Forum » Izdelava spletišč » pomoč pri javascript kodi
pomoč pri javascript kodi
QuaBules ::
Pozdravljeni!
Rad bi, da mi nekdo sestavi javascript kodo po meri, ker je sam še ne znam
Torej, predstavljajte si tako strukturo map:
index strani stran.si
|--index.html
|--mapa
|--|--111
|--|--222
|--|--333 (mape, v vsaki je index.html)
No, v prvem index.html bi rad tako kodo, ta ko v okvirček vpišem ime ene od map (111, 222, 333), me samodejno vrže na njen index.html
Imam kodo
ki bi jo rad združil z prompt box (da bi v pojavno okno vpisal besedilo, ki bi ga drugače vpisal v obrazec).
Če to ni mogoče, mi povejte, kako potrditi obrazec s tipko 'enter' (to mi namreč ne prime).
Hvala.
Rad bi, da mi nekdo sestavi javascript kodo po meri, ker je sam še ne znam
Torej, predstavljajte si tako strukturo map:
index strani stran.si
|--index.html
|--mapa
|--|--111
|--|--222
|--|--333 (mape, v vsaki je index.html)
No, v prvem index.html bi rad tako kodo, ta ko v okvirček vpišem ime ene od map (111, 222, 333), me samodejno vrže na njen index.html
Imam kodo
<script LANGUAGE="JavaScript"> function whatURL() { window.location= "http://stran.si/mapa/" + document.form1.ime.value; } </SCRIPT> <FORM name="form1"> <input type=text name="ime"> <input type=button onClick="whatURL()" value="Potrdi"> </FORM>
ki bi jo rad združil z prompt box (da bi v pojavno okno vpisal besedilo, ki bi ga drugače vpisal v obrazec).
Če to ni mogoče, mi povejte, kako potrditi obrazec s tipko 'enter' (to mi namreč ne prime).
Hvala.
The Force will be with you.... Always....
root987 ::
Lahko vprašam zakaj hočeš, da vpišeš ime mape namesto da bi preprosto dodal link do podstrani?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
SeTAr ::
<form onSubmit="window.location='http://www.google.com/search?q='+document.getElementById('location').value;return false;"> <input type="text" id="location" /> </form>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SeTAr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Django template language - trikOddelek: Programiranje | 1244 (1057) | dasf |
» | HTML in SQL pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7616 (6494) | def0r |
» | Spletno gostovanjeOddelek: Omrežja in internet | 2122 (1797) | neoserv |
» | PHP5 ne dela!Oddelek: Omrežja in internet | 2356 (1871) | fizikalac |
» | html in slikceOddelek: Izdelava spletišč | 1036 (951) | svejk |