» »

USB problem

USB problem

immoo ::

Pozdravljeni,

imam problem z USB-ji na prenosniku (OS Vista). Že nekaj časa imam na prenosnik priključeni tipkovnico ter miško na USB vhode zaradi bolšega prilagajanja.
Težava pa je v tem da se mi kr veliko krat zgodi, da se očitno USB plug disconecta za par sekund (2,3 sekunde)in v tistem času se tipkovnica ali miška čist zablokirata, praktično za tiste par sekund nemorem nč.
Močno dvomim da je kabel kje pretrgan ker oba proizvoda (miška in tipkovnica)nista tako zelo stara, pa tudi je zelo čudno zakaj bi se mi tipkovnica in miška hkrati disconectala.

Tako da sem skor sigurn da je nekaj narobe z USB plugi... driverje sem preveril (so updejtani). kar se tiče druzga pa nebi vedel...

Nevem kaj naj naredim da bi to težavo odpravil, zato vas tudi sprašujem za pomoč.

Hvala, LP.
  • spremenil: immoo ()

misek ::

A se ti to zgodi med delom ali ko je računalnik neaktiven? Morda je kaj povezano z varčevanjem z energijo in sistem odklopi napravi. Poglej v upravljalnik naprav za miško in tipkovnico, če je tam kakšna kljukica za ta namen.

immoo ::

A se ti to zgodi med delom ali ko je računalnik neaktiven? Morda je kaj povezano z varčevanjem z energijo in sistem odklopi napravi. Poglej v upravljalnik naprav za miško in tipkovnico, če je tam kakšna kljukica za ta namen.

To se mi zgodi ko je računalnik aktiven, se pravi ko nekaj na njemu počnem. Največkrat opazim to pri špilanju iger - tudi razumljivo saj sta tipkovnica in miška najbol obremenjeni.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tipkovnica in miška na en USB?

Oddelek: Kaj kupiti
171138 (704) Han
»

usb device not recognized

Oddelek: Strojna oprema
143207 (1677) RutS
»