Forum » Izdelava spletišč » Flash background
Flash background
arc-x ::
Zanima, me ali je možno izdelat .swf datoteko ki ima prosojno ozadje, torej v ozadju ni 100% barve oz. da je flash neke druge oblike in ni pravokotnik. V mislih imam nekaj podobnega, kot je format .png.
Tnx, lp
Tnx, lp
Torej pod zavihkom html sem nastavil wmode na transparent, potem publish in exportal, vendar še je ozadje vedno belo...
Poskusil sem z več primeri, vendar je vedno enako.
sorry, problem rešen
Hvala za pomoč!
Poskusil sem z več primeri, vendar je vedno enako.
sorry, problem rešen
Hvala za pomoč!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arc-x ()
nova težava(ne bom odpiral nove teme):
-torej težave imam z povezavami v flashu. Ko vstavim kodo v actions, da bi ob kliku na gumb odprlo novo stran, mi ob predvajanju .swf datoteke vedno javi, kao da flash player ne pusti do povezave. A je to napaka v nastavitvah?
tnx
-torej težave imam z povezavami v flashu. Ko vstavim kodo v actions, da bi ob kliku na gumb odprlo novo stran, mi ob predvajanju .swf datoteke vedno javi, kao da flash player ne pusti do povezave. A je to napaka v nastavitvah?
tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | .swf datoteka v DreamweaverjuOddelek: Izdelava spletišč | 977 (778) | Manager |
» | flash stran deluje na računalniku a na strežniku ne :SOddelek: Izdelava spletišč | 1253 (1138) | lesnik24 |
» | Flash stran v iskalnikOddelek: Izdelava spletišč | 1336 (1264) | rokpok |
» | Predelava že naretega flashaOddelek: Izdelava spletišč | 1277 (1106) | lambda |
» | Flash igreOddelek: Omrežja in internet | 1203 (1064) | reber |