Forum » Omrežja in internet » Gmail napaka
Gmail napaka
matichy ::
zee ::
Verjetno pises odgovor na sporocilo, ki si ga pobrisal oz. vrgel v Smeti. Se pravi, moras to izvirno sporocilo premakniti nazaj v Prejeto.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Ja jst morm moje poslano sporočilo premakniti v Prejeto.
Samo če gmail lahko to naredi sam se mi zdi nesmiselno da bi to delal jaz
Samo če gmail lahko to naredi sam se mi zdi nesmiselno da bi to delal jaz
zee ::
Ne samo tvoje poslano sporocilo, ampak tudi izvirnik, na katerega si odgovorjal moras premakniti v mapo Inbox.
zee
Očitno niste razumeli mojega problem!
Ko jaz napišem sporočilo mi le tega vrže v Smetnjak jaz pa bi rad da ga vrže v Poslano
Kako narediti to?!
Ko jaz napišem sporočilo mi le tega vrže v Smetnjak jaz pa bi rad da ga vrže v Poslano
Kako narediti to?!
V-i-p ::
Pa napišeš to čisto novo, sveže sporočilo? Ali daš replay na kakšno staro?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Email, kje se hranijo kopije,ali se lahko preuredi vsebino emailaOddelek: Pomoč in nasveti | 4824 (4157) | Besna Glista |
» | nokia sporočila - moje mapeOddelek: Mobilne tehnologije | 762 (638) | js osebno |
» | Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7698 (5143) | nikec88 |
» | Gmail by Google : niti za amaterje !Oddelek: Omrežja in internet | 3726 (2651) | r5r |
» | Anti-spam program, ki filtrira glede na besede in da SPAM v posebno mapoOddelek: Programska oprema | 1681 (1432) | darkolord |