» »

so-doo.si

so-doo.si

mulc12345 ::

Ima kdo izkušnje z omenjeno firmo?

DObre?
Slabe?

Priporočate?

Hvala!

ToniT ::

Jaz imam samo dobre izkušnje.
Je pa res, da mi ni bilo še potrebno uveljavljati garancije.

opeter ::

Jaz tudi. Kupil še stare DDR1 RAMe pred tremi leti, še danes deluje BP. Pred dvemi leti sem moral poslati eno PCI kartico nazaj, ker se je pokvarila (takrat še v garanciji) in so mi jo zamenjali v dveh dneh (ker niso imeli drugega na zalogi).

Aja pozabil napisat: priporočam. :)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

duro3 ::

Pozdravljeni!

Jaz sem pred tremi leti kupil tam prenosnik, ki ga še danes uporabljam. Vmes sem pri njih dokupil tudi 1 giga rama zanj, tako da sem res zadovoljen.
lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: duro3 ()

misek ::

Še drugačen pogled: FERI forum.

Hvala za link in komentarje!

Je pa tko - kot pri vsakem nakupu, se lahko tudi pri njihovem računalnik pokvari.
Eden je tam napisal, da kupujejo računalnike po bolhi. Ne vem, je pa res, da Pavilionov (HP) ni v Sloveniji, zato v to dvomim (vsaj glede teh modelov).

Malo me moti, da je garancije samo eno leto, ampak se na drugi strani zavedam, da za 400€ dobim pri njih to, kar bi drugje moral plačat 700€. To pa je zame bistvena razlika.

Me pa zanima nekaj. Meni so rekli, da je veliko računalnikov novih, ker morajo označiti kot predstavitvene, ker so v bistvu neprodana zaloga.
Kaj mislite - kako je s tem?

Hvala!

Leks ::

Jaz sem bil 2x pri njih v MBju in so imeli prenosnike kar nametane po pultu. Dosti je bilo spraskanih, dejali so mi, da so to predstavitveni, nekateri so bili vklopljeni kakšnih 14 dni, drugi sploh ne. So brez dokumentacije (knjige, CDji,...).

Nabavljajo pa prenosnike po Franciji, Portugalski,... tako da niti ni mogoče pričakovati SLO tipkovnico.

Priporočam ti da greš tja, vzameš dotični prenosnik v roke ga pregledaš okoli in okoli, ga vključiš, stestiraš in se šele nato odločiš za nakup. Seveda pa prej preveri če je noter točno takšna oprema, kot navedeno na specifikaciji. Pa izdajo ti naj originalni račun in gar. list, da boš lahko brez težav uveljavljal garancijo.

Edit: slovnica mi nagaja :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Leks ()

Žal te možnosti nimam, ker sem čisto iz drugega konca Slovenije.

Sem pa že rekel, ko sem klical.
Želim neopraskan računalnik in notri vse, kar spada. Da sem računalničar (sicer daleč od tega:-) in da če bo kaj narobe, jim pošjem direktno nazaj.
Da jim to že pred nakupom povem.

Upam, da se bodo tega držal. Sicer sem pa itak pravnik:-)

Kot pravnik boš tudi najbrž vedel, da morajo zraven izdelkov, ki se prodajajo pri nas, biti tudi navodila v slovenskem jeziku.
Tega pa pri SOju ni za pričakovati, razen če so v zadnjem času kaj naredili na to temo.

mtosev ::

Kot pravnik boš tudi najbrž vedel, da morajo zraven izdelkov, ki se prodajajo pri nas, biti tudi navodila v slovenskem jeziku.
Tega pa pri SOju ni za pričakovati, razen če so v zadnjem času kaj naredili na to temo.

zanimivo da ce kupis maticno plosco ni zdraven slovenskih navodil.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Karen ::

Tisto kar sem naročil pri njih (sicer cheap zadeve) sem dobil naslednji dan dostavljeno, delujo ok (sicer kaj posebnega ni bilo pričakovati).

Se strinjam glede navodil, ampak glede tega nameravam še najmanj komplicirat.

Še tole prosim, če lahko kdo pokomentira - Meni so rekli, da je veliko računalnikov novih, ker morajo označiti kot predstavitvene, ker so v bistvu neprodana zaloga.
Kaj mislite - kako je s tem?

mayhem ::

jast priporočam nakup na SO.DOO saj imajo zadeve,ki so predstavitvene in bi se reklo čisto nove brez prask in z garancijo zdraven.
Na naši firmi je 6 ljudi kupilo notesnike,ki so seveda vsi OK in delujejo brez problema tudi sam bom drugi mesec naročil enega.
Možnost je tudi na obroke vendar morate priti na njihov sedež in se tam pogovoriti.

Vsekakor so znani po dobrem in kritik še nisem slišal pa seveda garancija igra vlogo,ki jo je možno tudi podaljšati tako,da ni panike.

Lp

Pa dober nakup:)

Kako je mogoče podaljšat garancijo?

sonac ::

Tako jaz kot moja punca sva si tam kupila Pavillione in delajo kot je treba. Pri mojem je sekundarni trdi disk imel S.M.A.R.T. errorje in so mi dovolili, da ga sam vzamem iz laptopa in jim ga pošljem po pošti, ker nisem hotel biti brez računalnika. Takoj ko so ga dobili, so mi poslali zamenjavo.

Kaj pomenijo smart errorji?

In - si se odločil za podaljšanje garancije?

Pa kater model sta kupila?:-)

(ker se sam tudi zanimam za HP-je)

@mulc12345

Verjetno misli tale S.M.A.R.T. Wiki
in gre za zaznavanje napake pri diskih.

dba ::

kupil 3 namizne in 2 prenosnika... vse je bilo novo, nerabljeno, zapakirano, vse folije in nalepke čez... Nimam nobene pripombe... Zaenkrat še vse dela...

Edina moteča zadeva je, da moraš sam nalepit nalepke s slovenskimi znaki na tipkovnico... Pa tudi to se, ko drugič ali tretjič delaš, navadiš :D

IceIceBaby ::

Jaz sem pri njih kupil 3 prenosnike in 1 stacionarni računalnik. Zaenkrat nimam pripomb. Vsi računalniki, ki sem jih dobil so bili iz HP renew programa. To so računalniki iz starih zalog, predstavitev itd, ki jih HP testira, zamenja poškodovane dele in so dejansko "as good as new".

Zaenkrat nimam pripomb, bom sigurno še kupil kakšnega.

Hvala!

Nekdo mi je v eni temi napisal kako pogledam kako je nova baterija (ali pa ne) - z enim programom - zdaj pa ne najdem, da bi pogledal kater program je to.

Prosim za pomoč!
Hvala!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nakup prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
101866 (1746) slotech5
»

Renew prenosniki

Oddelek: Kaj kupiti