Forum » Omrežja in internet » T-2, SiOL in modemi
T-2, SiOL in modemi
schnobel ::
LP!
Imam t-2-jev internet in njihov modem SMART COM (SV2M104). Doma imam še Siolov modem ISKRA TEL (Sinope 568+, ki ima že vgrajeno wireless anteno in sem ga lahko uporabljal(ko sem imel še siolov paket) kot router). Zanima me sledeče: ali se kakorkoli da priklopiti siolov modem na t-2-jevega, da bi z njim oddajal wireless signal t-2jevega paketa, in bi ta wireless potem računalnik sprejel.
Že vnaprej najlepša hvala za informacije!
Imam t-2-jev internet in njihov modem SMART COM (SV2M104). Doma imam še Siolov modem ISKRA TEL (Sinope 568+, ki ima že vgrajeno wireless anteno in sem ga lahko uporabljal(ko sem imel še siolov paket) kot router). Zanima me sledeče: ali se kakorkoli da priklopiti siolov modem na t-2-jevega, da bi z njim oddajal wireless signal t-2jevega paketa, in bi ta wireless potem računalnik sprejel.
Že vnaprej najlepša hvala za informacije!
jan01 ::
Priklopneš t2jev modem s siolovim "data" portom(na siolovem nastavi da so vsi porti data(video na rabiš)
na t-2jevem modemu mam priključek "console", ki pa zgleda tak kot telefonski kabel oz. internetni. Na Siolovem modemu pa mam priklček "FXO" ki ša je podoben telefonskemu le da ima pri straneh še malo več kotov.
ZGI ::
Kabel vštekaš na obeh v eno izmed prostih LAN portov (piše spodaj LAN1, LAN2,...)
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.
sem že probal, vendar se mi poveže preko wirelessa in po recimo 4 minutah vrže ven, in se potem ne konekta več. treba s5 ugasnit in pržgat oba2 mdoema in ponovit vajo..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razbremenitev preobremenjenega modema z dodatnim routerjemOddelek: Omrežja in internet | 3439 (3220) | vmalhar |
» | Povezava laptopa in desktopa v isto omrežje, sharanje folderjevOddelek: Omrežja in internet | 604 (538) | Tac20 |
» | Jutri svetovni dan IPv6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17580 (14576) | Spock83 |
» | Sredi Ljubljane ni mogoče do interneta prek bakra (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14294 (11657) | x.sci |
» | PROBLEM,samo 2.priključka iz modema za internetOddelek: Omrežja in internet | 1606 (1505) | toxius |