Forum » Programska oprema » Word težava z pisanjem nujno! pojedel mi je črke
Word težava z pisanjem nujno! pojedel mi je črke
octavia ::
Pozdrav,
Delam seminarsko v wordu in sem naletel na težavo, in sicer:
Imam nek sestavek besedila in ko kliknem nekam v sredino, in začnem pisat (ker bi pač rad dodal nekaj vmes v ta sestavek) mi začne "jest" besedilo, ki sledi! Kot bi imel limit recimo 200 črk, in ko začneš pisat v sredino sestavka, pač začne jest črke, ki sledijo temu sestavku?! Prosim pomagajte. Verjetno sem sam pritisnil kakšno kombinacijo na tipkovnico, ker je ful bedna za moje prste in mi le ti čudno letijo :d
Hvala, lp
Delam seminarsko v wordu in sem naletel na težavo, in sicer:
Imam nek sestavek besedila in ko kliknem nekam v sredino, in začnem pisat (ker bi pač rad dodal nekaj vmes v ta sestavek) mi začne "jest" besedilo, ki sledi! Kot bi imel limit recimo 200 črk, in ko začneš pisat v sredino sestavka, pač začne jest črke, ki sledijo temu sestavku?! Prosim pomagajte. Verjetno sem sam pritisnil kakšno kombinacijo na tipkovnico, ker je ful bedna za moje prste in mi le ti čudno letijo :d
Hvala, lp
- polepsal: Gandalfar ()
octavia ::
Najlepša hvala za hiter in učinkovit odgovor :)A še mogoče veš, kaj sem pritisnil da mi je začelo to delat ?
Hvala, LP
Hvala, LP
OmegaBlue ::
Pritisnil si insert ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Problem s punco, page 1Oddelek: Loža | 1387 (1050) | zee |
» | izbira xp in linux težaveOddelek: Operacijski sistemi | 1541 (1174) | bibip |
» | Zaščita XP-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (915) | poweroff |
» | Swat 4Oddelek: Igre | 1321 (1062) | Hux |
» | Red Storm Overclocking!!!!!!!!Oddelek: Navijanje | 1019 (921) | R@C@ |