Forum » Mobilne tehnologije » nokia N79 - koledar
nokia N79 - koledar
abnormalen ::
Živjo!
Mene zanima če je kdo mojster koledarja pri tej nokii. namreč nekako mi ne uspe nastaviti opomnika, da bi se ponavljal samo ob določenih dnevih, npr. vsak ponedeljek, sredo in soboto. Pri nokii 6300 sem imel res multifunkcijski koledar, tukaj pa ne vem če je to možno. Tudi v integriranem helpu, ki ga ta nokia ima, ne najdem te nastavitve. Ima kdo izkušnje s to nokio?
Hvala in lp,
Simon
Mene zanima če je kdo mojster koledarja pri tej nokii. namreč nekako mi ne uspe nastaviti opomnika, da bi se ponavljal samo ob določenih dnevih, npr. vsak ponedeljek, sredo in soboto. Pri nokii 6300 sem imel res multifunkcijski koledar, tukaj pa ne vem če je to možno. Tudi v integriranem helpu, ki ga ta nokia ima, ne najdem te nastavitve. Ima kdo izkušnje s to nokio?
Hvala in lp,
Simon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov mobilni telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 1543 (1352) | RejZoR |
» | Android konec leta prehitel SymbianOddelek: Novice / Android | 11149 (9914) | BigWhale |
» | Enostaven GSM telefon (low-cost)Oddelek: Kaj kupiti | 1431 (1237) | krneki0001 |
» | telefon z dobro kamero in koledarjemOddelek: Mobilne tehnologije | 1327 (1142) | CaqKa |
» | Kateri telefon za okoli 20k sitOddelek: Mobilne tehnologije | 2271 (1674) | kajzer |