Forum » Strojna oprema » Matična plošča Abit KN8 SLI -> PS/2 problem
Matična plošča Abit KN8 SLI -> PS/2 problem
DDevil ::
Zdravo!
Imam problem pri portih ps/2 na matični plošči KN8 SLI. Sam računalnik je bil potreben "čiščenja" in sem to tudi naredil(prah,resetiranje matične,...). Sedaj pa ne vem zakaj miška in tipkovnica ne dobita signala. Kupil sem pretvornik in preklopil staro tipkovnico in miško na usb in dela. Ne vem pa kaj je problem pri ps/2 portih, ker je pred čiščenjem delal vse normaln. Ali se je scrvlo, kar dvomim, ali pa enostavno ne dobi napetosti čez. Kako sploh zdej prevert to, da se znebim te napake.
Prosil bi za pomoč,hvala.
P.S.:če veste za kakšno sletno stran, ki bi mi pomagal,prosim povejte.
Imam problem pri portih ps/2 na matični plošči KN8 SLI. Sam računalnik je bil potreben "čiščenja" in sem to tudi naredil(prah,resetiranje matične,...). Sedaj pa ne vem zakaj miška in tipkovnica ne dobita signala. Kupil sem pretvornik in preklopil staro tipkovnico in miško na usb in dela. Ne vem pa kaj je problem pri ps/2 portih, ker je pred čiščenjem delal vse normaln. Ali se je scrvlo, kar dvomim, ali pa enostavno ne dobi napetosti čez. Kako sploh zdej prevert to, da se znebim te napake.
Prosil bi za pomoč,hvala.
P.S.:če veste za kakšno sletno stran, ki bi mi pomagal,prosim povejte.
- spremenil: DDevil ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB tipkovnica in miška delata samo v BIOS-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1375) | butec |
» | Tipkovnice ne zazna ob boot-anjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (989) | SloBiscuit |
» | Miškin kazalec je "zmrznil" na ekranu, tudi tipkovnica ima problemeOddelek: Pomoč in nasveti | 845 (813) | solatko |
» | ali je možno da je šla matičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 903 (809) | ss1234 |
» | Ojačevalnik signalaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1374 (1277) | Azrael |