» »

USB ne dela

USB ne dela

veliki_bos ::

Pozdravljeni!

Imam majhen problem. Pred kratkim sem si kupil Kingstonov DataTraveler 100. Tu je link: http://www.kingston.com/flash/dt100.asp...
Problem je v tem, da z nekaterimi računalniki nanj ne morem shranjevati stvari ali jih zbrisati. Primer: če želim nanj kaj skopirati napiše: Datoteke ni mogoče kopirati. Disk je zaščiten pred pisanjem. Odstranite zaščito ali uporabite drug disk. Poskušal sem ga formatirati pa ne gre. Baje naj bi imel neko funkcijo travaler safe al nekej takega. Zanima me ali mi manjkajo gonilniki ali kaj?????????
LP,
Tom

ModriN96 ::

za ta kluček ne rabš nobenih posebnih drajverjev niti programčka... očitno je s klučkom samim neki narobe, ker sm meu istiga in je delu bp...formateru sm ga kadar sm hotu, kopiru kar hotu.....

veliki_bos ::

za ta kluček ne rabš nobenih posebnih drajverjev niti programčka... očitno je s klučkom samim neki narobe, ker sm meu istiga in je delu bp...formateru sm ga kadar sm hotu, kopiru kar hotu.....

Sem ga že nesel v Merkur pa so rekli, da z njim ni nič narobe.

ModriN96 ::

če si vidu da so ti ga pred tabo vtaknl u en usb vtič in si res vidu da dela... pol dela...

če so ti pa sam rekl zato da so te skenslal po najlažjem postopku in ga pred tabo niso sprobal, pejt pa lepo nazaj pa zahtevi da ga pred tabo sprobajo.

in k bo vidu da ne dela ti ga bo mogu zamenat, ker mu tko zakon nagovarja. če ti ga pa ne zamena pa pokličeš inšepkcijo in greš z enmu agnetom tja in ti ga bojo zamenal ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB boot starejši pc

Oddelek: Pomoč in nasveti
8728 (566) Riff
»

Windows 7 64bit

Oddelek: Pomoč in nasveti
322824 (2056) Duhec
»