Forum » Programska oprema » acpi format
acpi format
bigbada ::
No danes ko sem hotu formatirat, se mi je pojavil sledeci problem
grem pac v bios nastelam za boot cd
restartam...
in ko se zacne nalagat on setup za xp.. ko ti spodaj pise press f6 for blabla pa te fore pa plavi screen je,
mi javi neki error z napisom:
"The bios in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated bios. If you are unable to obtain an updated bios or the latest bios supplied by your vendor is not ACPI compliant, you can turn off ACPI mode during text mode setup. To do this, simply press the F7 key when you are prompted to install storage drivers. The system will not notify you that the F7 key was pressed--it will silently disable ACPI and allow you to continue your installation."
STOP: 0x000000A5
prej mi to nikoli ni delalo, sem normalno lahko formatiral, instaliral ponovno windowse, zdaj pa kar neke
nevem kaj je narobe
.. pol sem poskusil ono foro da stisnem F7 pa sem lahko normlano isntaliral pa vse, pol pa ko sem ponovno zagnal windows mi ni slo dalje kot do boot menuja....
kaj naj naredim, prosim pomoč
grem pac v bios nastelam za boot cd
restartam...
in ko se zacne nalagat on setup za xp.. ko ti spodaj pise press f6 for blabla pa te fore pa plavi screen je,
mi javi neki error z napisom:
"The bios in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated bios. If you are unable to obtain an updated bios or the latest bios supplied by your vendor is not ACPI compliant, you can turn off ACPI mode during text mode setup. To do this, simply press the F7 key when you are prompted to install storage drivers. The system will not notify you that the F7 key was pressed--it will silently disable ACPI and allow you to continue your installation."
STOP: 0x000000A5
prej mi to nikoli ni delalo, sem normalno lahko formatiral, instaliral ponovno windowse, zdaj pa kar neke
nevem kaj je narobe
.. pol sem poskusil ono foro da stisnem F7 pa sem lahko normlano isntaliral pa vse, pol pa ko sem ponovno zagnal windows mi ni slo dalje kot do boot menuja....
kaj naj naredim, prosim pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem instalacije XP - SATA diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2381 (1387) | Duhec |
» | Nov članek: "All your firmware are belong to us" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 16604 (13444) | arrigo |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6022 (4885) | fredyjetle |
» | RAM problemOddelek: Strojna oprema | 1865 (1642) | drLinux |
» | Pomoč z HPT370 UDMA/ATA 100 RAID ControllerOddelek: Pomoč in nasveti | 2296 (2203) | Nocko |