Forum » Programska oprema » Particiranje s Fdisk-om
Particiranje s Fdisk-om
para! ::
Pozdravljeni,
na prenosniku imam eno samo particijo (C:). Kapaciteta diska je 20GB, rab pa bi imel dve particiji. Tu nastopi problem, saj nimam nobenega programa, razen fdisk, ki pa je tako ali tako del DOSa. Mi lahko kdo pove kako z dotičnim programom narediti novo particijo?
Hvala
Lp,
Jazz
na prenosniku imam eno samo particijo (C:). Kapaciteta diska je 20GB, rab pa bi imel dve particiji. Tu nastopi problem, saj nimam nobenega programa, razen fdisk, ki pa je tako ali tako del DOSa. Mi lahko kdo pove kako z dotičnim programom narediti novo particijo?
Hvala
Lp,
Jazz
Death before dishonor!
ABX ::
Pa sej imaš samo 4 opcije. Bi porabil manj časa če bi probal, kot pa da sprašuješ tukaj.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
DavidJ ::
Dwnloadaj si partition magic.
Potem je easy. Nobenih podatkov ne zgubis, pa dosti stabiln je, tko da je dosti manj moznosti, da bodo sli podatki rakom zvizgat.
Potem je easy. Nobenih podatkov ne zgubis, pa dosti stabiln je, tko da je dosti manj moznosti, da bodo sli podatki rakom zvizgat.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Justy ::
Sokrates, kako ti z fdisk-om (v dosu) razdelis disk, ki ima eno samo particijo in ob tem ne izgubis podatkov?
Za to varjanto se nism slisal, me pa zanima, ce lahko bol tocno poves kako...?
Za to varjanto se nism slisal, me pa zanima, ce lahko bol tocno poves kako...?
ToniT ::
Edina varianta, ki jo jaz poznam pri uporabi fdiska, je arhiviranje podatkov in potem zopet restavracija (npr. z Norton Ghost)
Mogoče bomo zvedeli kaj novega!
Mogoče bomo zvedeli kaj novega!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sprememba logične particije v primarnoOddelek: Strojna oprema | 2648 (2309) | BlaY0 |
» | Error Loading Operating System - WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1467 (1414) | GaS |
» | Kako varno odstraniti LINUX ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1823 (1615) | footprint |
» | DISK NE GRE NOTEROddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (932) | TheHijacker |
» | Formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1282) | Yohan del Sud |