Forum » Kaj kupiti » tv tuner
tv tuner

stromar ::
Danes grem kupit zato prosim odgovor čimprej. Kaj naj kupim:
WinFast TV 2000 XP PCI TV Tuner z FM radijem z daljinsko kontrolo, Teletext, NOVO ..............18.576,00 SIT
ATI TV Tuner (PAL)...............11.934,00 SIT
kartica TerraTV value (TV tuner)..........14.586,00 SIT
Cene so pač malo višje, ker se mi ne da hodit v ljubljano ali v italijo. Katerga naj uzamem. Kateri je najboljši za svojo ceno. Rabim pa stereo TV. Kaj bi se mogoče dalo naredit zunanji dekoder v stereo??? Dobro bi bilo da ima daljinec, radia ne rabim, ker ga imam 1m oddaljenega od računalnika in ga bom kmalu predelal na krmiljenje preko lpt porta
. Pa če je pomembno, moja grafična kartica je nvidia riva tnt2 16mb
Katerega od teh treh naj torej uzamem. Dejte prosim čimprej odgovorit, da grem danes kupit.
WinFast TV 2000 XP PCI TV Tuner z FM radijem z daljinsko kontrolo, Teletext, NOVO ..............18.576,00 SIT
ATI TV Tuner (PAL)...............11.934,00 SIT
kartica TerraTV value (TV tuner)..........14.586,00 SIT
Cene so pač malo višje, ker se mi ne da hodit v ljubljano ali v italijo. Katerga naj uzamem. Kateri je najboljši za svojo ceno. Rabim pa stereo TV. Kaj bi se mogoče dalo naredit zunanji dekoder v stereo??? Dobro bi bilo da ima daljinec, radia ne rabim, ker ga imam 1m oddaljenega od računalnika in ga bom kmalu predelal na krmiljenje preko lpt porta

Katerega od teh treh naj torej uzamem. Dejte prosim čimprej odgovorit, da grem danes kupit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenje o računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6117 (5093) | Kato |
» | Graficna z TV tunerjemOddelek: Kaj kupiti | 1459 (1176) | Jan987 |
» | katera grafična kartica za max 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5640 (4349) | mtosev |
» | Kvaliteta posnetkov z radiaOddelek: Zvok in slika | 1807 (1578) | tonccy |
» | Kupujem računalnik do 200k+ekranOddelek: Kaj kupiti | 1403 (1136) | PrimozR |