Forum » Strojna oprema » zunanji trdi disk WD5000h1u-00
zunanji trdi disk WD5000h1u-00
simonagobec ::
Pozdravljeni,
imam problem glede zunanjega trdega diska. Na njem sem izbrisala vse podatke... ampak sem jih dobila nazaj s programom Power Data Recovry. Program mi je našel vse podatke, tako da je del zadeve rešen. Sedaj pa se je pojavil problem, ker mi računalnik, ne zazna tega zgoraj omenjena zunanjega diska... v task managerji mi ga pokaže in vidim, da kao dela brezhibno, da so gonilniki naloženi..... Ko ga priklopim preko usb-ja, mi sicer zazna da je disk priklopljen, ker čujem da disk začne laufat... ampak se ne zgodi, da bi mi ga v raziskovalcu pokazalo. Kaj lahko naredim?
hvala za nasvete
lp, Simona G.
imam problem glede zunanjega trdega diska. Na njem sem izbrisala vse podatke... ampak sem jih dobila nazaj s programom Power Data Recovry. Program mi je našel vse podatke, tako da je del zadeve rešen. Sedaj pa se je pojavil problem, ker mi računalnik, ne zazna tega zgoraj omenjena zunanjega diska... v task managerji mi ga pokaže in vidim, da kao dela brezhibno, da so gonilniki naloženi..... Ko ga priklopim preko usb-ja, mi sicer zazna da je disk priklopljen, ker čujem da disk začne laufat... ampak se ne zgodi, da bi mi ga v raziskovalcu pokazalo. Kaj lahko naredim?
hvala za nasvete
lp, Simona G.
jest10 ::
Treba bo formatirati zadevo...
V XPjih: Control Panel/Administrative Tools/Computer Management in tam poiščeš disk management
V XPjih: Control Panel/Administrative Tools/Computer Management in tam poiščeš disk management
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POMOČ PRI ZUNANJEM DISKU!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 698 (536) | Zheegec |
» | Sistem zazna disk, v raziskovalcu pa ga niOddelek: Pomoč in nasveti | 3688 (3100) | Opkow |
» | Dynamic disk invalidOddelek: Strojna oprema | 725 (693) | Lion29 |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7619 (6453) | Lyon |
» | zunanji disk se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 2275 (1989) | Pyr0Beast |