Forum » Omrežja in internet » problem prenosnik-internet
problem prenosnik-internet
Aeroplane ::
imam sledeč problem:
imam prenosnik Asus M50Vn, na njem je Windows Vista (kupljena zraven prenosnika) in Mobitelov instant internet. Do pred časom je delal internet brez problemov. Zdaj pa sploh ne morem brskat po netu. Ne dela noben brskalnik. Vendar pa mi na primer downloada brez problemov, oziroma tako kot prej. Vmes nisem ničesar nameščal...
kakšen predlog, razen formatiranja?
imam prenosnik Asus M50Vn, na njem je Windows Vista (kupljena zraven prenosnika) in Mobitelov instant internet. Do pred časom je delal internet brez problemov. Zdaj pa sploh ne morem brskat po netu. Ne dela noben brskalnik. Vendar pa mi na primer downloada brez problemov, oziroma tako kot prej. Vmes nisem ničesar nameščal...
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
toxius ::
imam sledeč problem:
firewall?
mb ::
Podoben problem mam js. Brskam lahko le takrat ko npr. pobiram kakšen torrent. V signlu torej ni problem. Če ne downloadam 0 tudi brskanje ne deluje??
kakšna ideja mogoče. Ping na strežnik deluje normalno.
lp.
kakšna ideja mogoče. Ping na strežnik deluje normalno.
lp.
Zmerom kaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupit samo ventilator za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (1138) | fosil |
» | T-2 mobilni internetOddelek: Omrežja in internet | 770 (553) | Alexius Heristalski |
» | Asus vs AcerOddelek: Kaj kupiti | 2871 (1826) | s1m0n |
» | Driver za Nvidia 9650mOddelek: Pomoč in nasveti | 1903 (1526) | MeMarko |
» | Zelo velik problem!!!!! :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 2156 (1770) | domzalcan |