Forum » Kaj kupiti » Hladilnik za grafo
Hladilnik za grafo
Yurko ::
Hoj.
PC mi že cca dva tedna vsake tolk cajta crkne, jest sem pa šele dons opazu, da mi je crknu vent na grafi.
Zdej me pa zanima, kaka je kej ponudba za hladilnike za na grafo. Kaj priporočate?
Aja, grava pa je Winfast Geforce 2 Ti, hladilnik pa je gor s pomočjo enih plastičnih zatičev s fedrom vmes.
Gracie miele!
PC mi že cca dva tedna vsake tolk cajta crkne, jest sem pa šele dons opazu, da mi je crknu vent na grafi.
Zdej me pa zanima, kaka je kej ponudba za hladilnike za na grafo. Kaj priporočate?
Aja, grava pa je Winfast Geforce 2 Ti, hladilnik pa je gor s pomočjo enih plastičnih zatičev s fedrom vmes.
Gracie miele!
krucymucy ::
Crystal orb se tako nagravžno dere da ni za verjet volcano 7 je proti njemu neslišen! Na 7V pa noče delat - mamu mu ...
dela ::
probaj kupit kaki cooler od prvega pentiuma.Če ga dobro zbrusiš bo skor ko crystal orb poleg tega pa dost tišji. Pritrdiš ga pa s sekundnim lepilom na kotih čipa.
||_^_|| ::
Thanatos: nope, mislim Chrome Orba:) jst ga mam na moji grafi:)
drugač pa če se ti negre za navijanje pa nč pa kup enga rablenga blue orba al pa kej tazga.
drugač pa če se ti negre za navijanje pa nč pa kup enga rablenga blue orba al pa kej tazga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje herculesovega radeona 9500 proOddelek: Hlajenje in modifikacije | 998 (942) | boštjan |
» | Navijanje R8500LEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1453 (1237) | Proximus |
» | Pomoč pri nakupuOddelek: Kaj kupiti | 1405 (1271) | Area_51 |
» | HlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1204 (1015) | Spiderman |
» | Abo 300W zadost?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1013 (796) | PhotoBlaz |