaviš na WiFi in nato samodejno in vse potrdiš (ne rabiš nič vpisovati!!).
Sam sem si zagotovil fiksni IP tako, da sem v router vpisal MAC od Xtreamerja in mu dodelil IP.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Sem nadgradil FW ampak zadeva je bila ista razen za geslo me je spraševalo,ki mi prej ni vendar še zmeraj nisem videl nič.

Tako,da sem poštimal zadevo deluje ko urca;

Najprej sem naredil tole;
http://shop.xtreamer.net/Support/questi...

Potem sem ustvaril account z geslom restartal PC in v xtreamerju pod;
NETUSER ID: vpisal userja
NETPASSWORD: pa vpisal geslo accounta

Imam pa Vista Ultimate 64Bit

Zadeva dela BP.

Hvala vsim za pomoč.............
Lep pozdrav.....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mayhem ()

marS ::

mayhem
A je gdo sploh usposobil in šera mape iz PC-ja,na extreamer.
In,če je naj prosim napiše postopek?

evo na hitr:
Postopek za šeranje map v windowsXP:
PC
1. na PC-ju, kateri deli datoteke mora biti ustvarjen najmanj en (1) uporabnik, če ne, šeranje ne deluje.
Kreiranje uporabnika (če ga če ni)
Start=>Control Panel (Nadzorna plošča)
=>izberi User Accounts (Uporabniki)
=>izberi New account (nov uporabnik)
=>dodaj ime=>Next (Naprej)
=>določi uporabnika - ali administrator ali navaden, omejen uporabnik (li ima možnost dostopa do deljenih datotek)

2. Deljenje map
-odpri Windows Explorer (Raziskovalec)
-pojdi na Tools (Orodja)
=>Folder Options (Možnosti map)
=>Options (Možnosti) in izklopi Simple File Sharing (Recommended) oz. Preprosto deljenje datotek=>OK (v redu)
Na levi strani Explorerja
- izberi/klikni si disk/mapo katero želiš deliti v omrežje in s klikom desne miške najdi Properties (Lastnosti)
=>izberi zavihek Sharing (deljenje)=> označi Share This Folder (deli to mapo) in mu daj neko ime
=>določi User limit (Število uporabnikov) - najmanj 1 ali pa Maksimum Allowed (maksimalno žtevilo)
ostale nastavitve pusti na miru
=>potrdi z OK (v redu)

Xtreamer
(če je bil vklopljen ga najprej restartaj)
3. V osnovnem meniju (Home) izberi Moje datoteke (prva izbira na vrhu)
=> izberi NET
=> moral bi videti najmanj My Shortcuts (moje bližnjice) in pa še deljeno mapo/disk iz PCja z imenom
ki si mu ga dal v točki 2.
=> klikni na to ime in te vpraša za uporabniško ime/geslo
=> prek daljinca prikliči tipkovnico in odtipkaj uporabniško ime in geslo, ki si ga kreiral v točki 1.
=> za potrditev te vpraša ali naj shrani ime/geslo v My Shortcuts - odgovori pritrdilo (in nastavitve se shranijo v my shortcuts.
Če tega ne storiš potem boš moral vedno ko do tega dostopaš vpisovati ime/geslo kar je na Xtreamerju rahlo zamudno....

To bi bilo to. Pod pogojem, da imate v omrežju DHCP strežnik (ponavadi na routerju/gatewayu) nastavljen na avtomatsko dodeljevanje IP naslovov. Če imate statične IP naslove, potem je treba najprej določiti statične IP naslove v omrežlu - Xtreamerja in PC-ja in jih pred vsem tem vpisat.
...no more heroes...
https://ilbis.com/

zojaminea ::

mene samo zanima če se da snemat odaja s televizije na disk ki je priklopljen na xtremer

rs1975 ::

ali kdo ve, če se da uvoziti info o filmih iz svoje zbirke - konkretno iz Anz Movie Cataloga?

kmetek ::

dejte vi vaše IP predvajanje pisat v drugi temi!!

laguna ::

Pozdravljeni

Čez vikend sem sem malce igral s skripto za personal RSS in dodal video novice iz strani RTVSLO (oddaje vreme, tednik, hri-bar,tednik, utrip, ...) in iz strani 24ur (novice, tudi dnevik ob 19 uri na pop tv, svet iz kanalaa ob 18 uri, .. ter druge aktualne novice - tudi v tekočem dnevu). Vsi podatki so iz strani RTVSLO in 24UR kot podcasti. Omenjeno je dodano v skripti pod NEWS - VIDEO.

Prav tako sem se igral z NEWS RSS, kjer pa so tudi dodane strani iz RTVSLO in 24UR. Če koga zanima mi naj da svoj zasebni mail, saj sam ne vem vstaviti skripte v ta post (kam naložiti, kako narediti povezavo, ...).

Če ima tudi kdo svoje narejene skripte bi jih bilo tudi tu lepo objaviti.

LP
lagunaaaa

clancy ::

@marS in mayhem:

Hvala obema za podroben opis. Sedaj je tudi meni končno uspelo sharanje map preko WiFi, pri novem 2.2 FW-ju. Tudi, ko sem naredil downgrade na 2.1.3 ni delalo.
Pri starem 2.1.3 FW-ju, mi je namreč, vse delalo tudi brez teh nastavitev.

LP!

EDIT:
Sedaj vidim, da Xtreamer v računalniku ni viden, ga ni v omrežju.
Kaj delam narobe?
Streamanje filmov iz sharanih map dela bp.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: clancy ()

zojaminea ::

še enkrat bi vprašal če se da iz televizije snemat odaje na disk xtremerja:'(,ker sem preveč v zaostanku,61 strani nimam časa prebrat.Hvala
««
61 / 105
»»