Forum » Pomoč in nasveti » Vezava kabla
Vezava kabla
hcet ::
Pozdravljeni, imam en hudi problem, uničil sem že pol metra kabla, celo morje konektorjev, zdaj pa se obračam na vas :)
Po hiši sem potegnil UTP kabel, kateri bi bil na eni strani priklopljen na ruter, na drugi strani pa v vtikač, pa me zanima, kako naj to zvežem, kaj so tisti barvni znaki na UTP vtikaču?
Prosim pomagajte :(
Po hiši sem potegnil UTP kabel, kateri bi bil na eni strani priklopljen na ruter, na drugi strani pa v vtikač, pa me zanima, kako naj to zvežem, kaj so tisti barvni znaki na UTP vtikaču?
Prosim pomagajte :(
hcet ::
bosmla ::
na vticnici mas tocno kaksne barve kam na vtikacu pa mas dva linka (navadno torej ne Crossover)- kabel pa UTP vedno in povsod (cca 100 m max)
Edit: 3x prehitro postal
Edit: 3x prehitro postal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bosmla ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pravilna vezava UTP kabla v mrežno vtičnicoOddelek: Omrežja in internet | 43768 (5025) | dvihtelic |
» | Internet po hiši (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14474 (9264) | XS!D3 |
» | Podaljševanje UTP kabla (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 28204 (13933) | denisbegood |
» | Kateri UTP kabel?Oddelek: Omrežja in internet | 14246 (4421) | Lonsarg |
» | povezava RJ11 vtičnice - pomoč prosimOddelek: Omrežja in internet | 13419 (3636) | wexor |