Forum » Programiranje » Kateri programski jezik za Windows Mobile
Kateri programski jezik za Windows Mobile
Ma$terM|nd ::
Pozdrav?
Mene pa zanima kako s katerim programskim jezikom bi bilo najlažje začet pisat aplikacije za Windows Mobile. Seveda me poleg tega zanima če je še kaj potrebno met/znat poleg tega programskega jezika? Tako malo za zabavo in zares(šola) se s programiranjem seznanjam če kar en lep čas, in se mi zdi fino če bi si znal kako malenkost napisat tud za mojo preljubo Omnio.
Mene pa zanima kako s katerim programskim jezikom bi bilo najlažje začet pisat aplikacije za Windows Mobile. Seveda me poleg tega zanima če je še kaj potrebno met/znat poleg tega programskega jezika? Tako malo za zabavo in zares(šola) se s programiranjem seznanjam če kar en lep čas, in se mi zdi fino če bi si znal kako malenkost napisat tud za mojo preljubo Omnio.
krneki0001 ::
Pišeš lahko v skoraj vseh jezikih samo kompajlat moraš za winmobile.
Če si študent ali dijak, potem ti predlagam da si snameš iz MSDNAA recimo windows CE 5 SDK in še par drugih cd-jev pa imaš gor kr nekaj stvari za windows mobile.
Če si študent ali dijak, potem ti predlagam da si snameš iz MSDNAA recimo windows CE 5 SDK in še par drugih cd-jev pa imaš gor kr nekaj stvari za windows mobile.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Java MEOddelek: Programiranje | 2961 (2658) | matejdro |
» | programski jezikOddelek: Programiranje | 3697 (3068) | noraguta |
» | Palm Pre naprodajOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5992 (3545) | Byla |
» | Dlančnik + GPSOddelek: Kaj kupiti | 3447 (2953) | krneki0001 |
» | [C, .NET] Windows CEOddelek: Programiranje | 1494 (1342) | noraguta |