Forum » Pomoč in nasveti » Internetni Brskalniki
Internetni Brskalniki

Maverick33 ::
Lep pozdrav rabim en hiter in učinkovit nasvet.
Kateri izmed vseh obstoječih brskalnikov za (windows xp) si zapomni največ kod na straneh kjer se je potrebno vpisati.
Probal sem mozzilo pa izberem vedno zapomni si geslo in vse pa ne ostanem loginan ampak moram vedno klikniti v okvirček, da se mi pokaže ime in potem se koda vpiše sama. Res pa, da je na vseh straneh potrebno vpisati random črke & številke za vpis... Se to mogoče nastavi kje v mozzili, da ostanem loginan kljub vsemu ali karkoli?
HVALA LP
Kateri izmed vseh obstoječih brskalnikov za (windows xp) si zapomni največ kod na straneh kjer se je potrebno vpisati.
Probal sem mozzilo pa izberem vedno zapomni si geslo in vse pa ne ostanem loginan ampak moram vedno klikniti v okvirček, da se mi pokaže ime in potem se koda vpiše sama. Res pa, da je na vseh straneh potrebno vpisati random črke & številke za vpis... Se to mogoče nastavi kje v mozzili, da ostanem loginan kljub vsemu ali karkoli?
HVALA LP

StratOS ::
Jaz uporabljam za slednje Norton Identity - Manage logins
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

TehDucky ::
Mam tut jaz opero, samo sem se mogu od 6 strani v 4 na novo vpisat. Tudi mene zanima odgovor na to vprašanje. Bom probral tole z firefox secure login.
Lp
Lp

StratOS ::
Pri Norton Identity je fajn to ker ima cross-browser podporo :)
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."

jan01 ::
Imaš polno programov za hranjenje gesel. Recimo od free je dober http://passwordsafe.sourceforge.net/

Maverick33 ::
Ok tale mozzila addon ne dela sploh noče zaznat gesel manager.
S tem tvojim "jan01" ne znam upravljat.
Norton Identity bom pa testiral v kratkem.
Še kaj?
S tem tvojim "jan01" ne znam upravljat.
Norton Identity bom pa testiral v kratkem.
Še kaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Vodič] Router v študentskem domu (Eduroam) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 67423 (1852) | KajDelam? |
» | Težave z Slo-tech login-omOddelek: Slo-Tech | 1512 (1213) | Jerry000 |
» | Autofill Siol mailOddelek: Omrežja in internet | 2630 (2338) | bosmla |
» | Firefox in uporabniško imeOddelek: Pomoč in nasveti | 2144 (1934) | SLO_Matej |
» | težave z namestitvijo t-2 telefona (OBUP)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1331) | Djz3l3 |