Forum » Kaj kupiti » tv tuner
tv tuner
stromar ::
Danes grem kupit zato prosim odgovor čimprej. Kaj naj kupim:
WinFast TV 2000 XP PCI TV Tuner z FM radijem z daljinsko kontrolo, Teletext, NOVO ..............18.576,00 SIT
ATI TV Tuner (PAL)...............11.934,00 SIT
kartica TerraTV value (TV tuner)..........14.586,00 SIT
Cene so pač malo višje, ker se mi ne da hodit v ljubljano ali v italijo. Katerga naj uzamem. Kateri je najboljši za svojo ceno. Rabim pa stereo TV. Kaj bi se mogoče dalo naredit zunanji dekoder v stereo??? Dobro bi bilo da ima daljinec, radia ne rabim, ker ga imam 1m oddaljenega od računalnika in ga bom kmalu predelal na krmiljenje preko lpt porta . Pa če je pomembno, moja grafična kartica je nvidia riva tnt2 16mb
Katerega od teh treh naj torej uzamem. Dejte prosim čimprej odgovorit, da grem danes kupit.
WinFast TV 2000 XP PCI TV Tuner z FM radijem z daljinsko kontrolo, Teletext, NOVO ..............18.576,00 SIT
ATI TV Tuner (PAL)...............11.934,00 SIT
kartica TerraTV value (TV tuner)..........14.586,00 SIT
Cene so pač malo višje, ker se mi ne da hodit v ljubljano ali v italijo. Katerga naj uzamem. Kateri je najboljši za svojo ceno. Rabim pa stereo TV. Kaj bi se mogoče dalo naredit zunanji dekoder v stereo??? Dobro bi bilo da ima daljinec, radia ne rabim, ker ga imam 1m oddaljenega od računalnika in ga bom kmalu predelal na krmiljenje preko lpt porta . Pa če je pomembno, moja grafična kartica je nvidia riva tnt2 16mb
Katerega od teh treh naj torej uzamem. Dejte prosim čimprej odgovorit, da grem danes kupit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenje o računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5947 (4923) | Kato |
» | Graficna z TV tunerjemOddelek: Kaj kupiti | 1397 (1114) | Jan987 |
» | katera grafična kartica za max 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5483 (4192) | mtosev |
» | Kvaliteta posnetkov z radiaOddelek: Zvok in slika | 1729 (1500) | tonccy |
» | Kupujem računalnik do 200k+ekranOddelek: Kaj kupiti | 1359 (1092) | PrimozR |