Forum » Pomoč in nasveti » TV na računalniku
TV na računalniku
Skero ::
LP
Na računalniku bi si rad omogočil predvajanje TV programov (najbolj osnovni bi bli že v redu: A kanal, pop tv, slo 1, slo 2...).
Zanima me kaj priporočate, kaj je najbolj cenovno ugodno in kaj vse bi moral kupiti ker sem v teh stvareh popoln noob
Poleg tega me zanima ali je možno da bi predvajal TV programe samo z grafično kartico Sapphire ATI Radeon HD 4870 in kakšno anteno??
najlepša hvala za odgovore
Skero
Na računalniku bi si rad omogočil predvajanje TV programov (najbolj osnovni bi bli že v redu: A kanal, pop tv, slo 1, slo 2...).
Zanima me kaj priporočate, kaj je najbolj cenovno ugodno in kaj vse bi moral kupiti ker sem v teh stvareh popoln noob
Poleg tega me zanima ali je možno da bi predvajal TV programe samo z grafično kartico Sapphire ATI Radeon HD 4870 in kakšno anteno??
najlepša hvala za odgovore
Skero
Okapi ::
Večino domačih oddaj pa lahko v čisto spodobni kakovosti gledaš tudi kar po internetu, v živo ali posnetke. Najdeš jih na spletnih straneh od televizij.
O.
O.
Skero ::
hvala huek111, zanima me a je to vse kar rabiš? al rabiš bit še naročen na karkoli??
poleg tega me zanima če maš kakšne izkušnje katera je še najboljša izbira??
poleg tega me zanima če maš kakšne izkušnje katera je še najboljša izbira??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sagem IAD 81 HD Siol -> AmisOddelek: Omrežja in internet | 8185 (926) | mitfif |
» | Samsung vs LG (TV)Oddelek: Zvok in slika | 4504 (3641) | zegler |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26073 (22641) | icek |
» | Kateri CRT televizot?Oddelek: Kaj kupiti | 2218 (1919) | billy |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8587 (5559) | Pyr0Beast |