Forum » Pomoč in nasveti » download hitrost
download hitrost
soco ::
ko si testiram moj download mam 980 kb/s, ko pa si dam kj na utronet kj dol vlečt pa doseže maksimalno itrsoz 160kb/s. kaj je tukaj narobe zakaj mi ne downloada 980kb/s
toxius ::
ko si testiram moj download mam 980 kb/s, ko pa si dam kj na utronet kj dol vlečt pa doseže maksimalno itrsoz 160kb/s. kaj je tukaj narobe zakaj mi ne downloada 980kb/s
če hočeš pravilno izmeriti hitrost downloada poskusi na ndt.arnes.si, če pa ti torrenti ne delajo s polno hitrostjo je pa dejstvo, da ni dovolj sejalcev, ali pa so zasedeni...
Test izvajaš direktno na modem priklopljen s kablom (ne prek wifija, in ne prek routerja, s tem 100% preveriš ali deluje net OK)
QRII ::
Zdownloadat hočem en film in se je pobiranje ustavilo na 1,9%. Stanje je v prejemanju, vendar ne gre nikamor. Ali ima kdo kakšno idejo?
hojnikb ::
Zdownloadat hočem en film in se je pobiranje ustavilo na 1,9%. Stanje je v prejemanju, vendar ne gre nikamor. Ali ima kdo kakšno idejo?
Nelegalno prenašanje filmov.
MOD Lock THIS!
#brezpodpisa
OmegaBlue ::
Dokler ni jasnega kršenja ne.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
QRII ::
Ko odprem utorrent sicer začne s prejemanjem 0.2, ampak potem se hitro ustavi. Res noben ne ve kje je razlog, gre za film Imperium augustus.
blackbfm ::
Ali pa ti preveč seješ drugim in si zabiješ maksimalno število povezav. Vse torrente ustavi in pusti samo tega..Načeloma je to grdo delat ampak jebiga Rabiš še nastavljene porte, sejalce, pa če imaš vklopljen DHT tut prav pride.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrent downloadOddelek: Pomoč in nasveti | 2118 (1784) | BorutK-73 |
» | Vuze, uTorrent, Downloadanje...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1769 (1609) | jedateruk |
» | Belgijski rekord: 2,7 TB mesečnega prenosa z interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15129 (12490) | KaRkY |
» | hitrost internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 1566 (1463) | jishiri |
» | Piratski zaliv z več kot milijon torrentov, 10 milijonov odjemalcevOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9081 (3960) | Relanium |