Forum » Pomoč in nasveti » Težave pri kuhanju oz. peki!!
Težave pri kuhanju oz. peki!!
Golden eye ::
CD-ROM mam TEAC 40x
Imam plextorja 16x10x40 in mi peče Data podatke in filme vredu. Ko pa hočem posnet audio CD mi pa peče ful bolj počas pa še buffer pada????
Potem sem si pa drug CD-ROM sposodu kr enga je pa pekel tud 16x.
A je potem CD-ROM kriv in kakšne so rešitve problema???
LP
Imam plextorja 16x10x40 in mi peče Data podatke in filme vredu. Ko pa hočem posnet audio CD mi pa peče ful bolj počas pa še buffer pada????
Potem sem si pa drug CD-ROM sposodu kr enga je pa pekel tud 16x.
A je potem CD-ROM kriv in kakšne so rešitve problema???
LP
JA in kje naj jast dobim ta firmware?? Sej sem enga že najdu sam ne dela!!
Please link___
Please link___
gugo ::
Sej sem tega že najdu pa ne dela!!! Neki ful dolg loada potem se pa ustavi pa ni neki čudenga napiše??
Pa še to kje naj pogledam, če je CD-ROM mogoče že preflešan???
Uporabljam Winse XP
Pa še to kje naj pogledam, če je CD-ROM mogoče že preflešan???
Uporabljam Winse XP
rockeye ::
Zanimivo! Kaj je narobe s temi CD-ROMi in pekači. Ful folka ma probleme. Po moje je glavni krivec TEAC! Jaz imam isti problem s TEACom 32x in ACER 12x8x32. Probal sem že vse živo, pa nič ne pomaga. Menjal sem tud kable. Poglej moj post in še od enega, ki ima iste težave in napiši vse podatke o konfiguraciji, katere winse imaš, ker program za peko, ker kabel(90cm ali 50cm). Mogoče bomo skupaj našli težavo.
en podoben problem
moj problem
en podoben problem
moj problem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rockeye ()
Han ::
Ne dela ti zato, ker program ni napisan za Windows XP. Malo si preberi, kako in kaj - vse piše...
Različico firmwara ti izpiše vsak spodoben program za snemanje, obstajajo pa tudi posebna orodja... Google in išči.
Različico firmwara ti izpiše vsak spodoben program za snemanje, obstajajo pa tudi posebna orodja... Google in išči.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TEAC vs LGOddelek: Strojna oprema | 1648 (1265) | jimboo |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5483 (4796) | wilecoyot |
» | TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4740 (3783) | sidney |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5865 (4858) | ender |
» | Kaj je narobe z mojim 40x teacom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1193) | jRk0 |