» »

kombinirani hladilnik

kombinirani hladilnik

frulz ::

Prišel je čas, ko bo treba razmisliti o nakupu novega hladilnika, saj je stari bolj ali manj na koncu, čeprav vsaka čast, je brez težav delal 18 (!) let. Zadeva je bila takrat precej draga, vendar je bilo ves ta čas samo eno popravilo, zato se mi zdi kar smiselno razmisliti ponovno o taki kategoriji. Torej hladilnik mora biti kombiniran, zgoraj hladilni del, spodaj zamrzovalna omara. Zdi se mi tudi smiselno, da ima vsak del svoj kompresor, ker je po moje le na ta način možno dobro regulirati delovanje. Sedanji hladilnik je Gorenje-v in malo lokalpatriotsko, pa tudi glede na izkušnje z drugo tehniko, primarno gledam spet v to smer. Z veseljem bom prisluhnil še kakšnemu mnenju ali priporočilu, saj znesek (brskal po spletu - cca 1000€) navsezadnje sploh ni hec.

kuglvinkl ::

Ravno včeraj sem gledal zase. Nujno poglej na Geizhals.at za cene. To je Price Enginge, majo pa tutu gorenje (skor 100 modelov) in primerjaj cene (maš cene za AT in D). 100% so cenejše. + da ne govorim o izbiri.

link
Your focus determines your reallity

Okapi ::

Gorenje ima najboljši price/performance, če hočeš boljšega (za ne pretirano ceno), pa poglej še Sharp, Panasonic, Samsung in LG (v tem vrstnem redu).

O.

frulz ::

Hvala za hitre sugestije, cene so na geizhals.at res nižje, ampak eno butasto vprašanje - kako robo potem dobiš domov? Moraš sam poskrbeti za prevoz? Prodajalci na svojih spletnih straneh sploh ne predvidevajo dostave izven Avstrije (poštne številke za dostavo samo avstrijske). Opozarjajo tudi na to, da je roba obdavčena za nemški oz. avstrijski trg. Je to problem? Garancija pa najbrž ne bi smela biti problem, sploh če bi izbral Gorenjev aparat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izšel GeForce GTX 460 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
8320640 (17699) Half-Saint
»

Vaše Mnenje - nakup LCD TV

Oddelek: Zvok in slika
376167 (4638) thundercat
»