Forum » Programska oprema » Program za zaklep USB ključa
Program za zaklep USB ključa
Butec123 ::
S katerim programom seveda free, bi lahko zaklenil USB ključ tako da bi moral prej vnesti kodo za dostop v ta ključ. Gre pa za Kingston ključ.
zee ::
TrueCrypt ?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
c00L3r ::
Se strinjam z zee. TrueCrypt je zastonj in več kot dovolj dober.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c00L3r ()
mayhem ::
Zanima me kakšen program priporočate ali kaj drugega za zaklep USB ključa.
TrueCrypt in Bitlocker mi ne pride prav, ker s ključem hodim okoli in ne morem odpreti potem ključa, ker mora biti na drugem pc-ju inštaliran program Truecrypt z bitlockerjem je pa isto.
Ali obstaja še kakšna druga možnost za zaklep, da lahko potem na vsakem računalniku odprem vsebine na ključu.
Hvala vnaprej...
TrueCrypt in Bitlocker mi ne pride prav, ker s ključem hodim okoli in ne morem odpreti potem ključa, ker mora biti na drugem pc-ju inštaliran program Truecrypt z bitlockerjem je pa isto.
Ali obstaja še kakšna druga možnost za zaklep, da lahko potem na vsakem računalniku odprem vsebine na ključu.
Hvala vnaprej...
Lep pozdrav.....
black ice ::
Kolikor vem, lahko inštaliraš TrueCrypt na ključ in tako s pravilnim geslom prideš do vsebine na vsakem računalniku.
Še link
Še link
Midnas ::
Še jaz eno vprašanje :)
Se da na ključku narediti recimo 200MB velik prostor, gor posneti datoteke in ga zakleniti na read-only? Ostali prostor pa ostane za normalno uporabo.
Se da na ključku narediti recimo 200MB velik prostor, gor posneti datoteke in ga zakleniti na read-only? Ostali prostor pa ostane za normalno uporabo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklepanje datotek na USB ključuOddelek: Pomoč in nasveti | 5337 (3539) | Stari89 |
» | Zaščita datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (1661) | fosil |
» | Izšel TrueCrypt 7.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 32032 (28532) | Jst |
» | Kako enkriptirat računalnikOddelek: Programska oprema | 1272 (1072) | RazzorX |
» | Varovanje podatkov na prenosnem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (1957) | SasoS |