Forum » Omrežja in internet » Napadene strani
Napadene strani
boros ::
Ko grem na stran dobim tole sporočilo:
"Opozorilo: Obisk tega spletnega mesta lahko škodi vašemu računalniku!
Videti je, da na spletnem mestu na www.xxxxx.com gostuje zlonamerna programska oprema – programska oprema, ki lahko poškoduje vaš računalnik ali deluje na drugačen način brez vaše odobritve. Računalnik lahko okužite že s samim obiskom spletnega mesta, ki gosti zlonamerno programsko opremo.
Za podrobnejše informacije o težavah s to stranjo obiščite Googlovo diagnostično stran Diagnostična stran za varno brskanje za www.xxxxx.com.
Več o tem, kako se lahko v spletu zaščitite pred zlonamerno programsko opremo.
Zavedam se, da lahko obisk tega spletnega mesta škodi mojemu računalniku. "
Zanima me, ali ne gre morda za potegavščino? Če je to original stran, kako naj očistim strani?
Dvomim zato, ker se mi to sporočilo na prikaže, če uporabim IE8.
Prosim za nujno pomoč!!!
"Opozorilo: Obisk tega spletnega mesta lahko škodi vašemu računalniku!
Videti je, da na spletnem mestu na www.xxxxx.com gostuje zlonamerna programska oprema – programska oprema, ki lahko poškoduje vaš računalnik ali deluje na drugačen način brez vaše odobritve. Računalnik lahko okužite že s samim obiskom spletnega mesta, ki gosti zlonamerno programsko opremo.
Za podrobnejše informacije o težavah s to stranjo obiščite Googlovo diagnostično stran Diagnostična stran za varno brskanje za www.xxxxx.com.
Več o tem, kako se lahko v spletu zaščitite pred zlonamerno programsko opremo.
Zavedam se, da lahko obisk tega spletnega mesta škodi mojemu računalniku. "
Zanima me, ali ne gre morda za potegavščino? Če je to original stran, kako naj očistim strani?
Dvomim zato, ker se mi to sporočilo na prikaže, če uporabim IE8.
Prosim za nujno pomoč!!!
BaRtMaN ::
A to opozorilo se ti pokaže v Chromu?
Najverjetneje imaš vključen phishing filter, kar pomeni, da se domena obiskane strani primerja z zbirko domen, za katere Google misli, da gostujejo malware/goljufije.
IE8 uporablja Microsoftovo zbirko domen za zaščito proti phishingu, vsekakor pa mora biti ta funkcija vklopljena.
Najverjetneje imaš vključen phishing filter, kar pomeni, da se domena obiskane strani primerja z zbirko domen, za katere Google misli, da gostujejo malware/goljufije.
IE8 uporablja Microsoftovo zbirko domen za zaščito proti phishingu, vsekakor pa mora biti ta funkcija vklopljena.
boros ::
Prikaže se tudi v Firefoxu.
Našel pa sem sedaj v index.php filu od template en " iframe" vpis, ki je velikosti 1x1 in kaže na nekistran (IP). Sem ga odstranil!
Našel pa sem sedaj v index.php filu od template en " iframe" vpis, ki je velikosti 1x1 in kaže na nekistran (IP). Sem ga odstranil!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simda je naslednji uničen botnetOddelek: Novice / Varnost | 5936 (4762) | Poldi112 |
» | Največ zlonamerne programske opreme gostuje v ZDAOddelek: Novice / Varnost | 4871 (4075) | Apple |
» | NLB mora povrniti škodo zaradi phishinga (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 51418 (44489) | tony1 |
» | A je kdo slišal [za podjetje Medis d.o.o. ]?Oddelek: Loža | 10088 (6554) | moj_nick |
» | Založniki grozijo ICANN-u zaradi domene .musicOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14943 (13039) | BlueRunner |