Forum » Kaj kupiti » Spominska kartica - telefon
Spominska kartica - telefon
house ::
Katero kartico kupiti-Nokia6124?Imel pa bi takšno z recimo 8G spomina-lahko tudi manj.Naj bo kvalitetna (dam raje malo več denarja,kot pa da mi bo s poceni kartico galerijo potem odpiralo pol ure)-hitrost branja/pisanja... Hvala za pomoč!
redo ::
Jaz sem za svojo Nokio 6124 classic kupil tole. Pride s čitalcem. Sem dobil še nek popust in me je prišlo 29,50€. Sicer pa mislim, da sem nekje prebral (na Nokiini strani?), da podpira ta telefon kartice do 8 GB. Pač pozanimaj se.
Za hitrosti ti pa niti nebi znal kaj konkretnega povedat (razen številk, ki so na zgornji strani), ker je to prvič, da imam kartico v telefonu in prvič, da kaj takega uporabljam. Pač dostop z računalnika preko telefona (USB kabel, podatkovni način) je počasen (čeprav bi lahko bilo tudi to, da se Nokia in Debian ne marata kaj preveč), preko čitalca pa so približno napisane hitrosti.
Za hitrosti ti pa niti nebi znal kaj konkretnega povedat (razen številk, ki so na zgornji strani), ker je to prvič, da imam kartico v telefonu in prvič, da kaj takega uporabljam. Pač dostop z računalnika preko telefona (USB kabel, podatkovni način) je počasen (čeprav bi lahko bilo tudi to, da se Nokia in Debian ne marata kaj preveč), preko čitalca pa so približno napisane hitrosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo tipk -nokia e75Oddelek: Mobilne tehnologije | 784 (715) | ;-) |
» | WWDC 2009 - Apple Keynote (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17237 (13130) | techfreak :) |
» | Trajanje baterijeOddelek: Mobilne tehnologije | 1260 (1023) | innerspace |
» | Odkrita ranljivost v Nokia Series60 mobilnih telefonihOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 7709 (5217) | poweroff |
» | Katero grafično kartico?Oddelek: Kaj kupiti | 2417 (1725) | KTr1sk |