Forum » Kaj kupiti » Kamera NV-GS15
Kamera NV-GS15
globoko grlo ::
kokr sem sledil temi tukaj na slotechu naj bi bila sploh in oh za ta dnar, tko da kr vzam
paradoxxx ::
Zdej sem najdu eno kamero Panasonic PV-GS35 in me zanima kako bi jo bilo možno dobiti iz tujine. Pa še zanima me mnenje o tej kameri.
Majo jo pa na amazon.com, netonnet.de,....
http://www.camcorderinfo.com/content/Pa...
Majo jo pa na amazon.com, netonnet.de,....
http://www.camcorderinfo.com/content/Pa...
iso2000 ::
Glede na to, da PV-GS35 na panasonic.de ni, bi rekel da je ne poznamo z dobrim razlogom... Tudi na geizhals.at je ni. Torej je očitno ni ravno najlažje dobiti v EU? Če pa bi napisal pravi model NV-GS35, bi se morda našel kdo, ki jo pozna... Sicer pa poglej na geizhals.at za primerjavo cen itd. Ponavadi se da naročiti po pošti pa plačaš vnaprej na račun od prodajalca. Moral boš malo pregledat. Cene so pa od 430EU dalje.
LP
LP
iso2000 ::
Sedaj ali je oznaka PV za trge izven EU ali je pa to kakšen nov model, ki v EU šele pride. Vsaj takšna bi bila moja razlaga. Če ima kdo kakšno drugo idejo pa prosim...
LP
LP
Dr_M ::
ce se jest kej spomnim je nekdo na forumu ze pisu, da je GS35 ze zelo star model (ne bom pa trdil da je 100% res)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Phoebus ::
PV-GS je izven US, NV-GS pa EU (in afrika in nekateri). PAL/NTSC zadeve.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Phoebus ()
Caligula ::
NV-GS35 je nov model. GS33 je star model.
35ka ma kar 30 kratni opticni zoom samo ma tudi precej funkcij, ki jih nihce ne rabi.
Splaca se vzeti tistega Panasonica, ki je pac v akciji ampak iz teh novejsih serij-NV-GS 11, 15, 17, 21 ali pa 35.
22,33.. so stari modeli z malo opticnega zooma.
35ka ma kar 30 kratni opticni zoom samo ma tudi precej funkcij, ki jih nihce ne rabi.
Splaca se vzeti tistega Panasonica, ki je pac v akciji ampak iz teh novejsih serij-NV-GS 11, 15, 17, 21 ali pa 35.
22,33.. so stari modeli z malo opticnega zooma.
ethelred ::
Se opravičujem, ker odpiram staro temo, zanima me samo, če ima NV-GS35 video IN ali ne?
Sem tik pred nakupom neke minidv kamere za eno društvo, pa mi je ta padla v oči. Na camcorderinfo.com jo nekako omenjajo kot naslednico NV-GS15 ( LINK).
Sem tik pred nakupom neke minidv kamere za eno društvo, pa mi je ta padla v oči. Na camcorderinfo.com jo nekako omenjajo kot naslednico NV-GS15 ( LINK).
Ima Video IN. In baterija zdrzi dovolj dolgo, da posnames celo kaseto v LP nacinu (90min) tzdi z mocno uporabo LCDja in lucke.
Skratka te kamere so zelo dobre.
Skratka te kamere so zelo dobre.
Se, ceprav se ti verjetno oboje bolj splaca nabavit v tujini. Baterija pa se pri nas dobi brez tezav. Norman, Big Bang,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero kamero predlagate?Oddelek: Kaj kupiti | 2876 (2288) | Calligulla |
» | Katero kamero kupitiOddelek: Kaj kupiti | 5209 (4048) | Gwanaroth |
» | Katero poceni videokamero?Oddelek: Kaj kupiti | 1829 (1731) | aljazh |
» | Katero MINI DV KAMEROOddelek: Kaj kupiti | 2848 (1841) | Mr_Globus |
» | Digitalna kamera za 150.000?Oddelek: Kaj kupiti | 2252 (1879) | Calligula |