Forum » Konzole » ixtreme 1.6 firmware
ixtreme 1.6 firmware
piandura ::
lp
nvem, najbrš je to dost n00bovsko vprašanje ampak zanima me tole: xbox 360 ma modan a žal tudi banan iz lajva in nekaj časa ga nisem igral. ravnokar sem si pa vrgel eno novejšo šilo:bionic commando in ko ga poskušam zagnati v xboxu mi pokaže dvd kot film in se ustavi pri xbox logotu. rekli so mi da je to ker nimam updejtanga firmwara. imam ga mislim da na 1.5, rabil bi pa 1,51 ali pa 1.6. zanima pa me kako se to naredi, a se mi bolj splača nest komu ga updejtat al sam doma to narest? prebral sem o jungle flasherju in se ne zdi tok težko samo a rabm še tisto dodatno opremo kot so adapterji, chipseti itd?
hvala
nvem, najbrš je to dost n00bovsko vprašanje ampak zanima me tole: xbox 360 ma modan a žal tudi banan iz lajva in nekaj časa ga nisem igral. ravnokar sem si pa vrgel eno novejšo šilo:bionic commando in ko ga poskušam zagnati v xboxu mi pokaže dvd kot film in se ustavi pri xbox logotu. rekli so mi da je to ker nimam updejtanga firmwara. imam ga mislim da na 1.5, rabil bi pa 1,51 ali pa 1.6. zanima pa me kako se to naredi, a se mi bolj splača nest komu ga updejtat al sam doma to narest? prebral sem o jungle flasherju in se ne zdi tok težko samo a rabm še tisto dodatno opremo kot so adapterji, chipseti itd?
hvala
AapocalypseE ::
Rabiš 1.51 ali 1.6. Lahko narediš sam, če se malo znajdeš, drugače pa nesi nekomu, ki se ukvarja s tem.
Ne piši tega po slo-techu, ker se ne sme govorit o piratstvu, ipd...
Ne piši tega po slo-techu, ker se ne sme govorit o piratstvu, ipd...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call od Duty 1 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 12527 (8295) | petrus |
» | battlefield 2142 1.51 patchOddelek: Igre | 541 (439) | zidzid |
⊘ | xbox360 odklep-iXtreme 1.7 sploh obstaja?Oddelek: Konzole | 2547 (2062) | Mavrik |
» | navijanje moje mašine!Oddelek: Navijanje | 1622 (1117) | Vuli |
» | Težava pri inštalaciji Realplayer-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 912 (848) | Slovencelj |