» »

program in problem z tiskanjem

program in problem z tiskanjem

Aljaz1980 ::

ok delam diplomsko, ni niti velika skrivnost da del diplomske oziroma program je napisan za njo v Cx-Programerju (da pravilno ste ugotovili elektronik sem)
v preteklosti za solo ni bil velik problem ker ni blo tko striktnih pravil, pac stiskal pa zraven pripel pa je blo :P

no pa niti ni važno iz katerega programa, ker je resitev tako ali tako univerzalna, program morem dodati pod priloge ok mislim kul bom dal v pdf printat, pa se pojavi da ni freware programa, iz katerega bi vsebino, razen print screen dobil(kar pa je no go), oziroma so tudi neki pdf to microsoft word translator ampak triali, ki imajo omejitev strani na 5
bi bilo se vredo če nebi imeli to omejitev da ne mores nastavit katerih strani, vedno prvih 5
ok sedaj sem spravil v sliko - tif format in me zanima kako spraviti strani v posamezne slike iz tif formata ali pa pripraviti windows, da mi v navadne bmp jpg strani stiska

Lp Grega

nejcek74 ::

ne razumem kaj točno želiš, malce nerazumljivo napisano

1. tiskati tiff format pa ti ne uspe?
tiff lahko poskusiš tiskat iz windows faks viewer (ali kaj je že), lahko uvoziš v word in tiskaš od tam
2. pretvoriti tiff v jpg?
če imaš v tiffi-ih tekst bo lepše viden če tiskaš iz tiff in ne iz jpg

ali želiš kaj drugega?

bluefish ::

Kot rečeno, TIF format lahko brez težav natisneš v Win.

Aljaz1980 ::

http://code-industry.net/downloads.php

problem rešil z zgornjim linkom, tif ne mors v wordu uporabit oz lahko samo ti samo 1 sliko pokaže

nejcek74 ::

heh, seveda jih lahko - no jaz jih lahko, kolikor hočem :),
pa nima veze, očitno si še eden od tistih ki raje druge vpraša namesto da bi za sekundo napel možgane.
- očitno si iskal pdf printer, o čemer je na tem forumu in recimo v googlu na tone rešitev

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vstavljanje vektorskega logotipa v word (dopis)

Oddelek: Programska oprema
154770 (4591) Limit-sky
»

Norveška bo uporabljala odprte standarde

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
213411 (2499) jype
»

Photoshop - tiskarna!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
153979 (3680) lonz
»

.tif to .dwg

Oddelek: Programska oprema
71294 (1197) kozmos
»

Slovenska država ne pozna odprtih standardov? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
17015470 (12559) krho

Več podobnih tem