Forum » Programska oprema » Več WAV datotek v eno MP3
Več WAV datotek v eno MP3
zzitop ::
Pozdravljeni!
Sem že iskal po forumih, pa ne najdem odgovora na svoje vprašanje:
S katerim programom bi lahko pretvoril več WAV datotek v en skupen MP3, s tem, da bi vmes med posnetki vgradil še 5 sekundne pavze(tišine)?
Torej, kako bi lahko to izvedel?
Hvala za pomoč, LP
Sem že iskal po forumih, pa ne najdem odgovora na svoje vprašanje:
S katerim programom bi lahko pretvoril več WAV datotek v en skupen MP3, s tem, da bi vmes med posnetki vgradil še 5 sekundne pavze(tišine)?
Torej, kako bi lahko to izvedel?
Hvala za pomoč, LP
joze67 ::
Lame varianta: vzameš (free) program za peko, ala CDburnerXP, narediš AudioCD track at once (da ni presledkov) in zapečeš ISO image. Potem ga zripaš.
Prednost: zna vsak srednješolec
Prednost: zna vsak srednješolec
Joze67, samo na ta način najbrž ne bi dosegel 5 sekundnih pavz med posnetki, a ne? Je kaka varjanta, da bi?
LP
LP
dfajt ::
Baje se da z enostavnim trikom v DOS oknu:
copy /b file1.mp3 + file2.mp3 + file3.mp3 end_result.mp3
Če želiš med posnetki še 5 sekund tišine, narediš en prazen mp3 dolg 5 sekund in ga vkljušiš za vsakim:
copy /b file1.mp3 + pavza.mp3 + file2.mp3 + pavza.mp3 + file3.mp3 end_result.mp3
Edit: popravil sintakso. Preverjeno deluje.
copy /b file1.mp3 + file2.mp3 + file3.mp3 end_result.mp3
Če želiš med posnetki še 5 sekund tišine, narediš en prazen mp3 dolg 5 sekund in ga vkljušiš za vsakim:
copy /b file1.mp3 + pavza.mp3 + file2.mp3 + pavza.mp3 + file3.mp3 end_result.mp3
Edit: popravil sintakso. Preverjeno deluje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dfajt ()
joze67 ::
@zzitop,
ja to je k po diagonali berem. Mislil sem, da se prav pavzam hoče ognit my bad
(saj bi predlagal, naj se "posname" - s sound recorderjem, če je še del Winsows - 5 s tišine pa vkomponira na kompilacijo, pa je že lepši in enostavejši odgovor)
ja to je k po diagonali berem. Mislil sem, da se prav pavzam hoče ognit my bad
(saj bi predlagal, naj se "posname" - s sound recorderjem, če je še del Winsows - 5 s tišine pa vkomponira na kompilacijo, pa je že lepši in enostavejši odgovor)
No, hvala za odgovore. Sem pa našel končno tudi sam en program, ki lepo deluje: Wavelab. Upam, da bo še komu pomagal, ki bo imel podobno potrebo.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MP3 kvaliteta in velikostOddelek: Pomoč in nasveti | 1993 (1668) | b3D_950 |
» | Rezanje skladb?Oddelek: Programska oprema | 3867 (3563) | bostjanv |
» | kako posnamem več avdio komadov brez presledkaOddelek: Zvok in slika | 2022 (1869) | TylerDurden |
» | Winapm3 Playlist na CD v mp3 formatuOddelek: Zvok in slika | 1143 (1018) | CaqKa |
» | Razdeliti MP3 na deleOddelek: Zvok in slika | 1335 (1148) | _Mortal_ |