Forum » Loža » pozdravi s ..
pozdravi s ..
OmegaBlue ::
Ni glih eksotično ampak no Pozdravi s Korčule
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
msmiha ::
To je eksotično ko je bogu za hrbtom. Pozdrvi iz Suska.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Boeing ::
msmiha: Susak.... UAAAA
Pozdravi Kapetana
Pozdravi Kapetana
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
krucymucy ::
Evo vam lep pozdrav iz luknje (kotline) pod snežnikom - zakaj eksotično? Zato ker je v tej dolini iz vseh strani zaprto in 35˙C ...
DrSergioDJ ::
Pozdrav iz Lj
sej vem, ni eksoticno, ma pocakte se ene 10 dni, pa bo morda iz tujine
sej vem, ni eksoticno, ma pocakte se ene 10 dni, pa bo morda iz tujine
...
perci ::
včeraj prišel nazaj iz CRO, z avti smo šli najprej na KRK, potem pa via Makarska in potem še za par dni v Vodice; doma je vseeno najlepše - računalo ;)
CaqKa ::
jaz sem bil od 1.7. pa do 17.7 na havajih.. zal sem forum obiskal samo nisem odtikpal nič... itak nebi nobem verjel. bom pa pokazal slikce če bote pridni
darh ::
sej bi IP pogledal če je pravi ;) ti kr slikce inkludi ASAP ! ;)
Excuses are useless! Results are priceless!
morem porihtat slikce na arnesu.. niso take da bi jih vsi lahko gledali :).. pol pa bom nalimo
OmegaBlue ::
a ti si tud u vela luki, a ke zahajaš u gostilono BATA jest sm biu redn gost 3 tedne.(točen pir )
Ajdee
Ajdee
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
MadMicka ::
Pozdrav iz Londona. Tuki sm u enem strasnem Internet cafetu... pomoje majo vec sto dostopov do neta..
Mercier ::
..::OmegaBlue::..Jaz sem tu že nekako domačin, tak da po tamalem mam že razne hvalevredne inštitucije v male prstu.
a ti si tud u vela luki, a ke zahajaš u gostilono BATA jest sm biu redn gost 3 tedne.
Glede Bate, si videl tam lokalno božanstvo? Včeraj sem bil vsaj eno uro predolgo, so dekleta morala gledat.
ABX ::
Je bil kdo 9.Avg na Hvaru?
Za ostale: bil je tak naliv da se je folk kopal po ulicah.
Za ostale: bil je tak naliv da se je folk kopal po ulicah.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
TESKAn ::
Najprej pozdrav z Hrvaške, kjer smo pet dni tolk lenarli, da bi teško še bol.
Potem pa še iz Bovca z raftanja. Heh, nič ni kot skok v Sočo, da se uredu zbudiš.
Potem pa še iz Bovca z raftanja. Heh, nič ni kot skok v Sočo, da se uredu zbudiš.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Area_51 ::
Lep pozdarav iz kopalnice, trenutno sedim na školjki.---ne Samo pozdrav iz nikoder.
LP
LP
Area 51
Tomi ::
Jaz pa jih bo jutro lahko poslal s Pavličevega sedla (nad Solčavo), ker grem s kolesom do Schengene in naprej ( ok, par km, samo šel bom).
metrodusa.blogspot.com
slon ::
lep pozdrav enako iz krete :) .nažalost sem že nazaj. pravjo da je en mesec dolg pa ni.
grkinje so lepa dekleta vredno ogleda kajti tm k sem bil ni možen kontakt z njimi(vedno majo enga policaja zraven)
pa vpršanje za ZAVO-ta kje točno na kreti je bil.
Jaz sem bil blizu Xania (namfi)
grkinje so lepa dekleta vredno ogleda kajti tm k sem bil ni možen kontakt z njimi(vedno majo enga policaja zraven)
pa vpršanje za ZAVO-ta kje točno na kreti je bil.
Jaz sem bil blizu Xania (namfi)
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
No, pa mi je uspelo. Torej retrospektivno pošiljam lepe pozdrave iz EU, kamor mi je uspelo priti s kolesom
metrodusa.blogspot.com
R0K ::
ABX : jest sm biu na Hvaru tist cajt. Do 10..
Lih smo pakiral, k se je tist ulil. Sam je blo pr nam (mesto Jelsa) ful dobr. K se je fejst bliskal, grmel pa nič. Čist kontra, k v sloveniji :>
Aja, a je pr vam tut kej elektrike zmanjkal? :>
Lih smo pakiral, k se je tist ulil. Sam je blo pr nam (mesto Jelsa) ful dobr. K se je fejst bliskal, grmel pa nič. Čist kontra, k v sloveniji :>
Aja, a je pr vam tut kej elektrike zmanjkal? :>
Pavličevo sedlo je mejni prehod z Avstrijo.
Da sem s kolesom prišel v EU, je mišljeno bolj figurativno.
Da sem s kolesom prišel v EU, je mišljeno bolj figurativno.
metrodusa.blogspot.com
Elemen_T ::
wo prasci.
Jelsa, hvar.
Nam je vse propadlo.
Nema pasuša, nema i dodatnega dokumenta.
Čakat 18 dni in dočakar začetek septembra...in it....
se učit
Jelsa, hvar.
Nam je vse propadlo.
Nema pasuša, nema i dodatnega dokumenta.
Čakat 18 dni in dočakar začetek septembra...in it....
se učit
jah tomi :) sej sem vedel kak je blo približno mišljeno.. sem miso če si slučajno tudi do nemčije prepicikliro :)
ABX ::
Rok jaz sem bil tisto noč v mestu Hvar in je bilo noro. Smo plesali v nekem bariču bosi ker je bila vse povsod voda :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
sketch ::
Pozdravi po preživetih počitnicah na Hvaru in v Puli ter enomesečni abstinenci od mobitela in interneta. Je pasalo ^_^
lp
s.
lp
s.
Adapt and overcome.
Sergio ::
pozdravi iz Dubrovnika, nato pozdravi iz Tuzi, Črna Gora. Sicer sem pa že doma.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
gorjanc ::
lepe pozdrave iz zdruzenih drzav amerike . zvezne drzave massechussats ( mislim da se tako crkuje ) iz enega majhnega usranega mesteca Pittsfield sicer pa jutri letim v London kjer ustanem do nedelje pol pa po 2 mesecih in 15 dneh konco domov. Ljubo doma kdor ga ima
ej daj povej jim da so v ameriki ful za v kurac pičke.. če meni noben ne verjame... jaz sem tui bil celi srečn ko sem spet bil na avionu za evropo :)
gorjanc ::
Ja zenske so res bl u kurcu sam je pa dobr pogledat ksno crnko alpa spanko lepo je pa res ogromno deblih zensk in moskih . Sicer sem pa zejle v Londonu jeeeeeeeeeeeeeee se mal pa bom doma ja bo kr drzal da sm bil vesel k sm se usedu na avion za evropo . Zejle je pa treeeeeba se mal po londnou pogledat kaksno je stanje z zenskami. Aja kr se new yorka tice sploh Manaten ce gledas filme je vse bol ali manj res ok fajn se mejte bye
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bon ReposOddelek: Loža | 3069 (2773) | Zeberdee |
» | 2330 (1904) | Kami | |
» | KretaOddelek: Loža | 6871 (6034) | CaqKa |
» | En lep pozdrav vsem skupi iz MalteOddelek: Loža | 1943 (1418) | Jebiveter |
» | :) iz VietnamaOddelek: Loža | 1735 (1013) | Matty |