Forum » Zvok in slika » Xtreamer - media player
Xtreamer - media player

DarwiN ::
@Oliva: Poslati morajo več kot 5000-7000 komadov, obljubljeno pa je da bodo vsi šli na pot v dobrih 2 tednih, zato približek 500/dan..
Pri ventilatorju je pa fora da je bil privzeto tovarniško nastavljen na največjo hitrost in ko so ga ljudje prvič priklopili so zagnali paniko. Od takrat so hitrost znižali, zamenjali ventilator ter uvedli 3 stopnje hitrosti katere izbiraš v menuju. V bližnji prihodnosti bodo pa uvedli še automatsko reguliranje hitrosti po potrebi, glede na obremenitev. Skratka, trenutno nastaviš na srednjo hitrost in je tih.
Pri ventilatorju je pa fora da je bil privzeto tovarniško nastavljen na največjo hitrost in ko so ga ljudje prvič priklopili so zagnali paniko. Od takrat so hitrost znižali, zamenjali ventilator ter uvedli 3 stopnje hitrosti katere izbiraš v menuju. V bližnji prihodnosti bodo pa uvedli še automatsko reguliranje hitrosti po potrebi, glede na obremenitev. Skratka, trenutno nastaviš na srednjo hitrost in je tih.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

OLIva ::
Pa še: moj status na Xtreamerju je This order is marked as Awaiting Fulfillment
Kaj to pomeni ?
Kaj to pomeni ?

zavajon ::
Upam da bo moje naročilo s številko čez 5000 tudi pri meni v roku 1 tedna :)
He, he... Jaz imam številko 20xx, pa v Order Status še vedno piše "Awaiting Fulfillment". Tako da...

Meni se čez noč status spremenil na "Awaiting shipment".

DixieFlatline ::
He, he... Jaz imam številko 20xx, pa v Order Status še vedno piše "Awaiting Fulfillment". Tako da...
Uf pol bo pa težka :)
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.

Zgleda, da je DarwiN kar dobro obveščen.
Pravkar sem dobil emajl od neke GLS transportne firme, da je moj paket na poti nekje iz Nemčije
Pravkar sem dobil emajl od neke GLS transportne firme, da je moj paket na poti nekje iz Nemčije

orescek ::
Jaz sem tudi včeraj dobil mail od GLS-ja, da so poslali.
Sem se kar namatral, da sem pogruntal kaj hudiča sem naročil :)
Sem se kar namatral, da sem pogruntal kaj hudiča sem naročil :)

ttajic ::
Hmm...skrbskrb
meni so obljubili, da bodo 10.8. odposlali pa imam danes še vedno
Order Status: Awaiting Fulfillment
Order Date: 22nd Jul 2009 @ 9:05 PM
Order number: 37##
Pisal sem jim tudi 11.8 pa ne odgovorjajo.... upam, da pridno štancajo.
Dvomim, da ji shendlajo 500/dan, ker bi potemtakem moj že bil poslan.

Vorlon ::
Hmm...skrbskrb
Order number: 31##
Order Status: Awaiting Fullfillment
Zasledil sem, da se zadeve premikajo tam okrog 19## !!! Eden je celo na 24## dobil status shipping??? Kje je še 3###.
Upam, da bo še letos

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vorlon ()

OLIva ::
Poj ja jez moje ## raje ne bom omenjal 
bl poj za Božička bo

bl poj za Božička bo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OLIva ()

News about the 2nd and the 3rd batches
============================================
Most of the units have been cleared by QA and will be shipped on Monday (24/08/09). We apologize for the unfortunate and unforeseen delay.
We will make it up to you.
Stay tuned for change of status in your orders.

silvom1a ::
No fantje, ko boste prišli na vrsto bo pa mogoče spet malo razočaranja na račun glasnega ventilatorja...
Škoda !!!
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php...
Škoda !!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: silvom1a ()

ttajic ::
No fantje, ko boste prišli na vrsto bo pa mogoče spet malo razočaranja na račun glasnega ventilatorja...
Škoda !!!
Ah ... bomo pač navrtal luknje in večjo in tišjo veternico namontiral....sej bo....
ps: ja ja ... sem pač optimist do konca. Če se zajebeš, tega pač ne smeš priznat :)

lufthammer ::
Date + Time Responsible GLS Location Event No Event
18/08/2009 06:26 SI1000 , Slovenia 2.0 Inbound to GLS location
17/08/2009 21:09 SI1000 , Slovenia 2.0 Inbound to GLS location
14/08/2009 21:56 AT 590 , Austria 2.0 Inbound to GLS location
14/08/2009 21:55 AT 389 , Austria 2.0 Inbound to GLS location
13/08/2009 23:31 DE 001 Neuenstein, Germany 1.0 Outbound from GLS location
13/08/2009 23:31 DE 001 Neuenstein, Germany 2.0 Inbound to GLS location
13/08/2009 23:28 DE 001 Neuenstein, Germany 2.0 Inbound to GLS location
13/08/2009 09:35 DE 830 Feuchtwangen, Germany 0.0 Data transferred to GLS System
Uf, tole je pa ni več daleč!!!
O domnevnem kravalu venta vam sporočim.
18/08/2009 06:26 SI1000 , Slovenia 2.0 Inbound to GLS location
17/08/2009 21:09 SI1000 , Slovenia 2.0 Inbound to GLS location
14/08/2009 21:56 AT 590 , Austria 2.0 Inbound to GLS location
14/08/2009 21:55 AT 389 , Austria 2.0 Inbound to GLS location
13/08/2009 23:31 DE 001 Neuenstein, Germany 1.0 Outbound from GLS location
13/08/2009 23:31 DE 001 Neuenstein, Germany 2.0 Inbound to GLS location
13/08/2009 23:28 DE 001 Neuenstein, Germany 2.0 Inbound to GLS location
13/08/2009 09:35 DE 830 Feuchtwangen, Germany 0.0 Data transferred to GLS System
Uf, tole je pa ni več daleč!!!
O domnevnem kravalu venta vam sporočim.

buneech ::
To danes dobiš. Tko je blo pri meni, zjutraj je prišel na brnik, ob 10h je že klical, da je blizu :)

1.test naj bo ventilator :)

novitibo ::
eno vprašanjce bi mel: če nimaš notranjega diska montiranega in gledaš samo iz zunanjega USB diska, ali potem ventilatorju ni potrebno delati na full? ali je to sploh možno da Xtreamer funkcionira brez int.diska? Sorry, sta že 2 vprašanja :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: novitibo ()

azeed ::
eno vprašanjce bi mel: če nimaš notranjega diska montiranega in gledaš samo iz zunanjega USB diska, ali potem ventilatorju ni potrebno delati na full? ali je to sploh možno da Xtreamer funkcionira brez int.diska? Sorry, sta že 2 vprašanja :)
če notri ni diska je dovolj na "medium", sicer pa se xtreamer najbolj pregreva zaradi obremenitve pri predvajanju HD vsebin, ne toliko zaradi samega diska.
lahko funkcionira brez int. diska
You gotta say YES to another excess!!!

kmetek ::
TESTI, SLIKE TAKOJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
ste fasal kaj carine/ddv ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()

lufthammer ::
Nič carine, nič doplačil samo ena težava, najprej moram službo končat !!!

techfreak :) ::
Nič carine, nič doplačil samo ena težava, najprej moram službo končat !!!
Carine do 150€ tako ni.

Okapi ::
Carine do 150€ tako ni.Od kje eni pobirate te svoje modrosti?

O.

Dami ::
Sej to ne pride iz EU. Pa nism ziher da je tak visoka meja. Mislim da je bližje 100€. Seveda je največja žalost da oni gledajo kok pride poštnina. Torej če je meja za carinit 100€ pa pride izdelek 99€ + 30€ (recimo) poštnine, ti bojo lepo ocarinli pa ddv zaračunal na 129€?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Sej to ne pride iz EUSeveda pride. Samo prva pošiljka je šla direktno iz Koreje ali Kitajske.
O.

brecoboy ::
fanj da ste eni ze dobili. kaj je gor ze 1.0.2 firmware? js se vedno cakam (treji batcj) :)

Hja,
Slika je lepa, tudi 1080p mkv-je predvaja preko žične mreže brez zatikanja ali zakasnitve zvoka. Ventilator se sliši, ko je tišina, med predvajanjem pa ni prav nič moteč. Če je na low s firmwarom 1.0.2.
Ima pa eno pomanjkljivost, zaradi katere je zame neuporaben, ker bi ga večinoma uporabljal za predvajanje muzike iz mrežnega diska: če ugasneš TV, ne predvaja nič. Res mi ni jasno, zakaj je to treba, če npr. predvajaš muziko in jo pošiljaš preko audio izhoda na ojačevalec.
Zato ga prodajam.
Slika je lepa, tudi 1080p mkv-je predvaja preko žične mreže brez zatikanja ali zakasnitve zvoka. Ventilator se sliši, ko je tišina, med predvajanjem pa ni prav nič moteč. Če je na low s firmwarom 1.0.2.
Ima pa eno pomanjkljivost, zaradi katere je zame neuporaben, ker bi ga večinoma uporabljal za predvajanje muzike iz mrežnega diska: če ugasneš TV, ne predvaja nič. Res mi ni jasno, zakaj je to treba, če npr. predvajaš muziko in jo pošiljaš preko audio izhoda na ojačevalec.
Zato ga prodajam.

brecoboy,
Pride s firmwarom 1.0.1. Ampak ni noben problem naložiti novega. Skopiraš ga na USB, izbereš fajl v menuju in se naloži, nato se resetira.
Pride s firmwarom 1.0.1. Ampak ni noben problem naložiti novega. Skopiraš ga na USB, izbereš fajl v menuju in se naloži, nato se resetira.

piek ::
Cudno, jaz lahko ugasnem projektor, pa se bo glasba se vedno predvajala bp (priklop s HDMI na projektor in preko optike na receiver). Kako imas pa ti priklopljeno vse skupaj?
---
Finish it off if you started it!
---

Trupl0 ::
@zavajon
kakšno pa imaš ceno?
tvojega linka mi ne more odpreti.
kakšno pa imaš ceno?
tvojega linka mi ne more odpreti.
If you are going through Hell, keep going !

Opkow ::
Domnevam, da se je Zavajon sedaj premislil, ko je piek rekel, da mu to dela brez problema... ;)

Ne, oglas sem odstranil, ker sem ga že prodal, da ne bi ljudje več klicali zaman.
@piek
Imel sem priklopljen z HDMI na TV, audio chinch izhod pa na vhod ojačevalca.
Predvideval sem, da bo delovalo tako, da bom nastavil listo muzike, ki bo igrala iz diska na mreži, izklopil TV in bo xtreamer normalno cel dan "pumpal". Ampak žal tega ni hotel. Škoda in po mojem nesmiselna funkcionalnost.
@piek
Predvideval sem, da bo delovalo tako, da bom nastavil listo muzike, ki bo igrala iz diska na mreži, izklopil TV in bo xtreamer normalno cel dan "pumpal". Ampak žal tega ni hotel. Škoda in po mojem nesmiselna funkcionalnost.

Ravno dobil zadevo(prišla že včeraj).
Trenutno imam FW 1.0.1 in ventilator ropota ko hudič. Je na medium. Na high in Low ni bistvene razlike med glasnostjo. Ma off je tih :)
Ni HDMI kabla zdraven! Meni je tudi meni osebno malo špartanski vendar za enkrat dela vse kar sem probal. DTS downmix dela OK!
Slika se mi osebno zdi slabša kot na WD-TV. Detailno opišem kasneje. To je le prvi vtis.
Trenutno imam FW 1.0.1 in ventilator ropota ko hudič. Je na medium. Na high in Low ni bistvene razlike med glasnostjo. Ma off je tih :)
Ni HDMI kabla zdraven! Meni je tudi meni osebno malo špartanski vendar za enkrat dela vse kar sem probal. DTS downmix dela OK!
Slika se mi osebno zdi slabša kot na WD-TV. Detailno opišem kasneje. To je le prvi vtis.

Na high in Low ni bistvene razlike med glasnostjo
WTF? Updejtni na 1.02, ker pri meni je bila razlika ogromna. Na low in medium je bil več kot dovolj tih, na high pa preglasen.

Evo Updejtan na 1.02. Komej. Sem moral zamenjat nazaj na original kabel pri mojem WD Passport 500GB disku.
Ko sem dal upgrede na nov firmware je naredil reboot in se ni pobral. Slučajno sem držal HOME tipko na daljincu sej je postavil nazaj.
Malo boljši review, vendar bolj detajlni še sledi :)
+
1. Slika je boljša če zamenjaš iz pal na 1080 60 HZ. Dddd. :)
Sprobal par filmov v HD in je slika za dol past. Vzamem nazaj da je na WD TV boljša
2. HD mkv film s katerim ima WD TV probleme(kockasta slika) dela brez problemov.
3. Slovenski meni. Je. Za ata bo to super stvar. Meni je prevedeno OK!
4. You tube dela ko šus
-
1. Ventilator ruži enako ne glede na kateri hitrosti se vrti in je zelo moteč:S
2. Meni na splošno je malo špartanski in izbor barv mi osebno ni všeč(kdo sem jaz da sodim) ampak zadostuje
Mogoče kdo ve kako je s tem da bi ventilator izklopil. Diska za enkrat ne mislim notri dajat?
Več pa drugi dan. Grem uživat v kakem filmu(bom dal bolj naglas pa aparat zaprl v omaro) :)
Ko sem dal upgrede na nov firmware je naredil reboot in se ni pobral. Slučajno sem držal HOME tipko na daljincu sej je postavil nazaj.
Malo boljši review, vendar bolj detajlni še sledi :)
+
1. Slika je boljša če zamenjaš iz pal na 1080 60 HZ. Dddd. :)
Sprobal par filmov v HD in je slika za dol past. Vzamem nazaj da je na WD TV boljša
2. HD mkv film s katerim ima WD TV probleme(kockasta slika) dela brez problemov.
3. Slovenski meni. Je. Za ata bo to super stvar. Meni je prevedeno OK!
4. You tube dela ko šus
-
1. Ventilator ruži enako ne glede na kateri hitrosti se vrti in je zelo moteč:S
2. Meni na splošno je malo špartanski in izbor barv mi osebno ni všeč(kdo sem jaz da sodim) ampak zadostuje
Mogoče kdo ve kako je s tem da bi ventilator izklopil. Diska za enkrat ne mislim notri dajat?
Več pa drugi dan. Grem uživat v kakem filmu(bom dal bolj naglas pa aparat zaprl v omaro) :)

zee ::
Ventilatorja se ne da zamenjat s kaksnim tisjim?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Vse se da. Lahko tudi elektroniko vzameš iz ohišja in ga daš v večje, zamenjaš hladilnik na procesorju in zamenjaš ventilator za tišjega. Bi rekel, da lahko za 20-30 evrov narediš bolje hlajenega in neslišnega.
o.
o.

A je kdo testiral, če preko HDMI, da ven bitstream Dolby TrueHD ali pa DTS-HD?

osnovni blu-ray predvajalnik od Pioneerja podpira.
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/8...
Prav tako internal dekodiranje DTS-HD Master, če ti receiver ne tega ne podpira!
PS: sem že našel... Audio pass through : DTS, Dolby Digital, DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus
Torej podpira! Je kdo sprobal? Deluje kot mora?
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/8...
Prav tako internal dekodiranje DTS-HD Master, če ti receiver ne tega ne podpira!
PS: sem že našel... Audio pass through : DTS, Dolby Digital, DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus
Torej podpira! Je kdo sprobal? Deluje kot mora?

azeed ::
da za koga ne bo prepozno: proizvajalec odsvetuje nastavitev ventilatorja na low ali še zlasti off če predvajate HD vsebine
You gotta say YES to another excess!!!

piek ::
Ah, ves kaj naredi. Tudi TV priklopi preko cincev, pa je, in jo bos lahko ugasnil, muzika bo pa se vedno delala. Ce rabis samo za doloceno listo pognati, je vseeno ali je vmesnik v 576i ali 720p.
---
Finish it off if you started it!
---

A lahko mal poveste kolk je FW 1.02 stabilen, kolikokrat ste že resetirali ropotuljo?