Forum » Programska oprema » program ze snemanje iger
program ze snemanje iger
WhiteClaw47 ::
a mogoče kdo ve kak program da bi lahko med igranjem posnel igro? mam xfire pa na njem snemam, samo da mi med igranjem GTA4 začne malo štekati, pa tudi v "filmu" se vidi kak šteka. ve kdo kak program da bi lahko snemal kot na xfire sam da mi ne bi začelo štekati? ali bi mi v vsakem primeru štekalo, ni važni kateri program je?
bluefish ::
FRAPS
Štekanje pa je odvisno od same konfiguracije sistema. Če računalnik že tako švica pri igranju, potem je jasno, da se posnetki zatikajo. Snemaj direktno v neko nestisneno obliko in šele nato z nekim drugim programom naredi kompresijo.
Štekanje pa je odvisno od same konfiguracije sistema. Če računalnik že tako švica pri igranju, potem je jasno, da se posnetki zatikajo. Snemaj direktno v neko nestisneno obliko in šele nato z nekim drugim programom naredi kompresijo.
med igranjem mi dela čisto normalno in glatko, sam ko vklopim snemanje mi šteka. a ni Fraps samo da vidiš kak ti igra lavfa med igranjem? no bom probal Game Cam, hvala
sam probaval fraps, sam me zamina kaka je razlika če plačaš ali pa če daš free download?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za snemanje igreOddelek: Igre | 1206 (1085) | GeForce |
» | ProgramOddelek: Igre | 889 (734) | VARD1x |
» | Cod 2 problemOddelek: Igre | 2581 (1808) | __Devil__ |
» | snemanje ingame videaOddelek: Zvok in slika | 732 (697) | legice |
» | Testiranje iger za FPSOddelek: Igre | 1554 (1294) | Domini |