Forum » Igre » Company of Heroes: Tales of Valor
Company of Heroes: Tales of Valor
bluefish ::
Končno sem našel trgovino, ki prodaja WiC: SA, pa bi spotoma kupil še to.
Torej, je že kdo igral in kakšna so mnenja? Je primerljiva s prejšnjim dodatkom kar se tiče igralnosti, misij,...?
Torej, je že kdo igral in kakšna so mnenja? Je primerljiva s prejšnjim dodatkom kar se tiče igralnosti, misij,...?
Berserker ::
Baje je AI bolj napredna , novi multiplayer načini pa nekaj novih enot pa 3 chapaigni po 3-4 misije, pa nekaj bugov odpravi.
IVo ::
Odpreš temo z naslovom Company of Heroes: Tales of Valor pa sprašuješ glede WiC: SA. KJE JE TLE LOGIKA?
bluefish ::
Logika je v tem, da glede WiC ne postavljam nikakršnega vprašanja. Če pa koga res tako zelo moti pa prosim moderatorja, da izbriše tisti del in temu primerno smiselno oblikuje nadaljevanje posta.
Skyman ::
se strinjam z ivotom res nevem zakaj tak zavajujoc naslov poj tud jaz loh naredim temo o procesorjih pogovarjal se bomo pa o diskih in zdej ti men povej ke je tuki logika je ni tko k v tvojem naslovu pa lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
Ciklamen ::
Pa kaj vi ste res malo tak tak, ne?
Povedal je, da je našel trgovino ki prodaja WiC:SA in bi kupil še omenjeno igro (CoH: Tales of Valor), pa sprašuje kakšna so mnenja.
Kaj je tu pri bogu tako težko razumet jaz nevem..
Povedal je, da je našel trgovino ki prodaja WiC:SA in bi kupil še omenjeno igro (CoH: Tales of Valor), pa sprašuje kakšna so mnenja.
Kaj je tu pri bogu tako težko razumet jaz nevem..
- End of the Post ->
Berserker ::
Ej povejte raje kako se vam zdi nekam premalo misij je. Sicer pa škoda da so nekatera vozila zamenjali za stara namesto da bi ji samo dodali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobra strategija?Oddelek: Igre | 3041 (2250) | GabrieLeo |
» | PC igre 2011Oddelek: Igre | 3842 (2990) | Matev |
» | Tom Clancy's H.A.W.XOddelek: Igre | 1985 (1069) | janko5213 |
» | Igre 2009 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 28951 (18920) | Berserker |
» | Prvi testi GeForce 9600 GTOddelek: Novice / Grafične kartice | 7661 (4873) | Meizu |