Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica ne uboga
tipkovnica ne uboga
drzni86 ::
zdravo.
Mamo en čudn problem... vedno ko na tipkovnici pritisnem tipko "R" se mi odpre okno za zagon (run), ko pritisnem "F" okno za iskanje(find).... a je vklopljen kakšen takšen "način" delovanja? Kje bi to sklopu?
Aja uporabljam windows xp.
Mamo en čudn problem... vedno ko na tipkovnici pritisnem tipko "R" se mi odpre okno za zagon (run), ko pritisnem "F" okno za iskanje(find).... a je vklopljen kakšen takšen "način" delovanja? Kje bi to sklopu?
Aja uporabljam windows xp.
drzni86 ::
ne ni ker sem probal z drugo tipkovnico...
A obstaja kakšna kombinacija tipk ali nastavitev, ki bi povzročila da bi bla windows tipka vedno vklopljena?
A obstaja kakšna kombinacija tipk ali nastavitev, ki bi povzročila da bi bla windows tipka vedno vklopljena?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: drzni86 ()
duff ::
to imaš na visti? meni se na visti pojavi včasih enak problem. Opazil sem, da takrat ko sem na RDP povezan kam. Rešitve nisem našel, le "workaround" -> logoff -> logon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maksimiziranje brez maksimiziranjaOddelek: Operacijski sistemi | 2569 (2199) | CyberPunk |
» | Windows BlueOddelek: Operacijski sistemi | 3816 (2721) | axee |
» | Remote Desktop - tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1435 (1262) | MrStein |
» | XP->Vista izboljšave in popravki (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6485 (3396) | MrStein |
» | Nova anketa: je MS Vista že nameščena a vašem primarnem računalniku? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8750 (6348) | Roadkill |