Forum » Izdelava spletišč » Autoresponder
Autoresponder
kiki13 ::
Zdravo!
Mene pa zanima, kako bi si jaz lahko izdelal svoj autoresponder, na googlu nič konkretnega ne najdem.
Hvala za odgovere.
Mene pa zanima, kako bi si jaz lahko izdelal svoj autoresponder, na googlu nič konkretnega ne najdem.
Hvala za odgovere.
kiikii
- polepsal: Gandalfar ()
kiki13 ::
Mislim za email, da bi recimo na spletno stran dodal klasičen obrazec za vpis imena in emaila, ter nato ob vpisu le-teh avtomatsko poslal željen odgovor.
kiikii
toxius ::
Zdravo!
Mene pa zanima, kako bi si jaz lahko izdelal svoj Autoresponder, na googlu nič konkretnega ne najdem.
Hvala za odgovere.
v outlooku out of foffice asistent orodje vključi in ti bo samodejno odgovarjal, če misliš to mogoče...
IceIceBaby ::
Jaz uporabljam www.getresponse.com
Plačljiv servis za autoresponderje in pošiljanje bulk emaiov. Zraven imaš tudi možnost urejanja baze, zbiranje prijav itd.
Če uporabljaš zadevo v komercialne namene se pomoje splača plačati tistih dobrih 10$/mesec.
Za kakšne bolj enostavne zadeve pa lahko sam napišeš skripto s php mail funkcijo. Je precej enostavno tudi za začetnika. Imaš na googlu primere kode.
Plačljiv servis za autoresponderje in pošiljanje bulk emaiov. Zraven imaš tudi možnost urejanja baze, zbiranje prijav itd.
Če uporabljaš zadevo v komercialne namene se pomoje splača plačati tistih dobrih 10$/mesec.
Za kakšne bolj enostavne zadeve pa lahko sam napišeš skripto s php mail funkcijo. Je precej enostavno tudi za začetnika. Imaš na googlu primere kode.
bluefish ::
kot rečeno se tega lahko lotiš v sami php skripti. Eno od možnosti pa ponuja tudi cpanel in podobni sistemi, če imaš seveda email preko tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako bi se to imenovalo?Oddelek: Izdelava spletišč | 1408 (1229) | fantasycamp |
» | Zavrnitev pošte v GmailuOddelek: Omrežja in internet | 914 (825) | ABX |
» | autoresponderOddelek: Pomoč in nasveti | 894 (450) | brez-imenko |
» | Mail listaOddelek: Izdelava spletišč | 1046 (424) | marS |
» | www gostiteljstvo (na veliko)Oddelek: Omrežja in internet | 2274 (1965) | Ales |