Forum » Zvok in slika » Xtreamer - media player
Xtreamer - media player

svejk ::
no po ene 9ih dneh GLS manevriranja po Evropi uspelo dobiti škatlo na dom ;)
Pa me zanima...kako playate DVD-je ala VIDEO_TS in AUDIO_TS zgodba?
Pa me zanima...kako playate DVD-je ala VIDEO_TS in AUDIO_TS zgodba?

Timmah ::
Preverjeno.
Menuji delujejo pri predvajanju DVD-ja iz mape brez problema. Predvajanje se zažene z datoteko VIDEO_TS.IFO in to je to.
probaj tole, sam še nisem probal ker ga še nisem probal, bom pa za vikend pomojem.
donde esta francesca

poljachina ::
A kdo ve kdaj bodo pošiljal nove pošiljke baje 1 oktobra me pa že od 26.9 piše Awaiting Fulfillment
Sm čist na istem, niso resni

novitibo ::
DVD-je playa iz ISO-tov ali preko VIDEO_TS.IFO bez problema, vključno z menuji
nekateri čakajo 5dni, pa so že čist živčni, jao
1. in 2. batch je prihajal mesece, COOL DOWN!
A kdo ve kdaj bodo pošiljal nove pošiljke baje 1 oktobra me pa že od 26.9 piše Awaiting Fulfillment
Zgodovina sprememb…
- spremenil: novitibo ()

alphighway ::
DVD-je playa iz ISO-tov ali preko VIDEO_TS.IFO bez problema, vključno z menuji
Bi se strinjal s tabo! Čist solidno prihajajo. Jaz sem ga za kolega naročil 24.9. in je že v Avstriji....
Tako da res: cooldown. Pač mogoče sta ravno padla v drugo dobavo.... Jasno je da zaradi stroškov ne morejo pošiljati glih vsako uro v vsako vas.

DjTonic ::
Jaz sem čakal slaba 2 meseca. Naročil v prvi polovici julija dobil v prvi polovici septembra. Malo potrpeti :)

Timmah ::
Moj je bil v 5ih dneh v Sloveniji a so rabili GLSjevci še 3 dni da mi ga dostavijo
donde esta francesca
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Timmah ()

astras ::
konec naslednjega tedna bo nasa posiljka tukaj in bo vsakemu dosegljiva...
ce se kdo zeli kupit naj se mi javi na mail ali zs
vec info na astras@amis.net
lp
ce se kdo zeli kupit naj se mi javi na mail ali zs
vec info na astras@amis.net
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***

poki66 ::
jaz imam enga Xtreamer-ja na prodaj. Še zapakiran.Interesenti, s ponudbo se javite na zasebno sporočilo.

uros678 ::
Preverjeno.
Menuji delujejo pri predvajanju DVD-ja iz mape brez problema. Predvajanje se zažene z datoteko VIDEO_TS.IFO in to je to.
probaj tole, sam še nisem probal ker ga še nisem probal, bom pa za vikend pomojem.
Preverjeno deluje.

opo ::
dan
Mene pa zanima,če lahko Xtreamer-ja priključim na hišni kino LG HT462SZ za zvok preko optičnega kabla in direkt z Xtreamer-ja v TV Z HDMI KABLOM .BO TAKA POVEZAVA DELOVALA SLIKA PREKO Xtreamer-ja ,ZVOK PA PREKO HIŠNEGA KINA.
LP
Mene pa zanima,če lahko Xtreamer-ja priključim na hišni kino LG HT462SZ za zvok preko optičnega kabla in direkt z Xtreamer-ja v TV Z HDMI KABLOM .BO TAKA POVEZAVA DELOVALA SLIKA PREKO Xtreamer-ja ,ZVOK PA PREKO HIŠNEGA KINA.
LP

lithium ::
Če kdo ne potrebuje wifi antene, ki pride poleg xtramerja, pa jo ugodno proda, naj mi pošlje sporočilo ;)
Lithium
Lithium

refosk ::
Opazil sem, da mi pri podnapisih za divx filme ne prikaže črke š. Imam firmware 1.0.3.1. Kdo kaj ve o tem? Č prikaže bp.

Opazil sem, da mi pri podnapisih za divx filme ne prikaže črke š. Imam firmware 1.0.3.1. Kdo kaj ve o tem? Č prikaže bp.
ja prestavi na slovenian tam ko imaš nekje nastavitve za kodiranje ;)

gregyk ::
ja prestavi na slovenian tam ko imaš nekje nastavitve za kodiranje ;)
Če prestaviš na Slovenian NE bo delalo. Prestavi na Central European in bo delalo.

Antares88 ::
Men ni delalo na obeh, pa sm dal na Unicode pa je delalo =) Tko, da z eno izmed teh treh nastavitev more delat!

Men ni delalo na obeh, pa sm dal na Unicode pa je delalo =) Tko, da z eno izmed teh treh nastavitev more delat!
Če so podnapisi zunanji, potem dela na Central European. Če pa so podnapisi notranji (v MKV-ju), potem je pa treba prestavit na UTF-8.

Matko ::
Lahko kdo, ki je registriran, javi na bug tracker bug tracker
* daljinec včasih ponovi predzadnjo stisnjeno tipko
* WSS signal (ne sporoči, da oddaja v 16:9) Widescreen signaling @ Wikipedia
* filmov s končnico .hdmov ne zazna
In še dve želji:
* podpora IPTV
* "slepi zagon" mp3, mišljeno brez prižganega televizorja recimo kaj v stilu zaporedja gumb "home" + 2 + 3
hvala!
* daljinec včasih ponovi predzadnjo stisnjeno tipko
* WSS signal (ne sporoči, da oddaja v 16:9) Widescreen signaling @ Wikipedia
* filmov s končnico .hdmov ne zazna
In še dve želji:
* podpora IPTV
* "slepi zagon" mp3, mišljeno brez prižganega televizorja recimo kaj v stilu zaporedja gumb "home" + 2 + 3
hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matko ()

poljachina ::
Za tiste ki ste naročili in je stanje še vedno ''Awaiting fulfillment''
Jaz sm za foro poslal mail, kdaj bodo predvidoma spet pošiljali Xtreamerje naokoli in so mi sporočili, da bo naslednja pošilka 12.oktobra.
Jaz sm za foro poslal mail, kdaj bodo predvidoma spet pošiljali Xtreamerje naokoli in so mi sporočili, da bo naslednja pošilka 12.oktobra.

novitibo ::
a se men samo zdi ali je nastalo neko zatišje pred neurjem - beri 2.0 FW ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: novitibo ()

Trupl0 ::
@poljachina
mislim, da so počakali z dobavo zaradi novega FWja, ki pride te dni ven.
Drugače pa komaj čakam, da sprobam Dolby TrueHD pa DTS MA =) ( receiver že doma =) )
mislim, da so počakali z dobavo zaradi novega FWja, ki pride te dni ven.
Drugače pa komaj čakam, da sprobam Dolby TrueHD pa DTS MA =) ( receiver že doma =) )
If you are going through Hell, keep going !

OLIva ::
A se že ve, kdaj naj bi dobil FW 2.0
Princo22@: žal ne, deluje za popizdit dobr.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OLIva ()

GrMar ::
@OLIva
On the 12.10.2009 we will introduce you version 2.0 new firmware based on the newest SDK that address core system speed issues and improved playback and more efficient chipset workflow.
On the 12.10.2009 we will introduce you version 2.0 new firmware based on the newest SDK that address core system speed issues and improved playback and more efficient chipset workflow.

A se že ve, kdaj naj bi dobil FW 2.0
12.10. bo najprej na voljo samo beta testerjem, kak teden kasneje pa vsem ostalim. Če se bodo držali roka, seveda ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregyk ()

urosh ::
Zdravo,
ker vem, da imate nekateri tu malo več info - je možno naročiti tako xtreamerja in eztray skupaj? Da se malo prišpara na ceni poštnine ali ne? Če ne, me zanima ali je kdo od obstoječih kupcev pripravljen naročiti mi samo eztray (poštnina je 20EUR? ali koliko?). Mogoče bi potem z naročilom samega xtreamerjam še počakal - nimam sile za to. Mogoče bodo še tudi kaj spremenili okrog problema z ventilatorjem in to :)
Tak nas pa bi mi prišel še kako prav :) - lahko nakažem tudi preko paypala na tvoj račun v naprej. Vse info in ponudbe prosim na zs ali uros at jausovec.com.
Hvala :)
ker vem, da imate nekateri tu malo več info - je možno naročiti tako xtreamerja in eztray skupaj? Da se malo prišpara na ceni poštnine ali ne? Če ne, me zanima ali je kdo od obstoječih kupcev pripravljen naročiti mi samo eztray (poštnina je 20EUR? ali koliko?). Mogoče bi potem z naročilom samega xtreamerjam še počakal - nimam sile za to. Mogoče bodo še tudi kaj spremenili okrog problema z ventilatorjem in to :)
Tak nas pa bi mi prišel še kako prav :) - lahko nakažem tudi preko paypala na tvoj račun v naprej. Vse info in ponudbe prosim na zs ali uros at jausovec.com.
Hvala :)

Desty ::
Mislim, da sem na uradnem forumu zasledil, da bo prvotna cena eTRAYz-a 59EUR (preorder za vse, ki že imajo navadnega Xtreamerja) in potem končna cena 99EUR (baje boš lahko naročil le obadva skupaj, ne le posamezen eTRAYz).

@Desty: a-a cena je do 1.11. 59EUR pozneje 99. Velja pa za vse, ki so že kupili xtreamer - pri naročilu etray moraš vpisati številko naročila, da dobiš po znižani ceni...

psytoma ::
če imajo zvočniki takšne priklope
xtreamer pa takšne
kako se to zveže da 5.1 zvok pravilno deluje?
xtreamer pa takšne
Zgodovina sprememb…
- spremenil: psytoma ()

Fizikalko ::
Pa dobr, kako lako (link??) naročim eTRAYz? Sem iskal kot nor, pa ne najdem. Seveda imam št. naročila xTreamerja itd...

Pa dobr, kako lako (link??) naročim eTRAYz? Sem iskal kot nor, pa ne najdem. Seveda imam št. naročila xTreamerja itd...
ja po mojem ga boš lahko po 1.11 naročil ;)

Fizikalko ::
Pa če piše, da ga morm DO 1.11., če ga hočem dobit za 59 EUR. Bi vzel takoj 2 komada (mam 2 xtreamerja...).

Pa če piše, da ga morm DO 1.11., če ga hočem dobit za 59 EUR. Bi vzel takoj 2 komada (mam 2 xtreamerja...).
ja maš prav...do 1.11 ga moraš naročit...my mistake...
evo števček ;)
http://www.xtreamer.net/countdown.swf
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: svejk ()

No, sej. In kako ga naročim?
We will start collecting orders for the eTRAYz from you during the first week of November 2009.
The price does not include HDD nor it includes shipping costs of 20 Euro worldwide.
Customers will be able to place order for the new device only after 1.11.2009 . Not before.
The new eTRAYz unit will not be available for pre-order or shipment in the shop nor elswhere - until 1.11.2009.
piše tukaj
xtreamer pa takšne
ja glej če boš vzel zvok z xtremerja direktno na 5.1 "zvočnike" ne bo špilalo, ker ima xtreamer samo stereo izhod...pač potrebuješ dati vmes nekaj kar ti bo naredilo 5.1...meni to naredi ojačevalnik...pripeljem preko optike zvok in ojačevalnik razdeli na 5.1 analogijo ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: svejk ()

joze67 ::
Ne moreš naročit, ne do 1.11. Če do tega dne naročiš ali celo kupiš xtreamer, boš po 1.11. lahko naročil xtrayz po ugodni ceni.
EDIT: če bi refreshal page, bi sploh ne odgovoril
EDIT: če bi refreshal page, bi sploh ne odgovoril
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: joze67 ()

jl ::
Mogoče bi potem z naročilom samega xtreamerjam še počakal - nimam sile za to. Mogoče bodo še tudi kaj spremenili okrog problema z ventilatorjem in to :)
Zgleda, da bo kmalu tudi resitev in sicer s pasivnim hlajenjem:
http://www.mpcclub.com/forum/showthread...
http://www.tranquilpc-shop.co.uk/acatal...

astras ::
razn na opticni izhod kjer deluje 5.1 bp
lp
lp
No, sej. In kako ga naročim?
We will start collecting orders for the eTRAYz from you during the first week of November 2009.
The price does not include HDD nor it includes shipping costs of 20 Euro worldwide.
Customers will be able to place order for the new device only after 1.11.2009 . Not before.
The new eTRAYz unit will not be available for pre-order or shipment in the shop nor elswhere - until 1.11.2009.
piše tukaj
xtreamer pa takšne
ja glej če boš vzel zvok z xtremerja direktno na 5.1 "zvočnike" ne bo špilalo, ker ima xtreamer samo stereo izhod...pač potrebuješ dati vmes nekaj kar ti bo naredilo 5.1...meni to naredi ojačevalnik...pripeljem preko optike zvok in ojačevalnik razdeli na 5.1 analogijo ;)
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***

razn na opticni izhod kjer deluje 5.1 bp
lp
ja sam če prav vidim njegovi "zvočniki" nimajo optičnega vhoda to je problem ;)
lp
ja sam če prav vidim njegovi "zvočniki" nimajo optičnega vhoda to je problem ;)

No, nekaj takega sem čakal :)
Še vedno pa ni nobene dobre duše, ki bi bila pripravljena odstopiti/naročiti mi ta nas... /me sad :(
Še vedno pa ni nobene dobre duše, ki bi bila pripravljena odstopiti/naročiti mi ta nas... /me sad :(

zee ::
katerega dela tega stavka ne razumes?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.