Forum » Strojna oprema » Prenosni disk 2.5 pomoč
Prenosni disk 2.5 pomoč
kalcek16 ::
Imam prenosni disk 2.5 250GB, pa ko ga priklopim mi javlja, da bi bilo bolše če bi ga priklopil preko usb 2.0, da bo hitrejše deloval, to mi jav na vsakem računalniku. Disk je 2.0 usb ker mi je včasih deloval normalno, potem pa mi je enkrat z pol metra višine padel na tla, pa mi to piše. kaj bi blo lahko narobe? a se da kako popravit?
BALAST ::
Kot prvo imaš mogoče srečo, da se podatki niso poškodovali, kot drugo se je verjetno zrahljal kak kontakt na vezju in ne prepozna USB 2.0.
Potem preveri z Checkdisk programom, če je disk kakorkoli poškodovan.
Če ima slabe sektorje, se bodo ti množili iz dneva v dan, zaradi fizične poškodbe, če je v garanciji poizkusi reklamirati, če pa ni garancije pa nesi do kakega elektronika da pregleda vse kontakte in mogoče reši tvoje težave.
Potem preveri z Checkdisk programom, če je disk kakorkoli poškodovan.
Če ima slabe sektorje, se bodo ti množili iz dneva v dan, zaradi fizične poškodbe, če je v garanciji poizkusi reklamirati, če pa ni garancije pa nesi do kakega elektronika da pregleda vse kontakte in mogoče reši tvoje težave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | My book USB 3.0 z hitrostjo 2.0Oddelek: Strojna oprema | 1540 (1364) | RobbyRS |
» | Težave s hitrostjo prenosa - WD Elements 500 GbOddelek: Strojna oprema | 1307 (992) | einstein :P |
» | Mybook zunanji trdi diskOddelek: Strojna oprema | 1732 (1452) | solatko |
» | eSata disk od HoferjaOddelek: Strojna oprema | 11517 (7936) | dolenska |
» | Eksterni diskOddelek: Kaj kupiti | 2159 (1400) | ferjan |