Forum » Zvok in slika » Xtreamer - media player
Xtreamer - media player

hoch ::
@DarwiN: Hvala za odgovor. Zenkrat bom počakal kaj mi bodo odgovorili iz supporta.
@OLIva: Naročil sem ga 16.7., dobil sem ga 2.9., ampak v prihodnje mislim, da bo šlo vse malo hitreje.
@OLIva: Naročil sem ga 16.7., dobil sem ga 2.9., ampak v prihodnje mislim, da bo šlo vse malo hitreje.

Ro! ::
jaz sem ga naročil prejšnji teden, pa so mi javili, da bo pošiljanje 11tega septembra. Me prav zanima, kako se bo obnesel napram HDXu (vkratkem bo eden od teh dveh naprodaj
)
LP,
robi

LP,
robi

DjTonic ::
OLIva jaz sem naročil 15.7, kot sem že nekje omenil. Pomoje boš prej na vrsti, kot skoraj 2 meseca.
Ve kdo kaj bo možno predvajati več formatov s končnico .mov? Trailerje iz apple strani mi predvaja, Technodroma z jonasom iz t-2 strani pa recimo ne (očitno mu kodek ne paše). To sem zaenkrat opazil.
Ve kdo kaj bo možno predvajati več formatov s končnico .mov? Trailerje iz apple strani mi predvaja, Technodroma z jonasom iz t-2 strani pa recimo ne (očitno mu kodek ne paše). To sem zaenkrat opazil.

alphighway ::
Kmetek:
voila: Your order from Xtreamer.net Shop (#6735)
kar bo pa bo.
Eh ja. Sam enkrat se živi...
Evo mene v tem čolnu. #6879.
Evo zdaj vidiš lahko koliko naročil na dan imajo... Ne vem a je to slabo al dobr.
Zdaj bom pa skoraj pozabil da sem to sploh naročil (preden ga bom jasno dobil)....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alphighway ()

poki66 ::
malo hipotetične matematike
od 15.8 do 1.9 cca 1060 naročil(pribljižna razlika med mojim naročilom in 6879) na mesec bi bilo cca 2120
6879 - 6735 =144 v dveh dneh 2 dni x 15 = 2160 na mesec bi bilo cca 2160
če bi jih pošiljali po 500 na dan jih spičijo v 4 dneh za cel mesec
vseh poslanih je do 4.9. cca 6880 delim na 500 poslanih na dan. V 15 dneh bi morali vse poslati.
od 15.8 do 1.9 cca 1060 naročil(pribljižna razlika med mojim naročilom in 6879) na mesec bi bilo cca 2120
6879 - 6735 =144 v dveh dneh 2 dni x 15 = 2160 na mesec bi bilo cca 2160
če bi jih pošiljali po 500 na dan jih spičijo v 4 dneh za cel mesec
vseh poslanih je do 4.9. cca 6880 delim na 500 poslanih na dan. V 15 dneh bi morali vse poslati.

JayDee ::
Jaz sem ga naročil 27.8.2009 (order 63xx) in piše, da bojo odposlali 10.9.2009 (tle je 14 dni vmes),
kmetek je naročil 2.9.2009 (order 67xx) in mu piše, da bodo odposlali 20.9.2009 (tle je 18 dni vmes)...
... je pač odvisno od sreče, v kateri batch padeš, ampak očitno v roku 1 meseca boš že dobil. Na začetku je že trajalo 2 mesca za dostavo, zdaj je to dosti hitreje.
buneech, hvala za popravek. :$
kmetek je naročil 2.9.2009 (order 67xx) in mu piše, da bodo odposlali 20.9.2009 (tle je 18 dni vmes)...
... je pač odvisno od sreče, v kateri batch padeš, ampak očitno v roku 1 meseca boš že dobil. Na začetku je že trajalo 2 mesca za dostavo, zdaj je to dosti hitreje.
buneech, hvala za popravek. :$
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayDee ()

LuGi ::
Na PCH-A100 sem čakal 4 mesece.. ko je bil se sistem invajtanja.. 
Torej en mesec ni nič =)

Torej en mesec ni nič =)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()

buneech ::
kmetek je naročil 2.9.2009 (order 67xx) in mu piše, da bodo odposlali 20.9.2009 (tle je 23 dni vmes)...
Tuki je mal težko 23 dni vmes, prej 18.

DarwiN ::
nope, WD ima 750Gb in 1Tb... Nevem pa če je že kdo testiral na Xtreamerju.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

En lep video kako enostavno menjati ventilator za tiste ki vas moti:
,
,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

OLIva ::
A to govorite o externih HDD-jih ali za notr. Kakšnega in kje je pametno nabavit, zdej mam še kr nekej časa za to.

nop, bo treba malo pobrskat za kakšno podobno zadevco. Sicer pa se ne zaganjat, saj še sploh nimaš mašince, večina nas je povsem zadovoljna z originalnim ventilatorjem.
edit: Evo ga, Ebay 16€ skupaj s poštnino
edit: Evo ga, Ebay 16€ skupaj s poštnino
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

brecoboy ::
js ne vem kaj folk tako moti, ce je xtreamer le kak meter stran, je ventilator na sredini (skoraj) neslisen, ko pa zacnes gledat film pa ga sploh ne slisis vec. itak da se pricakuje manjsi hrup od vsake naprave, ce ne niti ne ves da dela. :)

DixieFlatline ::
Ima kdo težave pri kopiranju fajlov iz windowsov na xtreamerja(NAS)?
V visti mi xtreamerja najde ko vpišem njegov ip in datoteke lahko pregledujem, če pa začnem kopirati, pa mi napiše, da ni dovolj prostora?!
V visti mi xtreamerja najde ko vpišem njegov ip in datoteke lahko pregledujem, če pa začnem kopirati, pa mi napiše, da ni dovolj prostora?!
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.

Okapi ::
A imaš prav sformatiran disk? Če ni NTFS, ne moreš gor dati več kot 4 GB velikih datotek.
O.
O.

tonisir ::
Eno vprašanje za hackerje!
Ali je možno tudi xtremerja uporabiti namesto stb pri optiki t2.
Za popcorn in egreat so pisali da lahko!
Ali je možno tudi xtremerja uporabiti namesto stb pri optiki t2.
Za popcorn in egreat so pisali da lahko!

Ja sem ga sformatirov kar iz menija na NTFS, pa tud probal sm kopirat datoteko manjšo od 500MB.
Je treba spreminjati kake pravice dostopa ali kaj podobnega?
Je treba spreminjati kake pravice dostopa ali kaj podobnega?

kateri disk mas?
js mam en drugi problem. najprej sm mel nastavljen wifi, pole sm probal lan in sm zaprl wifi, zdej pa ko hocem spet dat wifi, mi napise hdcp not ready in cannot get any ssid. v wifi nastavitvah ni ravno nekej dosti moznosti spreminjat. kdo ve kej o tem?
js mam en drugi problem. najprej sm mel nastavljen wifi, pole sm probal lan in sm zaprl wifi, zdej pa ko hocem spet dat wifi, mi napise hdcp not ready in cannot get any ssid. v wifi nastavitvah ni ravno nekej dosti moznosti spreminjat. kdo ve kej o tem?

Abaddon ::
Lih dobil Xtreamerja in sem Xtreamno nezadovoljen z njim. Ko ga vlkjučiš se zasliši zelo moteč ventilator ampak to že preživim.
Problem je pa v tem, da se ga skoraj ne da priključiti na wireless ker vedno piše DHCP not ready. Sem že gledal na uraden forum in ima ogromno ljudi problem s tem.
Pravtako pogosto zmrzne pri iskanju wirelesa in predvajanju filmov (zatika se pravtako matroška čeprav še ne vem ali je zaradi mreže ali playerja).
Upam, da bo pomagala kaka nadgradnja firmwara trenutno pa nikomur ne bi priporočal nakupa.
Problem je pa v tem, da se ga skoraj ne da priključiti na wireless ker vedno piše DHCP not ready. Sem že gledal na uraden forum in ima ogromno ljudi problem s tem.
Pravtako pogosto zmrzne pri iskanju wirelesa in predvajanju filmov (zatika se pravtako matroška čeprav še ne vem ali je zaradi mreže ali playerja).
Upam, da bo pomagala kaka nadgradnja firmwara trenutno pa nikomur ne bi priporočal nakupa.

hdcp not ready
naj bi zacasno pomagalo zamenjat usb vhod od antene, al pa restartat router... drugace pa pocakat updejt 2.0.
pri predvajanju mkv datotek ti pa vrjetno zmrzne zaradi premajhnega bitrate-a ki gre prek wifija. poskusi z usb diskom ali lan-om.
naj bi zacasno pomagalo zamenjat usb vhod od antene, al pa restartat router... drugace pa pocakat updejt 2.0.
pri predvajanju mkv datotek ti pa vrjetno zmrzne zaradi premajhnega bitrate-a ki gre prek wifija. poskusi z usb diskom ali lan-om.

Abaddon ::
Ja sem bral prav ta post v tem forumu. Probal vse (usb na drugo stran, celo premikanje usb antene - 2 položaja).
Sej vsake tolk se priklopi ampak v večini primerov se pa ne tko da je praktično wifi zame neuporaben ta trenutek. Kao naj ne bi znal dodelit IPja zato sem še v routerju pod DHCP naštimal oz. za Xtreamer rezerviral IP pa je enkrat delalo pol pa spet ne :(
Ne najdem pravega ključa oz. kombinacije vglavnem :)
Update 2.0 pravjo ja sam nism zih, če so tisti k to pravjo dejansko del ekipe al so pa kr eni k pač upajo:) Je kje kakšen uraden zaznamek, da se bodo tega lotili ?
Pa še, kok bitrate-a pa rabiš za mkv ? Men se na wifi priklopi s 54 al pa 44 Mbps...
Sej vsake tolk se priklopi ampak v večini primerov se pa ne tko da je praktično wifi zame neuporaben ta trenutek. Kao naj ne bi znal dodelit IPja zato sem še v routerju pod DHCP naštimal oz. za Xtreamer rezerviral IP pa je enkrat delalo pol pa spet ne :(
Ne najdem pravega ključa oz. kombinacije vglavnem :)
Update 2.0 pravjo ja sam nism zih, če so tisti k to pravjo dejansko del ekipe al so pa kr eni k pač upajo:) Je kje kakšen uraden zaznamek, da se bodo tega lotili ?
Pa še, kok bitrate-a pa rabiš za mkv ? Men se na wifi priklopi s 54 al pa 44 Mbps...

DjTonic ::
Jaz še wifi antene do danes nisem priklopil, verjetno je niti ne bom, ker ne potrebujem wireless mreže (Če že predvajam preko mreže imam povezano s kablom). Filme si najraje shranjujem na zunanji 3,5 1TB HDD.
Če ne deluje gladko je potrebno pogledati kakšen bitrate ima sploh .mkv. Če je 1080p ni nujno, da wireless prebavi.
Če ne deluje gladko je potrebno pogledati kakšen bitrate ima sploh .mkv. Če je 1080p ni nujno, da wireless prebavi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()

HI vsem.
Dons so mi dal: Your parcel is shiped today 07.09.2009 with GLS.
A to pomeni, da je zadeva na poti ali kaj drugega.

gregyk ::
HI vsem.
Tako je.

JayDee ::
HI vsem.Same here!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayDee ()

borcita ::
Pri meni enako. Imam št.6618, rok pa je bil za 20.9.2009... lepo,lepo.....
Na njihovi strani pa je stanje naročila še vedno nespremenjeno oz. Awaiting Fulfillment
Na njihovi strani pa je stanje naročila še vedno nespremenjeno oz. Awaiting Fulfillment
E4300|4x1GBMB D9GMH|Gigabyte xxx|ATI 4850 512MB|
2x500Gb Samsung SATA2-RAID|2x250Gb Samsung SP2504C|LC 6550G v2.0|
HP Pavilion w2207
HP Pavilion w2207

HI vsem.
Koliko imaš številko paketa in kdaj si naročil(a). Da vidim a bom kej kmalu na vrsti.

Your parcel is shiped today 07.09.2009 with GLS . Tudi jaz sem dobil obvestilo. Nisem pogledal pošte. Na exreamer strani pa ni še nobene spremembe.

Macketina ::
Eno vprasanje, predno narocim. Sej zraven dobis daljinec pa adapter?
Ker mi ponuja to kot opcijo, pa se mi zdi neumno to zraven kupovat, ce bi moralo biti v osnovnem paketu...
Ker mi ponuja to kot opcijo, pa se mi zdi neumno to zraven kupovat, ce bi moralo biti v osnovnem paketu...

Moj vent. je čez vikend delal na povsem znosni glasnosti, zdej se mu je pa snelo in se dere kot kosilnica. Sm ga probal prek nastavitev ugasnit in ne pomaga nič, fora pa je, da se na to noro glasnost vklopi šele kake pol minute po vklopu xtreamerja?!
Kakšen nasvet poleg teženja firmi oz. menjavi ventilatorja(wd40 mogoče)?
Kakšen nasvet poleg teženja firmi oz. menjavi ventilatorja(wd40 mogoče)?

Dixie@: po moje je DarwiNova rešitev še najboljša. Zadeva ni preveč draga, deluje neslišno. Če je seveda to vse kar je problem - mislim če je vse ostalo OK.

A potem sede gor na stranico(na del kjer je heatsink) katerikoli ventilator za 3.5" diske?

Dixie@: daš kateri ti je bolj všeč. Lahko tudi za box hladit. Res je malo debelejši, a učinkovitejši in še tišji. Priklopiš rumen in črn kabel - da ima še manj obratov in zadeve tud na MUTE ne boš slišal.

borcita ::
HI vsem.
Koliko imaš številko paketa in kdaj si naročil(a). Da vidim a bom kej kmalu na vrsti.
31.8. št 6618
E4300|4x1GBMB D9GMH|Gigabyte xxx|ATI 4850 512MB|
HP Pavilion w2207
HP Pavilion w2207

TheHijacker ::
Ravnokar pogledal in piše:
Order #6169
Order Date: 25th Aug 2009
Recipient: *
This order is marked as Shipped
You chose to ship this order with Flat Rate Per Item
The tracking number for this order is GLS 83**********
Track the status of your order
Click the 'View Order' button to download the items you ordered.
The outstanding balance of your order is €119.00 EUR
Here's how to pay for your order:
Your Order Contains the Following Items:
* 1 x Xtreamer with Free Antenna
http://www.google.si

Pravijo mi, da imamo po novem drugačne - kao tišje ventilatorje. Bomo v kratkem lahko poročali, če je kaj na tem.

Aja. Pogrešam DarviN-a. A se ti je kaj zgodilo a si le tako zadovoljen z mašinco ter nonstop vrtiš 10 80 pi je