Forum » Programska oprema » Tiskanje spojenih dokumentov
Tiskanje spojenih dokumentov

C00PER ::
Pozdravljeni !
V Wordu 2007 uporabljam spojene dokumente - vzorec dopisa, kjer je spremenljivka zgolj naslovnik (bazo naslovnikov imam shranjeno v Excelu 2007). Ko se pomikam med polji (naslovniki) se te spremenljivke spreminjajo, tako kot morajo....sedaj bi pa vse te dopise z vsemi naslovniki stiskal. Da ne bi rabil klikat za vsakega naslovnika posebej PRINT, me zanima ali obstaja možnost da mi iz baze izprinta vse naslovnike na vsak dopis posebej z enim klikom.
Upam,d a sem dovolj jasen kaj bi potreboval :)
Hvala in LP !
V Wordu 2007 uporabljam spojene dokumente - vzorec dopisa, kjer je spremenljivka zgolj naslovnik (bazo naslovnikov imam shranjeno v Excelu 2007). Ko se pomikam med polji (naslovniki) se te spremenljivke spreminjajo, tako kot morajo....sedaj bi pa vse te dopise z vsemi naslovniki stiskal. Da ne bi rabil klikat za vsakega naslovnika posebej PRINT, me zanima ali obstaja možnost da mi iz baze izprinta vse naslovnike na vsak dopis posebej z enim klikom.
Upam,d a sem dovolj jasen kaj bi potreboval :)
Hvala in LP !
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !

smarkic ::
Na orodni vrstici za spajanje dokumentov (Pogled - Orodne vrstice - Spajanje dokumentov) sta tudi ikonici za "Spoji na tiskalnik" in "Spoji v nov dokument". Mogoče je v W2007 kaj drugače postavljeno, poglej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Spajanje dokumentov za pošiljanje po emailu kot prilogaOddelek: Pomoč in nasveti | 2537 (2408) | Ziga Dolhar |
» | Program za tiskanje nalepk in mailingOddelek: Programska oprema | 1433 (1249) | GregorI |
» | Pisma - Ure In Ure - 3 Min Na PrejemnikaOddelek: Programska oprema | 1401 (1128) | jozekuch |
» | Program za obdelavo naslovovOddelek: Programska oprema | 1540 (1441) | samix |
» | Vnos podatkov v Excell in uporaba le teh v WorduOddelek: Programska oprema | 1556 (1476) | Go-ahead |