» »

Xtreamer - media player

Xtreamer - media player

««
49 / 105
»»

rembrandtm ::

A je sploh na zalogi sedaj ta predvajalnik pri kakem našem slovencenlju ? Rabim ga v ponedeljek ali torek ?!?

Glej tukaj imaš naslov, odpelji se tja, plačaj in ga boš imel, če ga imajo na zalogi, pa poklič prej,…

NET-IT, d.o.o.
Pot za krajem 38
4000 Kranj

www.xtreamer.si

Dejancek ::

Hvala clancy in rembrandtm za informacije ;)

kelly1 ::

Pozdravljeni,...

Veselo nabiram ure s tem predvajalnikom, res se občasno sesuje oz. zmrzne,.. le odklop iz toka mu pomaga !? :)

Zanima pa me,. .dostikrat se mi pojavi napis : Ne podpira GMC .. vsaj mislim,... ker si ga je sposodil kolega !!

kaj bi to bilo, slika pa postane kockasta !?? in se ne da gledati

kmetek ::

Jaz sem iz KR.

slatncan ::

vsak bigbang jih ma po 130EUR...zaj pa kak čete...v bb imaš vsaj neko zagotovljeno oz bolje zagotovljeno garancijo kot pa pri teh šalabajzerih...moje mnenje :D

od kje misliš, da je BB dobil?

astras ::

@slatncan si pokazal da v bistvu imas 99% ljudi tukaj za salabajzerje...
@kmetek tocno tako (ampak eni pac ne razumejo "trading basics")
lp vsem
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***

vsak bigbang jih ma po 130EUR...zaj pa kak čete...v bb imaš vsaj neko zagotovljeno oz bolje zagotovljeno garancijo kot pa pri teh šalabajzerih...moje mnenje :D

...hm, tole je pa malo žaljivo, kaj ne da ?
Vsak ima pravico izbire in nakupa kjerkoli hoče, take opazke pač niso primerne. BB ga tudi veliko dražje prodaja, zato pa smo ga pač večina kupili iz tujine in se vsekakor vzdržali nemoralnih komentarjev, ko je BB začel prodajat toliko dražje...

Pozdravljeni fantje,... no,... prosim Vas,... imejte malo osnovnega Bontona !

Kaj res nihče ne ve v čem je težava ? (glej moj prejšnji post zgoraj)

Lp,..

:)

misek ::

kelly1, je tvoj problem podoben temu? Glede izklaplanja iz elektrike pa ne vem. Jaz ga imam priključenega od jutra do večera in dela bp.

Hvala mIšek !!

Žal se ne morem vpisati (logirat) na to stran,. čeprav sem si uspešno nastavil svoj račun,.. pojma nimam kaj bi to bilo ! Morda mi lahko podaš kratek povzetek, kajti v angleščini nisem najbolj blesteč,.. saj veš,.. stara Deutsche šola !

Hvala !

Pozdravček,.

Sportmania ::

Zdravo zanimam se za tole zadevo pa me samo nekaj zanima!

Imam linijo 1MB / 256 kb/s pa bi vprašal, če jaz kupim to in povežem prek RJ45 kabla nardim mrežo comp-modem-xt ... in pol dam v skupno rabo in snamem dol film FULL HD ga poženem na TV kako bo to delalo kle rabm pol 1gb net al kaj, da bo predvaju FULL HD? Mislim al mam kej šans tukej, da gledam tako al bi mogu jz to na disk dajat al kake so kle možnosti?

HVALA
LP

bbobst ::

A se še komu dogaja,da pri mkv filmu, ki ima DTS in AC3, DTS zvok začne počasi zaostajati.

A se še komu dogaja,da pri mkv filmu, ki ima DTS in AC3, DTS zvok začne počasi zaostajati.

...ja, mojemu bratecu včasih to dela pri DVD-jih. Je treba hitro resetirat pa dela naprej. Predstavljaj si, da gledaš reklame, itak moraš po pir v hladilnik, resetiraš in uživaš naprej ,...he he :)

dobra.. ;)

zal je pac tako da se sam proizvajalec lovi s temi FWji... upajmo da se zadeva ustali in da bo enkrat s tem mir...

je pa res da ce vsak pusti na 2.0 bo tudi ok in brez tezav ter bo zadovoljen

samo to bom reko...bomo vidli kdo bo pol jokal pa stokal pa klel vse po vrstti ko bojo začele zadeve crkovat...in nebo teh "prodajalcev" od nikoder za slišat...od kod BB dobi mene ne zanima...če js kupim tam in mi crkne vem vsaj da bo stvar ali popravljena ali zamenjana...
res da 170EUR kolko je stal sploh pomislo nebi da bi tam kupo...med 110 al pa 130 pa ni take hude razlike...ali pač?gledate na vsaki cent?sicer pa sploh ne vem ka pišem tu notr...mam WD TV Live...

lp vsem

ne 99% tukaj ampak vse ki prodajajo neko robo na tone...obljubljajo vse mogoče rezervne dele in garancije...pol pa ko zadeva crkne pa jo lahko vržeš v smeti...kot šalabajzere sm mislo prodajalce teh x-ov in še česa drugega...če pa 99% folka tu prodaja te x-e...pol pa očitno biznis laufa...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slatncan ()

D-PaX ::

samo to bom reko...bomo vidli kdo bo pol jokal pa stokal pa klel vse po vrstti ko bojo začele zadeve crkovat...in nebo teh "prodajalcev" od nikoder za slišat...od kod BB dobi mene ne zanima...če js kupim tam in mi crkne vem vsaj da bo stvar ali popravljena ali zamenjana...
res da 170EUR kolko je stal sploh pomislo nebi da bi tam kupo...med 110 al pa 130 pa ni take hude razlike...ali pač?gledate na vsaki cent?sicer pa sploh ne vem ka pišem tu notr...mam WD TV Live...

lp vsem

ne 99% tukaj ampak vse ki prodajajo neko robo na tone...obljubljajo vse mogoče rezervne dele in garancije...pol pa ko zadeva crkne pa jo lahko vržeš v smeti...kot šalabajzere sm mislo prodajalce teh x-ov in še česa drugega...če pa 99% folka tu prodaja te x-e...pol pa očitno biznis laufa...

LOL ka te nekaj na pamet govoriš 8-O

hmm glede FW jaz imam še vedno 2.0.2 in bom še počakal, ker še ni konec, :/ ko bo 3.0 bom nadgradil. :)
Paxy

novitibo ::

...pa da vidmo, koliko je stabilen 2.1.3...

Jimmy ::

Tudi mene zanima kako se Xtremer obnese na katodnih TV-jih.

Mene pa zanima kako je z uporabo Xtremerja na starejsih Trinitron 100Hz TV-jih, ki imajo le SCART / Composite / S-Video vhode.

1.) Ali lahko nek 1080p film kljub temu predvajam, vendar bo pac avtomaticno znizana resolucija?

2.) Je kvaliteta signala preko teh vmesnikov vsaj enaka kot pri DVD predvajalnikih / TV signalu?

A z 1024/256 kb/s linijo lahko sharam filme na compu pa jih gledam prek mreže (RJ45) na xt. FULL HD seveda!

novitibo ::

A z 1024/256 kb/s linijo lahko sharam filme na compu pa jih gledam prek mreže (RJ45) na xt. FULL HD seveda!

kdo ti omejuje mrežo na 1024/256 kb/s?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: novitibo ()

JayDee ::

Sportmania, hitrost interneta nima veze s hitrostjo lokalne mreže... Xtreamer je priklopljen v switch/router tako kot tudi tvoj comp. In to laufa "lokalno", torej nima veze z internetom.

Seveda pa, če imaš comp vklopljen v en port modema in Xtreamer v drugega, potem comp dobi nek zunanji naslov, Xtreamer drugega, oba sta sicer povezana v internet, ampak nista na lokalni mreži in tako tut nobenih share-ov ne boš videl.

Xtreamer ::

lp vsem

V dveh mesecih smo odpremili skorajda 400 naročil. Dosedanje izkušnje s prodajo so zelo pozitivne, saj smo do sedaj obravnavali 6 reklamacij, le v 3 primerih pa se je pokazalo, da je bila dejanska okvara v Xtreamerju. Vse reklamacije smo vsekakor rešili po hitrem postopku (beri: 1 dan) in kupcem izročili nov izdelek. Proizvajalec pa posledično tudi nam, kakor smo z njim tudi dogovorjeni.

Nas zanima, če bi v Big-Bangu tako hitro opravili s postopkom reklamacije. Če drugega ne, bi trajalo vsaj en dan več, da BigBang najprej odpošlje izdelek do nas "šalabajzerjev", da jim ga zamenjamo in odpošljemo novega nazaj :)
"Xtreamer! Zakaj bi plačevali več?!"
http://www.xtreamer.si

Hvala obema!

Ne zmedel me je prijatelj, ki je rekel, da ma 100MB linijo pa da nebo mogel gledati FULL HD! Se pravi povežem s kablom xt in rač. /RJ45/ in potem lahko gladko gledam FULL HD filme in vse nebo štekanja. Bo isto kot bi imel lokalni disk povezan!

@sportmania tocno tako...
lp

Danes ga dobil v roke, takoj nadgradil FW na zadnjega. Hvala v MB, za izpolnjeno željo ;)

Sam je pa stvar bugasta da kar ni res, upam da se bo to popravilo.

Film z oznako "i" je kar kockast pa zelene barve, na srečo imam sam enega takega.
Pri kakem drugem filmu pa kaki podnapis se pozabi prikazat.
Pri inglourios basterds pa je bilo na vsake tolk malček zatikanja.

To je to za 1x.

Če prav razumem se Xtreamer poveže najprej s HDMI z televizorjem potem še Digital sound z televizorjem za kar potrebujemo tak kabel: http://www.mimovrste.com/artikel/172001...
pa potem še RJ45 kabel iz xt. v modem ?

To je vse se pravi, če povzamem rabim 1× HDMI kabel + 1× Audio digital kabel + 1× RJ45.

Kaj je potem tole? http://www.mimovrste.com/artikel/172001...

Aja pa kater kabel potrebujem, da bo zvok digitalem imam pa tale tv: http://www.mimovrste.com/artikel/135015...

Rad bi bi imel čim čistejši oz. najboljši zvok kar gre verjetno bo to optični ? Kater kabel je pravi?

Zgodovina sprememb…

HDMI za sliko, optičen za zvok če imaš orenk zvočnike ala Z5500 in pa UTP kabel do routerja, kjer potem streamaš filme ali pa preko WLAN.

Ma vedno večja žalost je ta predvajalnik ;((

Vsak film mal šteka, vsak 3film se nekje po 10min predvajanja mal slika mrkne in potem se zvok in slika ne ujameta več.

Output delay preko optičnega kabla na ONKYO ojačevalec je velik, če obenem primerjaš še glas na TV.

Ahhh, kmetek kaka rešitev za ta shit ?

Blond ::

Kaj čemo rečt, spet se je izkazalo že 1000krat povedano in napisano.

Malo dnara malo muzike. Vsi ti MediaPlayerji so si zlo podobni. Če površno pogledaš celo isti.
Pa vendar DOBRO delajo le tisti dražji. Vse kar kasneje pridejo cenejši približki je samo za silo.
oz. kot pravim jaz ... dober prodajni nateg ;)

Pa ne leti to samo na Xtreamerja ampak je vglavnem tak .... z redkimi izjemami.

Počakat, da izvirniku pade cena in do takrat je že dobro dodelan. Takrat v nakup ;)
www.galea.si
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami

Če prav razumem Dejancka zajebava, ker ma zadevo preko ojačevalca. Sicer pa velika množica, ki je zadovoljna s tem kar Xt. ponuja (stremanje filmov) in ne downloadanjem in ostalimi modifikacijami pa Xt. v večini kar hvalijo vsaj kar se mene tiče.

telexdell ::

Ma vedno večja žalost je ta predvajalnik ;((

Vsak film mal šteka, vsak 3film se nekje po 10min predvajanja mal slika mrkne in potem se zvok in slika ne ujameta več.

Output delay preko optičnega kabla na ONKYO ojačevalec je velik, če obenem primerjaš še glas na TV.

Ahhh, kmetek kaka rešitev za ta shit ?

Meni je prišlo do neujemanja zvoka in slike do sedaj v treh mesecih le pri enem HD filmu. Sem lepo pritisnil "DEL" in kupil novega od priznanega ponudnika.
Da vsak kodira MKV kot se mu pač zljubi seveda ni pomembno- zanič je predvajalnik, kateri ni zmožen predvajati vsak možen eksperiment.
Kako bi me motila časovna razlika med zvokom preko TV in preko oajčevalnika, če sta sinhronizirana zvok in slika? Da pa bi kaj k zakasnitvi prispeval ojačevalnik pa seveda ni možno- saj je plajer jajce. Kdo pa je kriv pri razliki v predvajanju IPTV streama med LCD TV in mojim laptopom? Ker je zvok na TV prej naj 2000€ vreden laptop vržem skozi okno in obdržim 135€ (po SIOL ceniku) vreden komunikator?
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

dejancek hudica no, meni dela vse.....ulet do mene na test.

rs1975 ::

V dveh mesecih smo odpremili skorajda 400 naročil. Dosedanje izkušnje s prodajo so zelo pozitivne, saj smo do sedaj obravnavali 6 reklamacij, le v 3 primerih pa se je pokazalo, da je bila dejanska okvara v Xtreamerju. Vse reklamacije smo vsekakor rešili po hitrem postopku (beri: 1 dan) in kupcem izročili nov izdelek. Proizvajalec pa posledično tudi nam, kakor smo z njim tudi dogovorjeni.

Nas zanima, če bi v Big-Bangu tako hitro opravili s postopkom reklamacije. Če drugega ne, bi trajalo vsaj en dan več, da BigBang najprej odpošlje izdelek do nas "šalabajzerjev", da jim ga zamenjamo in odpošljemo novega nazaj :)

jaz na žalost nisem med tistimi "srečnimi" šestimi, kateri so reklamirali izdelek. je pa res, da nisem to kupil pri vas. Wifi antena je pri meni neuporabna...

NoName ::

rs1975, ce je tvoja wifi antena res tako neuporabna.. mi jo prodas?
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

jaz na žalost nisem med tistimi "srečnimi" šestimi, kateri so reklamirali izdelek. je pa res, da nisem to kupil pri vas. Wifi antena je pri meni neuporabna...

e točno na to sem jaz ciljal...na vseh 100 ostalih prodajalcev kateri so po bolhi...in so mogoče za 10€ cenejiši od konkurence...

DarwiN ::

Wifi antena je pri meni neuporabna...

Sem pred časom naredil WIFI anketo na Xtreamer forumu :

In kot vidiš je Wifi na Xtreamerju bolj kot ne neuporaben za slabih 80% uporabnikov... Žalost...

NoName ::

no, kot sem rekel, odkupujem kako wifi anteno, saj sem svojo dal lubici.. novo dobim za 15EUR, ponudbe pa prejemam privat... osebni prevzem, celje, ljubljana, maribor
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

No da sedaj lepše opišem nastalo situacijo, včeraj iz jeze sem samo bolj na grobo. ;)

Najprej slikovni material, da dobite občutek kaj imam:
1. Philips 47 /8404
2. Onkyo TX-SR601
3. LG BD 350
4. Extreamer 2.1.2FW
5 WD 1TB My Book Essen. (WDBAAF0010HBK)

File.Si File.Si File.Si

Povezano je kot je, saj drugače tudi ne more bit. Nastavitev slike na EXT v meniju pa je taka:
File.Si
Tudi tukaj verjetno je vse kot je treba.

Preidemo kar na prvi problem:

1. Film(risanka) Finding Nemo 1080i, pobrana iz slo travnika. Rezultat slike pa je taki:
File.Si File.Si
Na srečo je samo ta film taka prikazen, verjetno ker ima tisto magično I na koncu ?

2. Kot sem napisal že film The Great Raid 720p pobran iz slo travnika je nekje na 13min za rahlo mrknil, slika ustavila, nato ga je pognalo naprej in zvok in slika se nista več ujemala.

3. Output audio delay cca. 200ms . Sem vključil glas na TV in na receiver onkyo. V posnetku bote slišal to kot @echo, v živo pa je to kar govorim.

AUDIO DELAY - video

4. Film Apocalypto (slo travnik) na vsake nekaj minut malček trzne pa ostali filmi tud, ni čistega predvajanja nikoli.

Naj povem da imam FW 2.1.2, kaj drugega nebi vedel kaj sploh dodat.

No jaz tukaj ne vidim več rešitve, mogoče sem tudi jaz kaj narobe naredil.
Je pa res da sem vsem filmom cca. 40kom sam vgradil podnapise z "mkvmerge", ker mi pač ni ušeč da bi bile 2 datoteki, raje imam vse v enem. Sam glede na to da mi na 3eh različnih pcjih in tudi po kakovosti različnih, dela vse BP, ne vidim da bi lahko to bil vzrok.
Zdej pa čakam kaki konkreten odgovor, če sploh je.... 8-)

misek ::

Dobro bi bilo sprobati ta fizično isti film še na kakšnem drugem primerku. Verjetno ga ne moreš dati na kakšen FTP ali podobno, da bi drugi uporabniki sprobali.

telexdell ::

Nekoč se mi je posrečilo sneti iz slovenskih pašnikov dva ali tri filme kateri so bili kodirani z XVID ISO (ali tako nekako po Gspot-ovem). Pri teh filmih se mi je zgoraj desno občasno prikazoval rdeč prečrtan krogec in napis "nepodprto". Medtem je slika zakockala ali jo je čudno potegnilo.
Če se ti negledljiva slika ne pojavlja pri vseh filmih potem je zagotovo problem v kodiranju filma, katerega pač Xtreamer ne podpira. Poskusi popasti drugo verzijo istega filma, pa bo problem izginil.
Z zaostajanjem zvoka napram TV je pač tako, da pretvorba zvoka traja nekaj časa v Xtreamerju in potem ponovna pretvorba v ojačevalcu zopet rabi čas. Teh 200ms se mi niti ne zdi tako veliko.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Zgodovina sprememb…

tu je problem samo v kodiranju samega filma.. daj nekomu prosim na zs (lahko meni) od kje si pobral datoteko... (ne smem o t*****ih ipd)
lp

Trupl0 ::

Meni zadeva deluje perfektno ( včasih mi iz standby-a ne potegne pa je potrebno kabel izštekat pa not vtaknit ).
Imam naložen FW2.0 ( za ostale novejše verzije nimam zanimanja saj meni ne popravijo ničesar ).

Vse filme, glasbo, slike, serije mi Xtreamer bere iz MyBooka 1TB preko USB povezave.
Nobenih zatikanj, zakasnitev.

Zvok peljan preko HDMI na Pioneerjev VSX-919AH sprejemnik, ki ima tudi decode za Dolby TrueHD in DTS-MA ( ko bo na Xtreamer-ju podprto.)

Na Xtreamerja sem si namestil tudi pasivni hladilnik XSC tako, da sem lahko ugasnil ventilator.

Wi-fi anteno uporabljam samo za Internetni radio saj še nimam speljanega LAN kabla do predvajalnika.

@Dejancek
downgrade naredi na FW2.0 in obvezno RESTORE DEFAULTS v sistemskem meniju Xtreamerja. Poleg tega povečaj ventilator vsaj na MIDDLE ali pa HIGH pri predvajanju 720p oz. 1080p vsebin.
Vsaj jaz bi to prvo naredil. Ali pa uporabil emergency firmware 2.0

PS: Na daljincu imaš tipki audio delay se mi zdi in, če ti zvok zamuja ali prehiteva, jih uporabi.
If you are going through Hell, keep going !

misek: Žal ne bo šlo da bi naložil film na FTP.

telexdell: Negledljiva slika se mi pojavi samo pri Finding Nemo, ostalo je ok, če odmislim zatikanje.

No sedaj sem hotel pogledat še The Iron Man, imam ga v 1080p in 720p. Nekje na 1/4 filma stvar mrkne. Najprej so podnapisil zginili, to pomeni vsaki 5 se je prikazal, nato pa reset naprave, da me je vrglo v začetni menu. ;((

astras : Sej ni velike umetnosti glede kje so te 2 travnika. En se začne na P, drugi pa na M, oba made in slo ;)

Nuclear_ : Bom poskusil naredit downgrade na 2.0 FW, ventilator pa je itak na middle celi čas, no sedaj ga bom dal še na high, saj mene tisti vent ne moti nič pri surroundu.

kokoon ::

dejancek: zgleda da je cuden encode, mogoce profil 5.1?
[kokoon]

Zdej mi je sosed reku, da nemu laga tole, ker si shara filme in, ker nima 1gb mrežne mu vse šteka tko, da zdej res nč več ne razumem.

A loh en pove!

Mam 1MB linijo kako morm povezat zadeve, da bom gledu FULL HD 1080p al nimam šanse, ker je preslaba kašno mrežno rabm?

No zadnji update je taki.
Naložil gor FW 2.0
Načeloma je vse isto, malček zatikanja pr filmih, s podnapisi nimam problemov, ampak imam vedno občutek da malček zaostajo, tud prej je bilo tako.

Film Iron Man se sedaj na tistem predelu ni ustavil, kot se je prej.
Delay pri zvoku pa je še vedno isti.

Zadnja stvar, ki mi še pade na misel je da filme katere imam na MyBook neki ni vredu. Sem že večkrat opazil, da ko kopiraš ogromno količino podatkov iz PCja na zunanji hdd, se mogoče kaj malček zalomi. Kaj sedaj mislim je to da sem na 1x dal kopirat neki čez 300GB podatkov na MyBooka. Ob enem pa še miljon stvari poleg počel.

Ko bom nazaj v LJ(jutri), bom še 1x sformatiral MB, pa film po film prenesu na MB. Naslednja zadeva kar je, je da bom iz vseh filmov demuxal vn podnapise in jih samo poleg priložil, kot drugo datoteko.

Glede delaya tukaj ne bom rešil nič, bom pa videl, če ima to kaj veze z zatikanjem...

A je mogoče kdo iz GO, da bi sedaj lahko prinesel moj MB k njemu, pa da lahko nemudoma preizkusimo ?

marS ::

Imam ga že kak mesec in sem super zadovoljen! Kupil v slo s pasivnim hlajenjem. Ne uporabljam nobenih diskov, niti wifi-ja, samo ethernet. Niti ključka, razen za nadgradnjo na fw 2.0.2 . Vse - glasbo, filme, slike vlečem s šeranega računalnika.
Zmrznil mi je samo enkrat, pa še to po moji krivdi, ko sem pomotoma izklopil varovalko od omrežja, med predvajanjem in mi je vse padlo dol. Ko sem ga vnovič vžgal mi ni dobil ip-ja od routerja ker se je routerju neki sfrkljalo. Po ponovnem resetu routerja je takoj dobil ip in zadeva normalno, že kaka dva tedna deluje naprej.
Skratka, osebno menim da je to naprava s katero za najmanjši denar dobiš največ - če jo primerjam z ostalimi sorodnimi napravami, seveda.
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: marS ()

marS daj malo razloži kako imaš zadevo povezano, da sharaš filme in kakšno linijo imaš pa mrežno in to oziroma karkoli pač spada zraven? Ker jaz nevem ti lahko gledaš FULL HD 1080p filme, ko jih šeraš al kej štekajo ?

Frend še vedno govori, da je odvisno od mrežne kartice, če ti lahko predvaja FULL HD 1080p filme, ker če nimaš 1gb al koliko je premajhen port in potem ne gre predvajat in se zatika ali to zopet nima nikakršne veze?

Se prav ma mrežna kakšno vezo al ne?

Pa rekli ste, da se xt priklop z RJ45 na comp kam pa dam pol lahko internet, ker mam samo en RJ45 a rabim še razdelilec?

Zgodovina sprememb…

marS ::

imam od dlinka ruter za internetnet+5 portov notranjih.mreža je 100mb.v celi hiši mam lokalno omrežje razvejano in to je to. nobene filozofije. en disk na enem računalniku z winxp imam šeran oz v skupni rabi katerega vidijo vsi računalniki v mreži, vključno z xtreamerjem.
pač izberem film ali musko in ga predvajam. zvok mam na ojačevalec in TV na HDMI. fw 2.02. ki sem ga namestil takoj ko sem dobu xtremerja /in ga če ne bom nadgrajeval, če mi vse dela, razen če bo kaka nova lastnost...kar pa pr tej napravi dvomim/
dela b.p. no, ne vem kako bi drugače rekel. Cela familja se zabava z njim :)
...no more heroes...
https://ilbis.com/
««
49 / 105
»»