Forum » Strojna oprema » Pregrevanje?
Pregrevanje?
koksi ::
Spucan je vse...sem vzel dol hladilnik od procesora pa vidim, da je ta krema, čist razmazana oz. na nekaterih delih je več sploh ni :S verjetno bo to to....no potem sem še opazil, da sta 2 nogici potrti oni kateri držica hladilnik gor...verjetno bom novega moral nabavit.
__Devil__ ::
definitivno nova dobra pasta pa tut kkšn bolši hladilnik si loh umisliš ja ;)
Kakšne "dobre" paste priporočaš? link mogoče?
No kot, če že nebi bilo zadost težav...mi oče danes s trgovine prinese tole:
kar seveda ne paše na moj procesor, če glih sem mu povedo in napisal na listek kaj mora prinest...
prej je bil gor tale, čisto navaden tovarniški od intela:
Zdaj pa razmišljam, da bi naročil nekaj takega:
http://www.comshop.si/Article.asp?artic...
me pa zanima, če bo pasal not plata je asus p5kc
kar seveda ne paše na moj procesor, če glih sem mu povedo in napisal na listek kaj mora prinest...
prej je bil gor tale, čisto navaden tovarniški od intela:
Zdaj pa razmišljam, da bi naročil nekaj takega:
http://www.comshop.si/Article.asp?artic...
me pa zanima, če bo pasal not plata je asus p5kc
axee ::
Lej brez veze blefirat s takimi hladilniki. Bogve kje je kak primerjalni test in kako ti bo deloval. Raje posezi po bolj znanih produktih (dost poceni sta Scythe Mugen2 in Xigmatek XIGMATEK 1283), daj tistih 10€ več in lahko obdržiš hladilnik še dolgo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Navitega compa nimam in ga tudi nimam namena navijati tako, da mi je pravzaprav vseeno kolko bo temperatura, samo da bo v mejah normale. In pa ne vem, če bi tako veliko "mrcino" spravo not.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: koksi ()
axee ::
Xigmatek XIGMATEK 1283 boš ziher, mugen bo kr velik, poglej si še Ozc Vendetta, Scythe Katana 3 in podobne, ki imajo 92mm ventilator.
Blinder ::
Koksi, čuden si.
Če nimaš navit cpu, ti ga že box cooler dovolj dobro hladi. Ne rabiš dat 30€ za hladilnik + 20€ za neko nategunsko uiber pasto. Tudi brez paste hladi dovolj dobro. Moji t-bredi z 80mm površine jedra brez paste se mi niso pregrevali. Jebeš pasto.
Pa imej enablenega asus Q-fan speed.
Če nimaš navit cpu, ti ga že box cooler dovolj dobro hladi. Ne rabiš dat 30€ za hladilnik + 20€ za neko nategunsko uiber pasto. Tudi brez paste hladi dovolj dobro. Moji t-bredi z 80mm površine jedra brez paste se mi niso pregrevali. Jebeš pasto.
Pa imej enablenega asus Q-fan speed.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Glej...saj vem to, ampak če so se mi nogice katere ga držijo na matično potrle tak da ga ne morem nazaj pritrditi. Tak da rabim nekaj novega zato sem tudi povedal, da čist nekaj enostavnega za max 10-20€ pasto pa tak zraven dobiš pri večini ali pa eno navadno za 2€ kupim pa je.
ModriN96 ::
MX2 pasta pride drugač 6,5€ tko btw ;) pa vzam si xigmatek pa bo z vrhom dost;)
ne zapravli cajta tuki pa pjet nabavt ;)
ne zapravli cajta tuki pa pjet nabavt ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gretje grafične in glasen CPU? Prosim pomoč.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4562 (3705) | Vajzi |
» | Mugen 2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1819 (1531) | axee |
» | E4300 overclock abit IP-95...Oddelek: Navijanje | 2707 (2226) | Blinder |
» | Kateri CPU hladilnik bi se prilegal na tole matično?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1487 (253) | -ninja-91- |