Forum » Mobilne tehnologije » Windows mobile wireless dostop
Windows mobile wireless dostop
dunda ::
Takole - pri dlančnikih sem bolj ubogi ...
Imam HTC Tytn II in nastavljen dostop do spleta preko Mobitela.
Sedaj pa pridem v okolje, kjer je zagotovljen wireless, se (po potrebi) prijavim in kaže, da je connected. OK.
Če sedaj želim uporabiti IE in začeti brskati, se mi zadeva priključi preko Mobitela. Jasno mi je tudi, da je to zato, ker v Connections piše "Programs that automatically connecto to the internet should use ..." in je tukaj izbran Mobitelov dostop. Pač za vsakdanjo rabo.
Ampak kako sedaj, ko sem v Wireless omrežju, to zaobiti?
Imam HTC Tytn II in nastavljen dostop do spleta preko Mobitela.
Sedaj pa pridem v okolje, kjer je zagotovljen wireless, se (po potrebi) prijavim in kaže, da je connected. OK.
Če sedaj želim uporabiti IE in začeti brskati, se mi zadeva priključi preko Mobitela. Jasno mi je tudi, da je to zato, ker v Connections piše "Programs that automatically connecto to the internet should use ..." in je tukaj izbran Mobitelov dostop. Pač za vsakdanjo rabo.
Ampak kako sedaj, ko sem v Wireless omrežju, to zaobiti?
https://www.kacnje.eu
dunda ::
Poskusil sem še enkrat, sedaj pa gre. Pojma nimam zakaj prej ni delovalo. Pričakoval sem, da če si na wirelessu, potem ima ta prednost pri prenosu podatkov. In očitno (sedaj) je tako.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vzpostavitev strežnika (ubuntu)Oddelek: Omrežja in internet | 6954 (6155) | s6c-gEL |
» | Prikaz IP številk na forumuOddelek: Pomoč in nasveti | 1566 (1312) | Cowboy6 |
» | Mobitel instant internetOddelek: Omrežja in internet | 3437 (2616) | 49106 |
» | [php] Kateri sistem za spletna plačilaOddelek: Izdelava spletišč | 2707 (2239) | Tody |
» | branje mms v tujini - strosek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1325 (1205) | boula |